Len ten asperger by ale asi měl vyjít najevo v tom dotazníku, co se dělá v 18m? Pinot Noir I když samozřejmě chápu, že ne každého to odhalí. Na druhou stranu, ne každé "divné" dítě je autista. Viz moje malá ségra ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 No jasne, sundat suche kolecko a pak teprve to lepsi. Jeste z tatranek sundavam horni a spodni susenku a pak snim zbytek. Raffaelo zase oholim a vlastne vsechny bonbony jim bizarne, kdyz nad tim premyslim. V melounu nesmi byt seminka, musim je vybrat predem, to same hroznove vino. Proste jsem uplne normalni ![]()
Jos no jako jist meloun co predem neni odpeckovanej, to snad nikdo nedela???
a to sundavani vrstev delam, kdyz jim Milu!:D a Haribo medvedy nejdriv rozdelim na barvy a pak jim nejdriv cerveny a fialovy(ty nemam rada),pak oranzovy a potom delam trojice ze zelenych, zlutych a bilych a jim to po tech trojicich!
Pinot Noir vlastne je tvoje dite uplne normalni, kdyz nas tu tak ctu....![]()
Evaeva prsa přeplněná, tvrdá, předpokládá se problém s kojením a může z toho být až zánět, takže kontrolovali techniku kojení, půjčili mi odsávačku, a tak.
A kdo jí hořickou trubičku tak, že napřed odloupe tu sušenku a náplň si nechává nakonec? Čím delší nezlomený sloupec, tím lepší. A roladu, že napřed sní piškot a náplň si nechá na konec? ![]()
711990 no z rodiny odpeckovavam jenom ja! Jsou divny ti ostatni, to souhlasim. Nebo u jogurtu, co ma cokoladu/marmeladu vespod nejprve opatrne snim tu bilou cast (nejim ochucene jogurty
) a pak snim tu cokoladu dole.
Moc se mi líbí, jak máme všichni ty jídelní speciality. Někdo má teda skoro všechny, co jste tu vyjmenovaly.![]()
No vyzkoušela jsem asi všechny uvedené způsoby konzumace, co zde zazněly, ale teď už jím všechny věci normálně, jen občas pro srandu si něco rozpůlím nebo okoušu a tak. Ale odpeckovávat meloun by se mi vážně nechtělo![]()
Ježíš nateklá prsa, to vás lituju![]()
711990 No byla to fakt pěkná kreveta! Fakt, že jsem to za 8 let nezapoměla mluví za vše. Ale zase od té doby se muž bojí a radši mi nechá kus navíc, než riskovat
Jo a ty trojice nebo skupiny dělám taky. I když si k televizi nakrájim zeleninu. Kdo by riskoval, že na talíři zbydou 2 papriky a žádná okurka?! Pecky mi ale nevadí a jablka jím celá i s jádřincem. Což nás zase jednou zachránilo po nějakém festivalu, když jsme neměli hotovost, karty nikde nebrali a měli jsme v páru už jen jedno jablko - muž snědl jako človek dužinu a já ohryzek
Jo a chleba jím zásadně tak, že okoušu nejdřív kůrku kolem dokola. Kinder bueno jsem se do teď nenaučila jíst uspokojivě, aby zůstala nakonec náplň. Částečně tento problém řeší Big Bueno od BigBoy teda
No zkrátka všichni jsme asi trochu autisti ![]()
Mohučanka Tak tu hořickou trubičku tak snad jí každej, ne?
Z kremrolí zase naopak-snažím se nejdřív vydolat náplň a pak zbytek. Vlastně jsou některý jídla, který nerada jím (slušně) ve společnosti, protože o samotě bych si je užila daleko víc!!!
Já zas u chleba jeden čas vykousávala střídku a na konec schovávala kůrku
i u patky!
Pinot Noir nechci si tady hrat na chytrou, ale kdyz jsi to tak vsechno vypsala, tak mi taky napadlo neco z poruch autistickeho spektra. Asi by nebylo od veci objednat se na psychologicke vysetreni, minimalne k vylouceni problemu v teto oblasti
Mohučanka ajaj, dali ti Paralen? Mame zkusenost, ze to ta natekla prsa uvolni a mleko se spusti. Jinak postup asi vis - nahrat - nakojit/odsat/ odstrikat - zchladit. Zitra to uz bude lepsi.
dzizisketa ty si to taky uzivas... Mela jsi epidural u porodu? Edit: ptam se kvuli bolestem hlavy, muze to mit souvislost
Nene, tentokrát byl císař v celkové. Po epidurálu mě bolela hlava poprvé, ale to hned přešlo.
mnum jojojo, paralen po 6 hodinách plus aplikuju popsaný postup. Musím říct, že všichni jsou tu strašně milí a nápomocní, jediný problém mám s načasováním toho nahřívání před kojením, protože to dítě mi nikdy neřekne předem, kdy se hodlá vzbudit
ale podle zápisu vážení před a po kojení vypije dost, už je na úrovni porodní váhy.
Pinot Noir Taky bych zkusila tu psychopedagogickou poradnu protoze me z toho popisu taky napadly PAS - poruchy autistického spektra. (Ma ji manzel, ma ji synovec, ja ji mam nepotvrzenou, pac dospeli musi k psychiatrovi a to jsem behem tehotenstvi uz nestihla, ale projevy mam, ony jsou u zen trosku jine nez u muzu). Kazdopadne to nemusi byt byc vazneho, ale treba by vas diagnoza nakopla spravnym smerem co se tyce pristupu a pak by se to mohlo zlepsit. Drzim pesti... ![]()
Pinot Noir v tom spravani co spominas mi pripomina mojho syna. Akurat aspergera mu zatial nemozu diagnostikovat kvoli slabsej komunikacii takze zatial detsky autizmus. Priprav sa na to ze ta caka aj zhananie detskeho psychologa. Rovno si niekde spis odpivede na otazky ako priebeh tehotenstva a milniky ohladom reci pohybu stravy atd a to jeho spravanie
MPLee okousávání chleba dokola má u nás ženská část rodiny
jinak jsem to u nikoho neviděla, tak čau ségra!
Já teda žádné tyhle jídelní speciality nemám, a o těch, kdo mají, si myslím svoje.
. Vypeckovávat meloun je teda WTF. ![]()
I když máloco z jmenovaných věcí jsem během posledních 20 let jedla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí