Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. března 2022 17:41

Mohučanka jeee, už ste doma, super. A staršia dcéra ako reaguje?

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 30. března 2022 18:46

MPLee Jako skončit místo u Tláskala u Mekáče..... promiň, to mi vylepšilo večer! 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:04

MPLee naše dite zjistilo až teď, že jíme občas něco jinyho než ona, ale je už dost neúprosná! 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:08

Potrefenáhusa Já si myslím, že od roka můžou jíst děti to, co rodiče. Vždycky jsem dodávala, že kromě pálivýho, ale co má moje kamarádka dvě indický vnoučata, tak asi i pálivý :-).

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:12

999 keď mal syn 11 mesiacov, boli sme na takom malom výlete,  tak v prírode zjedol flaskovy detský prikrm hotový,  celý,  asi z toho zdravého vzduchu. Potom sme sa zastavili na obed pre rodičov,  mužovi uchmatol lyžicu a nechcel prestať jesť karfiolovu polievku.  Teraz by si ju absolútne nedal.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:16

Potrefenáhusa Tonda zacal vysirat ze jime neco jinyho uz tak v roce a pul a od ty doby trva i na stejnym tvaru testovin

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 19:16

999 asi můžou, ale někdy seš radši, když nejedí. Třeba jako ty hranolky A uzeniny by se prý neměly do tří let.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:18

999 Prosím tě, poté co jsem v Japonsku zažila zhruba čtyřletý dítě, které snědlo asi tunu wasabi, nedivím se ničemu!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:21

Evaeva ups, fakt jo? Kdyz doma reknu "Tondo, zajdem si na neco dobryho, jo?" Tak odpoved je vzdycky "PAEK!"

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:24

Evaeva Moje děti nejedí ani párek, ony to chudáci neznají. Když jsem jim to na výletě koupila, okousaly ten rohlík:-D. Ale třeba moji rodiče tohle absolutně nechápou, oni vaří z uzenin bych řekla fakt dost, tata je ji denně,ale vůbec nepochopí že to dětem nechci dávat (tím nemyslím teď párek, ale třeba zapečené brambory s klobásou a hlavně takové ty uzené kýty nebo co to je, to hrozně často používají). Oni to berou jako že je to přece maso a libovy....

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:26

Karja tyjo z ty uzeny kyty taky hodne varimresp davam ji do zapecenych testovin, Tonda tomu rika parek a mame to tak 2x za mesic. Parek ma v prumeru jednou tydne. A to sem si pochvalovala, jak ho slusne stravuju, zadny sladkosti...eh. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:32

Evaeva Vždyť píšu, to co rodiče . Dcera měla první párek ve třech letech, když jí ho dali v bufetu na sjezdovce. Pak ho samozřejmě musela mít celý týden :-).

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:34

711990 Tak to ho asi stravujes slušně, tak to má jednou týdně pár gramů to není tak hrozný. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:44

Karja no ale fakt jsem uplne ignorovala, ze by to deti nemely takhle maly jeste:( a ta kyta mi fakt prijde jako maso, sama to mam rada(jo, je to ruzovy a nechutna to jako maso, vim!)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:48

999 a tak my si o víkendu radi ten párek k snídani dame, šunku nebo fuet jíme celkem běžně, tuhle jsem musela odevzdat v kavárně cheesecake (to bylo asi její první setkání s cukrem) a tatínek má velkou nutellu tak na tejden...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:50

A teď tu zrovna od těstovin s rajcatovou omáčkou a masovejma koulema pořvává ham ham ham na tatinka, co si maze chleba lucinou 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 30. března 2022 19:59

Já jsem vnukovi ten párek v rohlíku koupila, to mu byly asi ty 3 roky, tou dobou strašně zlobil s jídlem. Byli jsme tady v minizoo na jižňáku a že má hlad! Vzácná to chvíle! Takže teda dostal ten párek, viděl, jak to tam děti jedí, a snědl celou tu nožičku a půl rohlíku. Od té doby tu a tam párek má a zaplať pánbůh za to, občas se vzhledem k jeho nežerkovství divím, z čeho bere tu nezkrotnou energii.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. března 2022 20:06

betsey no, reaguje spíš kladně, myslím, že horší situace teprve přijdou. Malá totiž zatím spolupracuje tj. buď jí nebo spí. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. března 2022 20:06

711990 Aha, no já nevím u nas to (aha teda mě) koucuje sambo a ten říká že to má vysoký obsah soli plus nějaký ty věci z toho zauzeni. My to taky moc nejime, respektive jako já jsem schopná sežrat klobásu syrovou ke kafi, když na to přijde, ale jako k obědu nejsme zvyklá to vařit. 

Potrefenáhusa My všechny tyhle věci jíme tajné:-D:-D. Teda ono jich moc není, ale třeba já jim sušenky, sambo večer zřejmě taky podle toho co obcas někde najdu zastrcene v gauči za obal:-D. Ale jak nakupuju výhradně s holkama, tak se to i těžko kupuje, to je furt ,,co je tohle, a my chceme tohle,, , tak to je furt ,,to není dobré pro bříško, to je pro veliké děti, to je když se jde na návštěvu,,:-D:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 20:22

711990 problematické je to uzení a sůl. Moje děti párek ani nechutnaly, ale když na chalupě pečeme buřty, tak dostanou, moc jim to nejede, spíš ochutnají. Ale do šunkoflekou kupuju nějakou zauzenou šunku:) Ale jak píšou výše, záleží na tom, co jí celkově, u nás se ujíždí spíš na sladkém, no.

999 starší syn právě ty naše věci moc nechtěl, třeba zmrzlinu ochutnal až v roce a půl. Doma jedl pořád ty dětské "blafy", naše nechtěl, akorát po tom roce a půl pochopil, že některé věci, co jíme venku jsou dobré. Ale klidně jsem mohla jíst koláč a on se spokojil s rohlíkem. Mladší je z jiného těsta, takže teď je to přesně, jak píšeš. Na horách musel být dopoledne teplý džus a odpoledne čokoláda se šlehačkou.