Pinot Noir budu divná s tebou, taky jsem většinu těch vyjmenovaných věcí nejedla spoustu let. A u sušenek a oplatek si nemyslím, že bych o něco přicházela. Vůbec mě nelákají. To si dám radši pivo. ![]()
A mrkev jsem jako dítě loupala vždycky, teď už většinou dojizdim kousky po dětech, tak se to nerentuje.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea chce se mi říct, že s těmi sušenkami děláš dobře. Polomáčenky jsem milovala, už dlouho se to nedá, na hory jsme koupila tatranky, jsou hnusné, akorát fidorka je pořád dobrá.
Tabea hrozne tobe i Pinot zavidim. Ja mam prave tyhle dreky (susenky, oplatky, cukrovinky) hrozne rada, i kdyz vim, ze je to uplne nicemne. Od pocatku roku si to domu nekupuju, ale v obchode musim kolem toho regalu se zavrenyma ocima. Kdybych to mela doma, jim to denne ve velkem
. Stoji me to dost usili to nejist, hned bych s vama menila. Pivo a chipsy miluju samozrejme taky, to je nejaky mytus, ze by se ty preference vylucovaly;)
Tabea hrozne tobe i Pinot zavidim. Ja mam prave tyhle dreky (susenky, oplatky, cukrovinky) hrozne rada, i kdyz vim, ze je to uplne nicemne. Od pocatku roku si to domu nekupuju, ale v obchode musim kolem toho regalu se zavrenyma ocima. Kdybych to mela doma, jim to denne ve velkem
. Stoji me to dost usili to nejist, hned bych s vama menila. Pivo a chipsy miluju samozrejme taky, to je nejaky mytus, ze by se ty preference vylucovaly;)
Gatita mne to taky chutna, fakt jedina pomoc nemit to doma. Dneska jsem si koupila slane oplatky, ze si obcas jeden kousek dam. Sezrala jsem behem odpoledne cely balicek, strasny.
Evaeva To s mrkvi delam taky. Jak to ctu, tak jsem asi fakt divna. A jako dite jsem hrala dostihy a sazky sama se sebou
.
Kokoska my na to nemame zaklopku. Ja jsem schopna sezrat balik susenek jen tak ke kafi, neumim si vzit jednu. Muz to zas neumi s cokoladou, ten je schopny udelat 200g tabulku za vecer, to mne by bylo asi spatne. Takze jedine nemit doma. Coz je blby, protoze k nam porad nekdo chodi a ja pak nemam co nabidnout ke kafi. I kdyz to bych nemela, ani kdybych ty susenky koupila
. Prijde mi to jako cigarety nebo jakakoli jina zavislost. Ale teda celkem se drzime a letos moc neprasíme, ale usili to je velke.
Gatita buď v klidu nejím čipsy ani horalky, skoro ani zmrzlinu, pivo nepiju a stejně mám dost kilo navíc. ![]()
Ten vnitrek z mrkve me bavilo vyloupavat, libilo se mi, jak ma ty bodlinky a v te kure dirky. Uz jsem to davno nedelala, dik za pripomenuti!
Gatita Jsem na tom stejně. Co se koupí, to stejně doma nevydrží, protože všechno zpráskám a je jedno, jestli je to sladký nebo brambůrky. Radši nekupovat nic.
Potrefenáhusa ježiš to snad nikdo nedělá schválně - když se bojim pavouků, taky to děckám nevykládám, ale kupodivu se pavouků bojí taky a sousedovic ne
Gatita Presne, doma nic mit nesmim, jakykoli baleni sezeru na posezeni. Navstevy se musi hlasit aspon den predem, abych stihla objednat rohlik, jinak jim muzu nabidnout maximalne detsky krupky. ![]()
Gatita Mam to stejne, jsem jak z filmu Slavnosti snezenek
. Akorat mam rada jen vsechny tyhle prasarny, takovy stejk treba me vubec nelaka. a presne pomaha jenom to doma vubec nemit.
Gatita tak cokoladu ve velkym neumim, nastesti. Ale jinak... Manzel vzdycky vyhlasi, ze nemam nic sladkeho kupovat, ale je prvni, kdo to porusi. Zrovna dneska sel kolem nejakeho pekarstvi, takze prinesl nejake listove satecky s ruznyma naplnema, jasne, ze jsem musela ochutnat :(
Nemám rada keksy, ale čokoláda, to je láska ![]()
711990 ja si teda nedokazu zakazat sladke uplne. Zakazala jsem si akorat ty nejhorsi veci - mila rezy, banany v cokolade, susenky a tyhle prumyslove veci. Dort v cukrarne nebo domaci buchtu si dam. Ono kdyz si pro to musis dojit kilak do cukrarny a nestoji to pet korun, tak se to da ukocirovat. Ted je teda blby, ze v praci mame jidelnu a tam jsou ve vitrine zakusky, ktery tech pet korun s dotaci stojej, a mam to par kroku od sve zidle![]()
Jos Tak děkuju. Steak bych si dala, oplatky taky a u diskuze prasím brambůrky. 140g a za chvíli budou pryč.
Fakt nemám záklopku.
Gatita haha, tak ty zakusky v praci bych taky nezvladla:D kdyz jsem pracovala v kanclu, kterej byl nad obchodakem, pribrala jsem 15 kilo, protoze jsem kazdej den po obede sla pro neco sladkyho. ..
Vari ja som v kríze schopná zjesť aj tie hnusné detské chrumky
. Tiež doma nič nemám, lebo to zožerem. Pravidelne sa mi stáva, že keď kúpim nejakú bonboniéru alebo Mikuláša s predstihom (stačí aj deň-dva), tak ho musím kupovať znova, k príjemcovi sa pôvodný nedostane
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí