Aranel tohle jednou udělala ségra. Vzala si sešítek a pečlivě tam vystříhala obrázky z katalogů, co nám chodily. Tenkrát jich před Vánoci chodilo fakt dost
Měla tam třeba třicet věcí![]()
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Já vím, ale vypisovat se mi to nechce ;o) ale kdyby bylo fakt očkování, po kterém by na člověka ti prevíti vůbec nelezli, tak do toho taky jdu! :o)
continuity já vím, však oni oba kluci byli doma dobře 3 týdny. Ale hlavně ten menší chodí do školky hrozně rád, prý jednou (při jiné nemoci teda) nejdřív brečel, pak se vztekal a nakonec šel do předsíně a obouval se, že teda půjde sám, když ho tam nechce vzít ani táta ani máma.
Budeme tady aspoň ještě do úterý![]()
dzizisketa áje, a pořád máte návštěvní režim?
Dcera si k pátým narozeninám přeje plavecké brýle. Prosím, nemá někdo nějaký tip? continuity ?
Jsem schopná nakupovat jedine přes internet...
Nene, už jsme spolu. Já si ji včera nechala a ani se neptala. Naštěstí jak už je velká, může si spát po libosti a nemusí se budit po třech hodinách, takže jsem se v noci i trochu vyspala.
dzizisketa soucítím
a držím palce, ať to uteče a už je jenom dobře!
dzizisketa No ale super, že už jste spolu! ![]()
dzizisketa tak to je dobře! Zase je lepší, že seš pod kontrolou. Mně přijde, že v Krči jsou na buzení docela tolerantní, mně se stávalo, že bych kolikrát malého i budila, a sestřička, ať ho nebudím, když tak pěkně spinká![]()
A jak ti je? Už se cítíš lépe?
dzizisketa to ubehne, hlavne že už ste spolu ![]()
dzizisketa chápem, ale aspoň že už ste spolu ![]()
Môžem užívať antibiotiká, keď dojčím? Spýtala by som sa našej úžasnej pediatričky, ale keďže tá nezdvíha telefón...
betsey jaky konkretne?
viktorka_od splavu sumamed mi predpisal obvoďák
Co jsi dostala? Já měla dvakrát při kojení Unasyn, vždy ještě v šestinedělí.
betsey jak které. Tvoje doktorka nevěděla?
betsey jasne, v pohode
Evaeva doktor tvrdil, že môžem, ale tak predsa len neviem či sa na to úplne spoliehať. Sumamed mi predpísal, ale Koralka už bude mať pol roka, tak snáď by jej to už nemuselo tak škodiť
Asi tolik k té debatě o zdravém jídle
(jo a kamarád si dal játra. Nabídli jsme to dceři. Olízla sousto na vidličce a začla se dávit. No nic, ústřice to jistí
)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí