Gatita u nás teď bodují Kvak a Žbluňk a pohádky o autech od Kahouna.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva koukni třeba na něco z těchto, ale nevím co jde ještě koupit a co už jen z knihovny.
Praha puzzle omalovánky kvízy (navazuje na Velkou knihu pro malé vypravěče Praha, ale ta nemá žádný text)

TO JE PRAHA

Áďa spadla do kanálu
(nemůžu lepší obrázek)
Veverka a myška v Praze

PRAHOU KRÁČÍ LEV

Pinot Noir mně ty pohádky o autech docela zklamaly, o mašinkách jsou mnohem lepší. Syn byl nadšený i z Ferdy mravence, ale toho s mužem teda dost nesnášíme![]()
žluťásek díky, projdu si to
Nás šokovala dcera, když začala vykládat, že jsme doma během lockdownu začali hodně pít. Jsme na ni s mužem hleděli jak zjara. Chvíli nám trvalo, než nám to došlo. My doma běžně nepijeme alkohol, pokud nemáme nějakou oslavu nebo návštěvu a tak. A během lockdownu jsme si k jídlu občas dali víno nebo pivo. Bylo jasný, že nikam nepojedeme autem, hezká jídla i s pitím v restauraci nám chyběla, tak jsme si dopřávali doma. Sedmičku vína jsme ve dvou měli i na dva víkendy. Dcera to nijak nekomentovala. Až se někde po lockdownu připletla k hovoru, že se hodně chlastalo doma, tak se odborně zapojila, že u nás doma teda taky. A tak moc, jak to nikdy neviděla
Včera sme upratali barikády v obývačke a dnes roztriedili obrázky (90% sa necháva
), a áno, existuje prdosaurus a má zátoceny chvost.
continuity díky, kdybych jí vybrala, ozvu se.
Evaeva fíha, vyzerá dobre!
Edit - je len v češtine a vypredaná
.
letfenixa jo, mně se líbí, kupovala jsem jí svého času malé ségře. Kluky zatím zvířata vůbec nezajímají, přitom já bych radši četla tohle než jak putuje signál GPS nebo co dělají astronauti![]()
letfenixa aha, to je škoda
Gatita já jsem 6,5 letému začala číst Dobrodružství v Zemi nikoho, bavilo ho to. Ale byl tak urvaný za celý den, že usnul během deseti minut. Ale krátké příběhy s obrázky to nejsou, to jen že jsem si vzpomněla na víkend.
Pinot Noir My si taky doma radi dame vino k veceri nebo vecer, kdyz uz je klid, v lete na chalupe i treba odpoledne, kdyz nemame nic v planu, deti to vubec neresi. Kamaradky deti vytahnou cas od casu uz rok a pul starou historku, ze se maminka opila na oslave tak, ze upadla na schodech. Ona skoro nepije a doma vubec. Zivot proste neni spravedlivy. ![]()
Evaeva tak na megaknihach mi to našlo, tak som ju objednala.
@notna dcera dnes počastovala jednu starší paní z vesnice opět svou oblíbenou historkou jak byl děda úplně mrtvej a ležel tam natazanej.
Nicméně tohleto odlišný vnímání nemají jen děti. Zrovna dnes mě pobavil sambo. Jedna moje spolužačka se rozešla s partnerem, on mimo jiné i jako tak dost pochlastaval,ani ne venku jako spíš doma, ze byl schopen po práci vypit flašku tvrdého alkoholu, jako občas, ale bylo to takový blbý, že někdy prostě nevěděla v jakém stavu ho doma najde, když šla z prace. No tak to přesně takhle rikam sambovi, plus další upřesneni, a on že to je blbý no, ale že takhle chlastá dost lidí, třeba i XXX. A já ,,vážně, jo? To bych do něj neřekla,,. A on: ,,no normálně si takhle vecer načne láhev vína a vypije ji celou nebo si nalije i panáka,,:-D:-D:-D:-D. Hahaha, kdyby sambo věděl s kým já se tady pro večerech pachtuju tak mi vás zakáže!
No nicméně ta paní jak ji to dcera říkala byla už dost starší tak 75 a koukala na mě tak vyplašene, když dcera opět to svoje ,,ležel tam mrtvej, děda,,. Tak jsem jen suše doplnila ,,on se ožral,,. No a jako na mě taky nenechala nit suchou, přišly jsme z vycházky domů, dcera se povesila na plot, kde byla sousedka se synem a vnoučetem a vyprávěla, jak Táňa utekla do silnice ani ji mamka nechytila a to jí mohlo taky něco přejet! Ale ono to takhle vůbec ve skutecnosti nebylo! A sousedka mi říká ,,no nic si z toho Karjinko nedělej, to jen hned, já jsem včera sla s Petříčkem a taky najednou mi prebehl viď, to je hrůza,,. Bože, to je ta samá sousedka, co jí máma říkala že jime samy testoviny a teď tohle. Neuvarim a ani ty děti nevohlidam. A to jsem ze sebe měla takovou radost, že jednou taky sousedi videj, že můžeme přijít domů i bez řvani...To dítě na nás sešle sociálku úplně samo!
Evaeva napadlo mě Výpravy s paní Klomínkovou. Ale nevím, jestli to jde sehnat.
Tabea díky, vypadá to, že jedině v antikvariátu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí