Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:23

Jen mě mrzí, že v ssoučasnosti mám na čtení horu času a už mi to tak nějak nejde. Na vině je internet, zkazil mě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:23

Gatita jojo, těch deset minut obvykle nemá smysl začínat něco většího. Já se navíc snažím je při jejich hře nerušit, jenže jakmile začnu třeba mýt koupelnu, tak to zmerčí a chtějí se zapojit. Nemůžu kolem nich ani projít, tuhle mě takhle odřízli od kafe, co bylo v jiné místnosti, a hráli si asi půl hodiny

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:24

Gatita No víš jak to funguje u nás? Velkamala mi ho bere z ruky a dává pryč. No to mě docela naučilo:-D. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:25
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Jo to spokojená matka spokojený dítě říkaj totiž bezdětný a ty od samospokojenejch děti! My co máme nebo jsme měly významnější časovou dobu děti nespokojený víme že je to úplná hovadina a platí úplně naopak! Spokojený dítě, spokojená matka! 

​Něco jsem rozepsala a smazala, tys to totiž zase shrnula úplně nejlíp.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:26

Karja zároveň ale spokojené dítě tu spokojenou matku taky nezaručí. Musí se najít nějaká rovnováha asi

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:26

Potrefenáhusa jéžiš, to je hrozně hezký! Aspoň někdo měl marieuden, neb já jsem až do zítřka v práci, řešila jsem dost velkou komplikaci a vyždímala si u toho nadledvinky aspoň na tejden dopředu.

Pinot Noir já nerozumím, proč by sis měla něco vyčítat! Tvoje modelování a vyrábění mě vždycky usadí na zadek a naopak já si přijdu marná. A rozvíjení... nevím. Odpovídám jim na všechny otázky a nechám je ať jsou zvědavý, spoustu si toho pamatujou, ve škole je velká celkem chválená, kolik toho ví třeba o přírodě, ale že bych je někdy motivovala třeba ke čtení napřed...to vůbec. Zato malá dokonale rozvíjí mě. Zvlášť co se trpělivosti týče, tam jsem za poslední 3 roky udělala neuvěřitelný pokroky! 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:29

Len Přesně! Kdybyste chtěli něco vědět, ptejte se! 

Teď říkala velkamala jestli si nemůžeme pořídit mimino, tak ji říkám, Joo to asi když máme Táňu a ta je ještě malá nezvládneme. Tak přišla na geniální nápad, Táňu dáme sousedům a poridime si mimino,jedno nebo dvě a nebo čtyři! Tak já budu ještě nacerpavat poznatky, abych tady mohla víc radit. Já se obětuju a malamala (nebo spíš sousedi?) vlastne taky. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:31
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Jo to spokojená matka spokojený dítě říkaj totiž bezdětný a ty od samospokojenejch děti! My co máme nebo jsme měly významnější časovou dobu děti nespokojený víme že je to úplná hovadina a platí úplně naopak! Spokojený dítě, spokojená matka! 

​to je přesný

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:31

Evaeva No to už je na mě moc složitý! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:32
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:55

Potrefenáhusa Asi je to o tom, jak oproti prvni vlne mam to dite uplne malickaty a oproti druhy (v tuhle chvili) dost velky (ja vim, ze tam se to casem dorovna), tak si prijdu, ze bychom mely jako vyvijet nejakou aktivitu a misto toho, kdyz je trocha klidu, sedim na tom mobilu, no!

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:58

Solathis ja s trimesicnim miminem vysedavala na gauci u netflixu a knizek, zatimco mlade spokojene spalo na me (postylka u nas byla akceptovana az v roce a pul, kocar az ted, pred druhymi narozeninami). Bozi to bylo, to uz se mi asi nikdy v zivote nepostesti. Ze ja si toho vic nevazila

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 22:59

Potrefenáhusa Ja to beru tak, ze aspon zakladni biologicke potreby matky musi byt zachovany . Solathis treba chapu, taky jsem byla grogy, kdzy dite v noci nespalo. A to se stalo parkrat. Nemam nastaveni "musim trpet" . I kdyz doufam, ze i to bych nejak vydrzela a prezila. Ale mam to bezudrzbove dite, co mi uz taky zacina brat mobil z ruky. Uplne pysna na sebe teda nejsem, myslimnzw dobra matka budu az tak za deset let, pokud se protnou nase zajmy a budu mu moct predat neco ze svych zajmu a znalosti. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:00
Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:02

Solathis jak oproti první a druhy vlně?
Jos tak to je prave ale groggy kazdej, ne, když dite nespí? Moje nespalo včera a po druhy hodině uprostřed noci, kdy furt nemohlo poradne zabrat, už jsem myslela, ze ho zardousim 

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:03

Solathis Prosim te, neres to. Hlavne v klidu. Sjela jsem v te dobe mraky kriminalek a knih. Relaxuj, co to jde a hlavne zadne vycitky. Uprimne krome kojeni/krmeni, prochazek a mazleni nic vic delat nejde. A stezovat si je uplne normalni, kazdy jsme dostali jinak nalozeno. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:19

Potrefenáhusa Jakoze tu mate vsechny deti oproti Tone velike (a ona je to spis treti nebo kolikata vlna) tem terstvym holcickam je Tona naopak velika, takze je vyvoji dal...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:29
Reakce na SunEclipse:

slniecko prosímtě nepanikař, kdyby se mu to vrátilo, tak by mu zas začalo být špatně, a to  už znáte..a zavolat by ti samozřejmě zvládl.

​vďaka !!!

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:29

Keď mal syn 3 mesiace, stále som riešila jeho bruško a malo spánku. Nič iné. 

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 23:31

betsey ako sa máte?