Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:18

Evaeva nechytlo ji to, ale tak pul roku zpatky. Tak mozna ze ted uz jo. My tu mame knizek, ze nemaji sanci to vsechno vstrebat... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:21

rasaNori on to poslouchal jako audio. Mám pocit, že to zvládne složitější věci než, když se normálně čtou. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:35
Reakce na Evaeva:

Zase rýmato už snad není možný 

​u nas taky, vsechny 4 deti vcetne mimina. Po tech nestovicich jsou nejak min odolni, kluci byli ve skolce vzdycky asi 3 dny a pak tyden doma. A ja to chytla asi od nich, je mi vselijak a v utery mam jet "hlidat" mamu, segra ma domluvene nejake doktory.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:37

Gatita nas je hodne trenovany ctenim pro starsi segru. Vzdycky jsme cetli 2 knizky (ji a jemu). A treba ho dost bavily holcici pribehy - Valentynka apod. 

Nas zase miluje katalogy - lego, DM, Sephora... zakrouzkovava si co se mu libi a skrta co ne. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:40

Evaeva my sme teraz tak chorí, že tomu nevidím konca. Už ma fakt nebaví ten koncept týždeň v škôlke, dva týždne chorí doma

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:40

Kokoska my byli zdraví týden (po měsíci), z toho ještě dva dny byla zavřená školka. Já právě čekala spíš ty neštovice, protože byly ve školce, ale asi jsme je minuli. Dneska měli kluci spát u babičky

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:44

Evaeva ja jsem taky slibovala hlidani, ale nic z toho nebude, no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 10:16

betsey ano, přesně. Myslím, že rekord této zimy byly tři týdny ve školce staršího

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 10:40

Evaeva Dcera teď vydržela zdravá tak dlouho, že jsem ji dokonce stihla nechat poprvé naočkovat proti klíšťatům! Ale ty neštovice taky trochu vyhlížím, už se nám vyhnuly loni, tak jednou to udeřit musí.

Offline Garfie
28589 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 10:45

Evaeva Audio je úplně nej  obě děti měly podle učitelek neuvěřitelnou slovní zásobu-a já myslím, že to bylo díky audiu. Navíc, je tam hodně nepřímé řeči, narozdíl od kreslených pohádek, takže se fakt rychleji rozvíjí řeč a porozumění. Vlastně rádi poslouchají dodnes, třeba u uklízení nebo tak. 

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 10:55

brrr continuity mne ta ruzna videa s legem prijdou jako slusnej bizár, ale beru to tak, ze jsou i horsi veci a chvilka nikomu neublizi. Ta videa syna mozna i inspiruji, protoze casto pak zasnu nad jeho vytvory. On kolikrat vymysli fakt super stavbu, s ruznymi funkcionalitami, pouziva soucastky urcene puvodne k necemu jinemu a tak. Tak mne ta videa prijdou celkem v pohode:) Jen jsme teda uplne na stiru s kulturou - divadylka, knizky, filmy - naprosty nezajem. A prijde mi, ze si to snad ani nepamatuje, kdyz se treba zeptam, o cem to divadlo v te skolce bylo, tak rekne:'no proste divadlo, no'

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:10

U našich dneska ráno, menší chlapeček:

Tati, pojď si ještě hrát! - Ale já už opravdu musím do práce. - Tati, já tě mám rád, ale zase už začínáš zlobit!

Offline Garfie
28589 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:13

Kokoska  Měl by se polepšit! 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:20

Garfie on tatínek dost maká, měli teď v práci nějaké fofry, domů chodí dost stahaný a synek prý na něj vždycky nastoupí hned ve dveřích. Takže nevím, kterým směrem by to ještě měl natáhnout

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:26

DruI budu trochu hnidopich, ale to ockovani fakt neni proti klistatum (i kdyz by to bylo super:-) jen proti jedne jedine z nemoci, ktere prenaseji

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:33
Reakce na Karja:

DruI No ale ten bing mě štval, ten zajíc totiž je ufnukanej a všechno se ho dotkne:-D Peppa pig jsou pohodari:-D. Možná se podívám i na ty poníky. 

​Debata je sice určitě jinde, ale pod tohle se musím podepsat. Strašně mě ten Bing rozčiluje, já tam tu ufňukanost taky cítím. Ještě že už to dceru nebaví.

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:36
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:39

Kokoska neštovice, ale obecně virózy, dávají imunitnímu systému slušně na zadek. Mě doktorka řekla, že pokud si to můžu dovolit, nedávat do kolektivu ještě alespoň měsíc. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:39

Garfie ty audia jsou parádní, taky si myslím, že je to lepší než když mu čtu. Většina je zpracovaná míč hezky, zrovna teď tu jela Pipi dlouhá punčocha a to je teda geniální.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:41
Reakce na Lamicka:

Gatita nas je hodne trenovany ctenim pro starsi segru. Vzdycky jsme cetli 2 knizky (ji a jemu). A treba ho dost bavily holcici pribehy - Valentynka apod. 

Nas zase miluje katalogy - lego, DM, Sephora... zakrouzkovava si co se mu libi a skrta co ne. 

​Nad tím se pohoršovali moji rodiče, že dneska místo aby děti psaly pořádnej dopis Ježíškovi, tak listují a zaškrtávají v katalozích lega. Musela jsem jim připomenout, že už se jim asi vykouřilo z hlavy, co jsme před 25 lety provozovaly se ségrou my tak člověk musí vědět, co do toho dopisu uvést!

Kokoska Tati zlobíš to je super.