Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:57

Hm, ja jsem dneska musela 15 minut nechat holky samotne doma a sjet do obchodu pro kruti maso, protoze mala se v noci pokadila do postele az na matraci i pres plinu. A mala na me ke dverim vola mami kup rohlik. Tak jsem tam prihodila 4 rohliky, a doma je slavnostne vytahnu, a mala si kousne do spicky a prohlasi, ze Uz nechci rohlik. Normalne me sla para i z usi... 

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 11:15

betsey continuity tu knížku asi nemám číst, co?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 11:25

Pinot Noir možná, ale jen možná, by jeho požadavky na stravování dětí naplnila naše Karja.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 11:43

continuity asi tak. Jedine Karja by mozna uspela. Mozna. To jsou stejne rady, jako mi davala trenerka: kdyz chces zhubnout, proste si ten cas udelas. Zacvicis, navaris si zvlast. To ze decko 3 dny zvraci neni problem, pokud chces zhubnout. No vydrzelo ji to, nez porodila ona sama.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 11:55
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:11

Potrefenáhusa ja som si zazila oboje, bdele olna pri atarsom, pri ktoryxh sa spat nedalo a bdele okna pri mladsej, kde by sa spat dalo, lebo ona si nieco mrmle a mechri sa, ale nereve. ALE musi byt pri mne na postelj, nemoze byt u seba v postielke, ktora je prirazena k mojej posteli a musi sa ma dotylat. Takze ja aj tak vacsinou nespim, lebo toto aom sa nikdy nenaucila, spat s detmi v posteli ak sh nana nalepene. Ale niekto kto s tym nema problem by pri nej spat zvladol.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:17

2x

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:22

Malenge letfenixa nocne desy sa snazim vytlacit z pamate, yo bolo nieco strasne a este kombinacia d nocnymi morami co jeden cas mal, takze teval v oboch castiach noci. u nas inak pocas nocnych desov nezniesol ak som sa hp dotykala, to normalne bojoval a snazil sa vyslobodit, takze vacsinou som len sedela pti postrli a sepkala mu, ze som tam a tiekli mi slzy kym to neskoncilo. A vzdy ma desilo ako yo z minuty na minutu prestalo, 20-30 minut placu a kriku a v sekundr to ustalo, on si lahol a spal. Rano si nic nepamatal (zle sny pritom spomina).

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:29

DrowRanger já to chápu, ze jsou mimina, vedle kterých se dá spát, i jsem tu četla o dětech, co spokojeně ležely na gauci a pozorovaly, na vlastní oči jsem viděla mimino, co leželo v bdelym stavu v kočárku v hospodě a přes hodinu si hrálo s rucickou....no, moje dite takový nebylo  ale nevymenila bych ho 

ona spala vzdycky celkem dobře, jen k tomu potřebovala ten kontakt a pomoc s usinanim, i teď spi nejlíp s rukou v mým vystrihu, otravny je to jen občas, když nad ránem nemůže poradne zabrat, ale většina noci je už úplně v pohode, kdy spi cca od 9 do 7 do rána, vůbec si nestezuju a spím s ni moc rada, i když asi hur než bych spala sama 

prosim te a ty noční můry a desy se u Artura objevily kdy? Povedlo se vám vysledovat nejakej stimul? 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:31

continuity Už při předchozí stránce jsem si říkala, že si tu knihu přečtu, jako abych měla ze sebe dobrej pocit a nalhavala bych si, že je to mnou! Jenže ono když už to nebude tema dětma že 100procent tak je to určitě sambem a to mu nedopreju aby to poznal!:-D 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:32

Pinot Noir prečítaj ak sa chceš pobaviť

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:34

Potrefenáhusa on to mal od roka a pol cca a mava ich obcas aj teraz. Stimul som ziaden nezistila, jednu dobu ich mal pravidelne kazdy vecer niekolko mesiacov bez ohladu na drnny program alebo zapnutu televiziu. Len sa postupne skracovala dlzka a ja som sa naucila co pomaha, aj ked pomaha...neviem ci to pomohlonjemu, on vtedy vyzera, ze nic nevnima ale mne to pomohlo. Ale on od malicka velmi reagoval na vzruchy, uz ako malocke babatko preplakal noc ak sme sli do cudzieho prostredia alebo niekoho noveho videl, strasne to bolo, ked sa zacal plazit, to reval kazdy vecer . Myslim, ze asi tie deti so sklonom k horsiemu znasaniu vzruchov na to trpia viac.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:36

DrowRanger já si to prave pamatuju, jak jste se s tím novým prostředím pokazdy natrapili

