Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 31. března 2022 20:43

Karja Tak nás partizan nepovie nikomu nič!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 31. března 2022 21:41

MaeGandal Pinot Noir Evaeva a ostatnim dekuju za tipy. Tappi syna vubec nezaujal, ale fakt ani trochu, pohadky o autech taky ne. Krtek byl dobry, ale to bylo jeste v dobe, kdy byl maly. Ted je to docela tezke. Zkusim jeste neco od autora Cendy, a Kvak a Zblunk je taky na seznamu. Nosime to z knihovny po kilech, ale malokdy si necha neco precist. On to cteni mozna nepotrebuje, umi relaxovat u jinych cinnosti, ale prijde mi to skoda, no. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 31. března 2022 21:51

GatitaMy teď už docela dlouho opakovaně čteme Včelí medvídky, ale to jsou opravdu krátké příběhy, tak jich na dobrou noc dáváme víc. Já mám trochu opačný problém, dcera by vydržela poslouchat mnohem dýl, než já vydržím číst, jenomže dokud se čte, tak zásadně neusne.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 31. března 2022 22:04

Gatita naseho syna zminene knizky pro deti vubec nebavily. Zacal komiksy, Dogman, Ctyrlistek, Anca a Pepik, Hilda, hlavne tam musela byt nejaka legrace. Pak presel na Denik bajecneho kamarada, Denik poseroutky, Denik minecraftaka (je mu 7, ale cteme to tak od 6), bavila ho Spravna petka apod. (cetli jsme segre a on poslouchal), hlavne nic pro prtata :)) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 22:06

DruI syn teď taky pořád chce číst, ale spíš encyklopedie. Pro tuto činnost byl jako ten lepší určený tatínek. Takže zatímco se malý před spaním dívá 15 minut na televizi, oni si 15 minut čtou encyklopedie. Pak následuje ještě klasické čtení pohádek/příběhů před spaním. Včera se dožadoval čtení ještě před snídaní, to byl teda trošku odpálkovánJinak Kahouna mám moc ráda, ještě máme něco o medvědech (normálních), to je podobné těm včelím medvídkům a nejoblíbenější jsou ty pohádky o mašinkách, ty fakt doporučuju, ty už vydrží poslouchat i mladší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 22:07

Gatita teď mě napadá, co Kosprd a Telecí? To je krátký příběh, legrační a řekla bych, že spíš pro starší než můj syn, tak pro ty předškoláky.

Online brrr
12370 příspěvků moje polička 31. března 2022 22:09

Evaeva Kosprd a Telecí byli u nás velmi oblíbení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 22:11

brrr syn to podle mě zatím úplně nepochopil, ale i tak jsme to četli několikrát. Zas to vytáhnu za rok

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. března 2022 22:37

Gatita podle mě je na to už velký.

Co třeba Naštěstí ( ne)máme mléko od Gaimana?

https://www.databazeknih.cz/knihy/nastesti-ne-mame-mleko-265339

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. března 2022 22:40

Gatita další myslím,že by už mohl Škyťáka - upozorňují, že knihy jsou mnohem lepší než ten podivný seriál. 

Tady je výhoda, že když ho to chytne, máte vystaráno na déle. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. března 2022 23:35

Karja prosím tě, mně jednou chytil dceru úplně cizí pan, když vběhla do silnice, a ještě se mi omlouval, že zrovna jelo auto řvala jsem na ni tak, že si to pamatuje dodneška, a to jí nebyly ani 3. Občas na to na té křižovatce vzpomíná, zatímco já bych raději zapomněla

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 31. března 2022 23:50

Lamicka dogmana trochu ctem, to je tak jeho styl humoru;) brrr kosprda jsme vlastne taky cetli, ale on to jen trpne poslouchal, aby mi udelal radost. Lamicka to je prave ten problem, ze on uz je  na ty detske knizky pro nejmensi velky, uz ho to proste nezajima, ale treba zrovna tu spravnou petku jeste nepobira, nepamatuje si postavy - vzdyt tam mas pet jmen:))- a jak se to cte na pokracovani, tak zapomene, o cem to bylo minule. Nevim, jestli to je v 6 letech normalni, ale mame to tak. Ja si teda taky  nic dlouho nepamatuju, ale behem cteni se aspon dobre bavim

continuity neznam, dekuju! 

Edit- ja se ctenim syna nijak neopruzuju, jen mi to prijde pred spanim takove hezke. Ale kdyz mu dam vybrat, co chce cist, skoncime u navodu od lega, ktere mlcky prohlizime. To jsem pak v limbu uz u polozky c.4.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 02:54

Gatita návod k legu

Online brrr
12370 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 06:45

Gatita Hm, návod z lega ... Naši kluci se v předškolním věku dívali na youtube na skládání lega (nejdřiv zaběry na krabici ze všech stran, pak pomalé obřadné otvírání pytlíčků, pak vzniká stavba a nakonec je opět zabraná ze všech stran).

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:21

brrr furt lepší lego než rozbalování kindervajíček!

Online brrr
12370 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:49

continuity To je fakt, ale ty kindervajíčka tě pak příjdou levněji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:54

Gatita možná bude spíš typ na ty encyklopedie. Návod k legu je super

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:16

Zase rýmato už snad není možný 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:13

Starsi by vydrzela poslouchat pohadky hodiny, ale mala se po chvili zacne nudit a vymysli jak segru co nejvic nastvatstarsi vzdycky mami, pohadku a uz taha z knihovny neco. Miluje dobrodruzstvi s myskami, to je jeste po brachovi. Z komiksu mame nekolik velkych knih ctyrlistku, barbanka, a ted nedavno vytahla Ostrov pokladu. Jsou ji 4 roky takze jsem musela eliminovat pocet kleteb a nadavek. A Cesta kolem sveta za 80 dni ze stejne serie ji teda nebavila. Zato uz vytahla Vikingy, a to jsou taky dobre krutarny, ta je zas jeste po me. Pred spanim stridame Martinkovu citanku, Larousse encyklopedie, Pohadky o zviratkach od Svojtky (ty maji krasne ilustrace) a velke obrazkove knihy. Vetsinou se s malou stihnou pohadat, ci pohadkou se zacne. A kdyz ctu hodne odpoledne, tak nemam problem vecer rict ze uz stacilo... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:15

rasaNori starší teď poslouchal děti z Bullerbynu, možná že i u vás by měly úspěch