Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 31. března 2022 00:28

Zuzuli naše dite ji zase i dost výrazný sýry, včetně syrečků, teď jsem ji podala nějakou celkem hruzu, co jsem jedla já, protože ukazovala na moje, tak chvilku se u toho tvarila, ale dala to

Jos na vás jsem si teď vzpomnela s tím pitím, naše dite teď objevilo rajec s takovým tím cucacim uzávěrem a zatím je z toho úplně nadsena, dneska vypila snad půllitr vody, jak chodila koukat, jak to syci a bublá 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 31. března 2022 07:59
Reakce na Karja:

žluťásek No prostě že to není beznou součástí jídelníčku;-). Ale dcera se teď dívá na nějakej miminovskej kanál o rodině, a z toho je hrozně chytrá a drží se toho možná víc než mých rad, takže už akceptuje to předcházení bolení bříška, že sladké není dobré na zoubky, všechno odtamtud zná:-D. 

​prosímtě co je to za pořad?Najdu ho na youtube?

Kokoska

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2022 08:55

Sairon jj, ale asi ji to neuč, dcera už nic moc jiného nechce a je to trochu debilni, trošku mě štve že ta angličtina není ani tak jasná, není tomu moc rozumět, plus samy citoslovce, dcera teď furt dělá ,,grrr,, ,,ou dear,,. Není to jak prasátko Pepa třeba. Je to woolfoo chanel. Ale není to zase tak debilni jako třeba takový ten cocomeloon to ne:-D 

Občas si dáváme i Pepu, kdyby někdo další měl nápad na nějaké pěkné pohádky pro nejmenší v angličtině, hlavně kde se k sobě hlavně chovaj hezky jo, a nervou tam:-D Tak sem s ním. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:03

Sairon Ale jo, zas tu péči o zuby o tom zná, tu hygienu když se přijde z venku aby nejedla nic když nemá umyté ruce ..ale samozřejmě je tam spousta blbosti, nějaký honeni lupičů furt:-D Musíš vybírat epizody:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:09

Potrefenáhusa mladší syrečky zbožňuje, a cottage.

Zuzuli on asi není tak urputnýJá mu něco někdy nechci dát jen proto, že je to moje. Což zní blbě, ale prostě když si vezmu třeba jogurt a on ten svůj snědl před chvílí, říkám, že to je moje svačina. Dám mu ochutnat, ale nenechám si to celé sežrat. Tak je asi zvyklý, i sám říká "To je mámový" 

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:22

Potrefenáhusa syrecky a uzeneho lososa jsem se stydela priznat . Hlavne ten losos, po nem jde. Rajec je super, taky ho obcas vyuzivame. Uz je to lepsi, z hrnecku se vody napije. Ale to ho musim hlidat, jinak se na zaver cely poleje. Takze volne k dispozici ma zatim lahvicky, i tak do vsech udelal obrovske otvory a ruzne ten obsah cmrnda po okoli. 

A ted jsem hledala rajcatovy protlak a syn samozrejme hned hmatnul po zbytku cokolady ve spajzu. Vymenil ji za jahody susene mrazem a pytlik uz asi nevyda. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:24

Karja A co jí pouštět anglicky králíčka Binga? Tam jsou na sebe hodní a je to i výchovný ;o)

Mně trochu mrzí, že dcera se dostala do stádia, že musí rozumět tomu, co říkají, tak anglicky už nepouštíme nic. Tak teĎ sledujeme My little pony a já z toho dabingu mám místy chuť mlátit hlavou o zeď :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:25

Jos ježiš to polejvání byla mladšího specialita, on je teda pořád takový patlal - maluje jogurtem třeba

Syn je teda roztomilý, ale to vítězství mu kouká z očí

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:27

DruI No ale ten bing mě štval, ten zajíc totiž je ufnukanej a všechno se ho dotkne:-D Peppa pig jsou pohodari:-D. Možná se podívám i na ty poníky. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:30

Jos No počkej, za syrečky je potřeba se stydět? Syrečky jsou zdravé! My je teda taky jíme doma všichni :o)

A mě nejvíc dcera překvapila, když asi ve dvou letech snědla tatínkovi utopence (piva si jen lízla a naštěstí prohlásila, že pivo je fuj :o)

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:31

Karja Neco o hygiene, cisteni zubu, koupani, umyvani rukou je na cocomelon, jsou k tomu pisnicky. Ale to je tak pro tvoji malou, tu vetsi by to asi uz nebavilo.

A strasne me rozciloval postak Pet nebo Pat, takovej matla, co pokazde neco zvoral. Ale maly dite to milovalo a miluje vsechno kolem posty. Kdyz jedem od nich k nam, jedem kolem posty a vzdycky kouka, jestli tam jsou zaparkovany auta. Akorat tomu rika Kostacky auta a neda si to vysvetlit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:32

Karja bing je ufňukaný? Já si vždycky říkám, že moje děti by na jeho místě deset minut řvaly

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:33

trosku prerusim debatu o jedle. bola som so synom na stretnuti v tej novej skolke. s jednou pani som sa rozpravala a druha sa venovala malemu. obe z neho boli uplne hotove ako sa pekne hral lebo obvykle im tam pride nejake tornado a vybrakuje vsetky skrinky. z toho vsetkeho co som sa dozvedela som nadsena a presvedcena ze som vybrala dobre. akurat mam obavy ci ho vezmu lebo je sice velka sanca stale to nie je tych 100%. to sa dozviem az v juni. maju tam aj zs ale tam nebude pokracovat lebo to je pre deti s vaznejsimi poruchami

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:34

Karja Poníci jsou na tvoje holky asi ještě dlouhý, tam má epizoda nějakých dvacet minut.

(Na Binga se už nedíváme, ale já to vždycky brala hlavně jako studijní materiál pro sebe, protože chci být jako Flop! ;o)

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:36

O Bingovi se sambem mluvime jako o tom dementnim kralikovi a Flop podle nas musi chlastat, aby ho vydejchal. :-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:36

DruI Jsou, ale je v nich opravdu strasne soli. Evaeva Patlal je syn taky. Presne, maluje s omackou po stole nebo vyliva mleko na zem a pak to patla na vsechny strany. Ale edit, ted vybrindal mliko, vzal si ubrousek a utrel to ...a pak ten nacucany ubrousek dal do meho kafe

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. března 2022 09:39

a k tym blbostiam co syn pozera je najhorsi blippi toho magora nemozem vystat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:41

DruI u nás pořád jede krtek i bing, kupodivu to baví i staršího, i když ten už zvládá i delší věci. Flop je i můj vzor, občas si i řeknu, co by asi udělal on

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:43

Jos ano, ty záblesky "správného" chování jsou i u nás. Zajímavé, že tohle starší nikdy nedělal, přestože venku se neštítí žádného bláta.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 09:44

eless doufám, že vám ta školka vyjde!