Evaeva podle mě to děláš dobře. U nás tyto spory o jídlo úplně nebývaly, protože to byly fakt nezerky, takže kdykoliv se rozhodly sníst i kus našeho jidla, byli jsme celí šťastní. Teď už jsme museli nastavit nějaká pravidla, co se ciziho jídla týče.
Vše o těhotenství a dětech
continuity jo, já jsem trochu sobec i k dětem![]()
Ale teď mladší nechtěl dát muži hranolky (se nám ty debaty hezky provázaly), no tak měl muž smůlu, no.
Evaeva u nás se o jídlo dost dělíme. I třeba v restauraci. Kdyz máme v lednici poslední jogurt, tak se nějak domluvíme, ale obecně je potravinová konkurence u nás nízká, každý má něco jiného oblíbeného.
O Bingovi se sambem mluvime jako o tom dementnim kralikovi a Flop podle nas musi chlastat, aby ho vydejchal. :-D
On působí dementně hlavně kvůli dabingu. V originále má hlas mnohem mladšího dítěte, působí to pak úplně jinak.
eless držím palce, ať ta školka vyjde, moc bych vám to přála. ![]()
continuity tak my se většinou taky dělíme. Ale když nechtěl dát, tak jsme to museli respektovat. Každý měl svoje jídlo, ne že by měly třeba jen děti.
eless ježiš Blippi, to je velké zlo, ten pán je trochu na hlavu, ne? Muž vždycky říká Blippi, má zařízlý slipy.
. Ale teda fakt má. Ríša na to jednu dobu koukal, to mi lezlo dost na nervy. Ale teda nevím, jestli jsem si s momentálním favoritem Minecraftem výrazně pomohla. ![]()
Pinot Noir jo ten dabing je divný
No a tí naši furt pozerajú videá železničných priecestí, signalizácie, závory..Nechápem čo ich na tom baví, mňa to vždy do minúty uspi!
Telku vie starsi ovládať dokonale, cez víkend ráno keď chceme so sambom ešte spať, majú dovolené pozerať. Synovec mu ukázal Emila z Loenebergy, to teraz žere. takže to si tak spíš a zobudí ťa hlasné EEMIIIIIIIL! ![]()
Jos klucik vypadá jako Bruce Springsteen!
Nase taky vylejva, ne na sebe, ale vedle na podlahu, vyklopi tam i talir, když doji- na to se mi docela osvědčilo ji říkat, co má dělat (jestli už nechceš, dej ten talir sem na stůl), ale s tou vodou je to silnejsi než ona
žluťásek No prostě že to není beznou součástí jídelníčku;-). Ale dcera se teď dívá na nějakej miminovskej kanál o rodině, a z toho je hrozně chytrá a drží se toho možná víc než mých rad, takže už akceptuje to předcházení bolení bříška, že sladké není dobré na zoubky, všechno odtamtud zná:-D.
prosím ťa, ako sa to volá? To musím skúsiť pustiť Alici, možno to pomôže. Aj keď už sme na dobrej ceste, už dokáže sama uznať, se mala príliš sladkostí a keď jej niekto núka ďalšiu, odmietne alebo si odloží na druhý deň
Mrakoplas ty přejezdy tu taky jedou furt. Ríša pozná podle typu signalizace, co je to za zemi.
. A ještě jsou některá ta videa zrychlená, to je úplně na hlavu. Ale v jednom jsem identifikovala tři ze čtyř místních přejezdů. ![]()
betsey Je to woolfoo kanál. Taková rodina vlčáků. Je to v angličtině. Něco jsou blbosti a něco jsou třeba návštěva zubaře, přejedení:-D, a je to takovou dětskou formou jakože v puse lítají příšerky a po rukou lezou bacily. Ona když to vidí tak si jde i sama čistit zuby:-D.
Pinot Noir miestny sme už tiež našli zdokumentovany
ale ten ich tak neberie, ten poznajú a hlavne nemá závory!
Potrefenáhusa můj vnouček co je tak o měsíc mladší než tvoje housátko, se už dávno naučil krásně " napít a položit" z hrnečku. Dělal to krásně a velmi opatrně. Asi proto že jak byl maličký tak nevěděl že existuje i "vylít". No tak teď už to ví
![]()
Mrakoplas kolnicka hej bumtralaliiiii
to som ako dieta rada pozerala
Manuka nase mala si k hrnicku s vodou vytahne druhy hrnicek a preleva... ![]()
A naša najnovšia zábava je zbieranie odpadkov, v tom majú moju podporu. Synovi som na jeho žiadosť musela kúpiť aj taký ten zberač na tyčke. Tak chodime po meste a zbierame, občas teda vyzeráme ako na verejnoprospešných prácach
. Ale bordelu je tu strašne.Kazdy.den.![]()
eless bože ani nezačínaj, ja tú pesničku neviem dostať z hlavy už pár týždňov
. Dnes sa jej zas nezbavím. Ale je skvelá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí