MPLee myslím, že to je ještě dobré![]()

MPLee myslím, že to je ještě dobré![]()

betsey melo by to byt bezpecne, kdyztak se da bezpečnost leku pri kojeni dohledat treba tady - e-lactancia, nebo pak jeste na infant risk, nebo na lact med.
MPLee no dyt jo!

711990 Malý Gurmán je ti ale strašně podobnej!! ![]()
Garfie ted fakt vypada jako ja v jeho veku, akorat on nema nausnice:D

711990 Ruská kniha, Cinska restaurace, hezkej koutek ![]()
Tonik je krasny kluk, a ten soustredeny pohled!
Kokoska haha, to je prece pasaz Svetozor! Sli jsme spolu do kina a pak jsme si zasli na zmrzku:)
711990 no fakt že jo, na těch fotkách vypadáte jako jeden:) Takhle to má starší syn s mužem, tchýně má vystavenou jeho fotku z dětství, vypadají jak dvojčata.
711990 no tam jsem nebyla uz hodne davno!
711990 ako vajce vajcu!
A koľko z toho pohára zje?
letfenixa No pohar byl puvodne muj, myslela sem ze pres slehacku neuvidi zmrzlinu...ale nakonec jsme se podelili, ja slehacku a ovoce a on zmrzku. Sni v pohode celou porci toceny:D a ted se naucil rikat, ze chce mangovou![]()
Bude letos probíhat velikonoční Karja soutěž? My už se chystáme!

Evaeva Soutěž bude ,,vymysli Karje tvoreni do školky,,. Máme příští týden to tvoření jehož výsledek bych se neměla stydět prodat a ještě jsem teda na nic nepřišla:-D
Karja ehm
vajíčka s řeřichou dle binga?
Karja vyrobte s holkama větrníky. Myslím ty papírový točící, ne odpalovaný pečený :) barevný čtvrtky, ozdobit razítkama nebo pomalovat, špendlík, korálek, nějakej klacík, nic víc netřeba. To maj rády snad všechny děti, to se rozprodá hnedka ![]()
žluťásek To je dobrý napad, jen to teda není vůbec velikoční:-D Evaeva Hele, stačilo mi, co jsem viděla, že má moje segra, ta co to navrhla, a pak řekla že nejde. Tak nakonec jde a jen jako vstupní materiál nebo jak to říct, no základní surovinu má krabici fakt pěkných dřevěných zajíců z překližky co jí vyřezal muž. Tam jako s vajíčkama budu uplně za trubku jako!
Evaeva žluťásek No a ještě jak mu to řekla, takový to " hejty vyřezej mi tyhlety zajíce". Sám si tu šablonu našel, dvě velikosti udělal. ještě vajíčka z vlastní iniciativy.... No já říct tohle takhle sambovi, tak mě ani nepošle do háje, jak by se mi vysmál:-D:-D. Já tady ted budu po sněhu o víkendu chodit a oprašovat větve abych poznala břízu a měla aspon na věneček!
Karja
nemohla by ses jí nějak vlichotit? Jinak bych teda řekla, že se vstupním materiálem jakožto dřevěným zajícem dovede pěkně tvořit každý
Evaeva No jako ono je to tak pěkný, že ted už to může leda zkazit:-D. Má to ve své třídě, je mi to k prdu! Já teda dětem připravim takový ty ozdoby z té bílé hmoty co vysychá, at si tam mají co dělat a malovat a já teda se vynasnažim vyrobit něco co odpovídá výtvoru dospělého člověka.
Karja velikonoční budou ty ozdoby na větrniku přece. Orazítkujete to kuřatama a zajícema, namalujete na to vajíčka a úkol splněn, neasi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.