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:39

Potrefenáhusa ale inak ono ten nocny des spolahlivo spoznas, Artur si vtedy sadol, vytrestil oci do blba, najcastejsie niekam do rohi, obcad na nieco ikazovala a strasne krical, plakal a volal na mna, pritom ale na moju pritomnost nereagoval ukludnenim a zastavrnim placu ale naopak ak som sa ho dotykala alebo na neho nahlad hovorila, ten plac a krik sa este stupnoval. A ak si to pamatam spravne, tak nocne desy sa odohravaju pred polnocou, u Artura zaconali najcastejsie medzi desiatou az jedenastou v noci. A potom jocne mory po druhej v noci .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:41

Potrefenáhusa Olivia vyzera, ze ide v jeho slapajach, boji sa novych ludi a od svokrovcov sme naposledy museli doslova ujst, nezvladla nove prostredie a teda svokra zavolala aj susedov na navstevu, ktori napriek nadim prosbam ju chytali a rozplakali. V aute sa okamzite ukludnila . Ale v ich doma som ju nedokazala nakojit a ako zacala plakat, nedokazala som ju uz utisit ani v satke.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:45

DrowRanger já vlastně ani nevím, jak by na tohle reagovalo naše mimino, v půl roce byl nejhorší covid a znala jen nejužší rodinu a par kamaradek. Ona je teda ale docela společenská, jen bejva taková nejdriv zarazenejsi
ale já jsem ji jako mimino strašně nerada někomu pujcovala a dlouho (teď už celkem rada :-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 12:54

Potrefenáhusa my teraz tiez zijeme v takej bubline, sice chodime do.kociara, ale tam spi a k nam na navstevy nechodi nik. 2x tu bola svagrina s muzom a inak len nasi a to vzdy ked ich zbada, tak reve. A aj ten kociar ma vzdy zakryty kvoli studenemu vzduchu, som celkom zvedava ako to bude zvladat, led uz bude sediet. A pritom ja by som s nou cellom rada uz niekam vypadla, normalnenna sebe vidim, ze na mna zle dopada toto sedenie doma, zacinam byt vyhoreta. Uz len cakam kym zlezie sneh z prechadzkovych trati a konecne zacnem.kocikovat inde nez po sidlisku.

Pritom ja by som ju niekomu dala strasne rada aspon ponosit, aby som mapa viac casu na Artura. Alebo aspon pokocikovat, ale ked tu bola mama naposledy, tak akurat v kociari zvykla revat a popravde, ja jej never, ze pri tom kocikovani nebude fajcit a zastavovay kazdycj 10etrov aby si ju fotila a natacala, takze by jej aso nespala. A svokranzas s kociarom chodit nechce, bola 2x, raz ked sme boli s muzom obaja chori a raz ked som ju poprosila, ze nestiham terminy v praci .

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 13:00

rasaNori Ale víš že tohle není ten zážitek kterej si máš z výletu do obchodu pamatovat? Ale to že to doma zvládly samy! Já si vždycky u tvých příspěvků říkám že se k holkám chovám úplně jak k miminum:D:-D tvoje holky jsou šikovné, nadstandardně, navíc si myslím, že to ani není vrozené, ale že jste je to fakt naučili, moje by zvládly tak polovinu, ty programy a sporty, přesuny, vůbec..... jako byl by to zásek,zásek,zásek, řev. Takže to že by zůstaly doma deset minut (neřeším vhodnost či nevhodnost, to ví každej sam), tak o tom bych tak týden mluvila a furt je chválila! Teď třeba velkamala nedávno poprvé neplakala, když se vzbudila a táta už nebyl doma, a šla za mnou potichu do ložnice a prostě zaťukala, aby nevzbudila tu menší a poprosila mě o snídani, jako mluvila jsem o tom doma asi tak tři dny v kuse jak je šikovná:-D:-D. Neříkám ti nestěžuj si, to každýmu pomáhá, ale koukej pořádně! 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 13:35

Potrefenáhusa ja som pred 2 rokmi zistila, že za  tým nočným desom sú  denne zážitky. Teda takto, vedela som, že sú za tým,  ale s tým  plačom  a volanim  mamy a nereagovanim som aj tak nič spraviť nevedela. A ten prvýkrát,  keď som to zminimalizovala, syn počas toho hrozneho plaču začal rukami a nohami akoby po rebrinach chodiť.  V ten deň tak prvýkrát doma chodil. A ja som sa mu začala prihovárat,  že áno,  chodí po rebrinach,  šikovný chlapček a ako vysoko vyliezol, atď.  A on sa ukľudni a spokojne zaspal. Samozrejme,  nie vždy viem, čo konkrétne si znova prežíva,  a hlavne, keď s ním nie som.

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 14:41

My jsme dneska vyfasovali u laktační poradkyně cévku/suplementor. Tak jsem teda zvědavá. Ale malá vypadala, že ji tato pomůcka zaujala, doširoka otevřela oči, když jsem jí ji strčila do pusy