Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:13

Evaeva rozloupávání mrkve je běžná věc, ne?

(stejně jako rohlíku:-))

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:14

Evaeva třetí:)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:14

711990  tak já si ty jádřince snad ještě rozmyslím... Mrkev taky ohlodávám Evaeva Pinot Noir a teda když je hnusný vnitřek, uplně mi to zkazí radost. Ostatně z mandarinky, kterých jim většinou několik najednou, musím vždycky nejdřív jeden dílek ochutnat a jíst je od té nejhorší k nejcchutnější. A v tom samozřejmě dojde muž nebo dítě a chtěj kousek. Z té poslední nejlepší!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:18

viktorka_od splavu ty jo, to nevím, že bych psala . Přiznávám se k překonané PPP, ale právě proto, že o tom vím, se sakra snažím nic takového v dětech nepovzbuzovat. V genech tyhle poruchy snad nejsou. Jinak problematický nejedlík byl v dětství muž, tchýně na to taky nerada vzpomíná, bála se s ním chodit k lékaři, protože chrastil kostmi. Ale takový extrém nebyl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 20:18

Tak to vypadá, že já jsem jediná normální

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:18
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir moji kluci vědí, co je podprsenka, ale očividně nevědí, k čemu slouží. Muž tuhle volal mladšího syna, ať se jde obléct. A on "A teď podprsenku!"

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:20

MPLee já bych takhle jablko jíst nemohla, protože dost často vypadá skvěle a rozkrojíš ho a v jádřinci plíseň...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 20:21

MPLee já jsem taky dřív jedla jabko i s jádřincem. Bylo to způsobeno leností, abych nemusela vstávat z gauče - máma nechtěla, abych ten jádřinec odkládala na područku Ty zrníčka jsou moc dobré.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:24

MPLee mandarinky!!!!! Teda ze tu najdu svoje jidelni soulmates, to by me nenapadlo

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:34

Pinot Noir v genech nevím, to asi ne, spíš jen sklon k úzkostem nebo něčemu takovýmu.. když teď píšeš že většinu těch věcí o kterých tu byla řeč už jsi nejedla 20 let tak to asi taky o něčem může vypovídat, a ten postoj/náhled na jídlo nemusíš dětem vykládat nebo nějak před nimi předvádět, ony to vycítí. já bych nerada aby to vyznělo jako kritika, spíš jsem tě tím chtěla uklidnit, že to je celkem pravděpodobně normální, že tvoje děti tě sledují a následují:-) prostě jestli máte v rodině nějakou "divnost" (kdo neni divnej ať hodí kamenem:-)) tak to klidně i těm dětem dopřej, jsou to skvělí kluci a jsou prostě tvoji/vaši

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:42

Evaeva 

Dcera ví, co je poprsenka, a ví, že máme poprsa.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 20:43

dynda tím myslí asi prsa po dětech

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:45

Evaeva 

Noo, taky je to možný výklad

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:52

Ako dieťa som jedla horalku zásadne tak, že som si ju nechala roztopiť na slnku a potom olizala čokoládu dookola a stlačila horalku, aby vytiekla náplň a tu zjedla. Alebo jeden čas tak, že som ju jedla po vrstvách, odlupnut oplátku, potom zubami ohlodat náplň atď . Teraz asi žiadnu divnost nemám, všetko zožerem na dva hlty ako vlk kozliatka

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:54

viktorka_od splavu tak ale asi nikdo by diteti nedopřál bez obav vyhladovění se až napokraj fyzických sil, ne, to není jako jist susenku odprostredka 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:55

Mrakoplas jj na všechny tyto divnosti byl čas v době, kdy jsem to nežrala na tajňačku aby si toho ti dva malí šmejdilové nevšimli

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:56

viktorka_od splavu myslis, ze kdyz nekdo 20 let neji susenky s kremem, horicky trubicky, kinder bueno a haribo medvidky, ze to vysvetluje nechutenstvi ditete? Radsi snad uz nepokracuj.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:58

viktorka_od splavu ty jo, vždyť my jíme dvakrát denně teplé jídlo, dvakrát týdně peču buchty, jíme pestře a zdravě, ale současně nedělám vědu z hranolků nebo občas McDonalda.

20 let jsem nejedla Milu, hořické trubičky, oplatky, gumidky a slepované sušenky, protože mi to nechutná, ale klukům Oreo, když po tom zatouží, klidně koupím, gumídky jí starší denně.

Nemyslím si, že nejedení sušenek a oplatků je nezdravý vztah k jídlu.

Online Garfie
28586 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:01

Evaeva A já třetí!

Sákryš, dočítám a vidím, že jsme úplně normální!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 21:03

Garfie třetí už tu byla