Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:35

tina na to by to moje dítě řeklo, alkohol mám rád, to mi chutná, ale můžu jen jeden

Babička mu koupila šištičky na vánoční stromeček a mělo to náplň jako Milena. Hrozně moc mu to chutnalo, ale hlídal si, že jen jeden za den po obědě, víc děti nesmí :) 

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:37

žluťásek je důležitý znát míru

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:38

Garfie no těch alkoholových historek se konkrétně já dost bojím. Vzhledem k tomu, jak je víno u nás zásadní téma, a když přičtu Ríšovu fantazii a potřebu neustále vyprávět...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:42
Reakce na letfenixa:

žluťásek prosím ťa,  je nejaká knižka,  kde by boli zvieratká a ich mladatka,  aj ako sa rodia?

​Hele popravdě s mladatky a maminkami znám hezká hlavně leporela, to už vás asi nezaujme.

Syn má rád takové skladankove, kde hledáš ke zvířeti mládě, jídlo a pelech, ale není tam to zrození. Jmenuje se to Otoč a najdi a máme Les a Farmu, ještě existuje Afrika

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:48

žluťásek To je strašné hezké! Ty bys mohla dělat nějakýho influencera nebo dealera. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:52

Karja když já to neumím s těma fotkama a přispívat pravidelně :) mám tu milion her co hrajeme denně a nedovedu to hezky nafotit a napsat k tomu nějaký příspěvek. S knížkama totéž. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2022 12:54

žluťásek Já to chápu! Zas jako co,pro kamarádky to stačí, stačí se zeptat a víš;) 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. března 2022 13:04

Karja tak já to mám i jako pracovní náplň, ale teď jsem na neschopence doma, tak to vázne. Je mi blbý ale stejný příspěvky dávat i na knihovní kanály i na svůj instagram, tak to dávám teď jen na ty knihovní facebooky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 13:04

žluťásek když tě tu vidím, nemáš tip na nějakou knížku o Praze pro předškoláky? Hodně obrázků, trošku textu, hlavně nějaké zajímavosti. Teď jsme se procházeli v centru a já zjistila, že o spoustě staveb nic nevím, třeba jsme narazili na starou vodárenskou věž.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. března 2022 13:06

Evaeva mám, ale teď musím pryč. Kdybych zapomněla, připomeň se mi večer, pošlu tipy na krásný knížky, vyšlo jich několik. 

Online Garfie
28588 příspěvků moje polička 31. března 2022 13:24

Pinot Noir Naštěstí se asi nedozvíš, co o tobě šíří za historky!!!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. března 2022 13:32

Evaeva ak nezabudnem, vygooglim. Dufam, ze v melinivej sezone si na to spomeniem.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. března 2022 13:41

Evaeva to je super otázka! Díky za ni. Tesim se na tipy od žluťásek určitě využijeme.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. března 2022 13:48

eless ehm a vlada a nikiho pozna? Pripadne dianu a romu? Ten blippi je aspon trosku poucny (ale teda ten as a tanecne kreacie, ja by som to nedokazala hentak zahrat ani za milion ).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 13:48

žluťásek díky!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 31. března 2022 15:07

letfenixa

Vedela bych o hmyzu: Vcelky:Jak vyrustaji a ziji. Mame jeste totez o mravencich, oboji je moc hezke. A existuje i o jezcich. A jako skolni dite jsem milovala tuto knihu. Je tam treba vyfoceny prurez krtcimi chodbami a pamatuju si i na fotku jezciho mladete. Ale vylozene o rozeni to teda neni. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 31. března 2022 15:22

Jinak hlasim uspech, tento mesic jsme DVAKRAT pred spanim cetli. To je fakt vyzva, najit knizku, kterou by byl pan ochotny si nechat precist. Takze dekuji mistnim za tip na Pavouka Čendu, bylo to moc hezke a zaujalo to, tak jsme dali 2 dily! Jinak se mu nic nelibi, vetsinou si zacpava usi, jen co se zjevim s knihou.  Tak spolu pred spanim vetsinou jen mlcime, dokud z toho neusnu

Takze pokud mate tipy na knihu tohoto formatu (tj. kratky, ale ne uplne pitomy pribeh s hezkymi obrazky, ktery se da precist na jeden zatah), budu rada... Je mu 6, ale cteni na pokracovani jeste moc nedava, musi to byt kratke.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 31. března 2022 16:03

Gatita tak od stejného autora ještě O čertovi. Ta se líbila nám. Česká má ještě 3. díl a teď vyšel nebo brzy vyjde 4.

Taky se líbily dětem příběhy o Tappim, vikingovi, od Marcin Mortka. Ty barevné knížky mají jednotlivé kapitoly. Knížky s bílým pozadím je jeden příběh a už je to delší. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. března 2022 16:18

DrowRanger nie s nepoznam to ani ja. Najviac u nas ide spievankovo, fiha, smejko a tanculienka, fidlikanti, stistko a poupenka a potom nejaka relacia na stanici jojko kde je pani s dvoma detmi. Ten chlapcek sa vola Romanko a furt si ho pamata ako toho co slapol do hovienka  (bol tam diel o ludskych zmysloch)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 16:34

Gatita a co krteček? My máme o autíčku, o nemocné myšce a ještě další. Pak mně ještě napadl Petr Horáček, ten má knížky i hezky po grafické stránce, ale u nás to moc nezaujalo. My jinak čteme spíš na pokračování.