Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 23:38

JankaM já mám taky děti jak pro neschopný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 23:41

Karja prý pomlázku má zajistit mužz naší rodiny to umím jen já, muž si to každý rok najde na YouTube a stejně mu jí nakonec musím uplést já. Doufám, že to aspoň naučím kluky

Věnečky se povedly! Mně mrzí, že syn zase přijde o velikonoční tvoření ve školce, vajíčka už měl nachystané v chodbě, když onemocněl. Už přišel o vánoční. Blbý nemoci!

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 23:44

Syn teda prořval asi 3 dny po prichodu z porodnice, ale byl holt prvni a kdyz jsem se s nim naucila zachazet, tak uz to bylo dobry. Dcera nekdy kolem mesice prořvala par noci, mela chudak hlad. Kdyz jsme nasadili UM, dokazala spat 8 hodin v kuse.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 23:55

Evaeva u nás totéž, ráno si je s teplotou namaloval doma, ach jo. Máme velikonoční Zemi a Jupiter

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 23:58

žluťásek my se na to taky budeme muset vrhnout. On chtěl, ale já nemám nervy na práci s tak mrzutým dítětem, měl skoro čtyřicítky. Tak jsme dělali něco míň náročnéhoAle vyrábíme teď skoro každý den, hrozně ho to teď baví.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 00:18

Evaeva uff, to je teda hrůza. Tady byla horečka jen v noci, přes den už měl jen zvýšenou teplotu a kašel. Jinak bych ale na něm nic moc nepoznala, hrál si, četl, vyráběl, i něco snědl. 

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 00:20
Reakce na letfenixa:

Karja už ste mali tie dielnicky? Toto dnes vyrábali mama so synom

​To je hezké, fajn nápad.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 03:16

Pinot Noir je, naživo ešte krajšie.  To je moja mama, nájde si takúto vec niekde na nete, pripraví to, so synom vyrobia. A na záver pobytu u nich sa ho spýta,  či nepôjde domov (k nám domov) už aj sám a keď jej poviem, na čo ho stresuje takými otázkami,  tak sa zas pohadame

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 08:59

Zase jsem zkusmo zadala Viktorovy míry do BMI kalkulačky a zase tu panikařím. Nevím, proč to dělám.

Ale už jsme teda objednaní do Motola k MUDr. Tláskalovi, tak jsem zvědavá, co bude. Odevzdat jeho jídelníček sestávající z biosaurů, křupavých chlebíčků a slaných tyčinek se teda ale fakt stydím.

Kdyby to někoho zajímalo, žádanka od pediatra k němu není třeba a čeká se cca dva týdny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2022 09:02

Pinot Noir kdyby jedl ukázkově a měl normální váhu, tak tam asi nejdete, ne? Určitě nebudeš první, kdo jim přinese takový jídelníček. Doufám, že ti dobře poradí.

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 09:07

Evaeva jo, to si taky říkám, ale stejně si připadám jak nejhorší matka na světě. . A když mu do školky na svačinu dávám vždycky tu stejnou krabičku s biosaury, tak si taky říkám, že si učitelky musí myslet svoje. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 09:11

Pinot Noir to je super, ze je to bez zadanky a takhle rychly!!! Drzim palce, kasli na to, jak to bude pusobit, dulezity je, aby vam ponohli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2022 09:25

Pinot Noir to si říkám i já, když mu kromě banánu balím kapsičku a sušenky

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 09:58

Pinot Noir včera som si na teba spomenula, keď som začala čítať Bukovského knihu o stravovaní detí. V pasáži o stravovaní detí, čo nechcú jesť, som sa normálne musela smiať, lebo som si predstavila ako mu tú jeho knihu otrieskavaš o hlavu 

Držím moc palce, nech vám tam pomôžu 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:02

Jo ja som zase sto rokov za opicami, na veľkonočnú výzdobu by som si spomenula na zelený štvrtok, ďakujem, idem vyhrabať nejaké minuloročné vajcia . Ale mam cibuľove šupky, tak snáď spáchame  aspoň to. 

A do štatistiky korbac naučil samba pliesť švagor ale za rok vždy zabudne ako na to, tak ide podľa YouTube. Síce neviem načo, každý rok ich odkladá, už máme korbacov plnú špajzu. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:05

Mrakoplas ja som ešte nikdy veľkonočnú výzdobu nemala a nebudem mať ani tento rok

Jedine ak pôjde Alica budúci týždeň do škôlky žeby tam stihli ešte čosi vyrobiť

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:14

betsey no najkrajšie vajce mam zo škôlky, dúfam, že syn vyzdravie a zas niečo prinesie, ja som na to úplne márna.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:18

Pinot Noir Tak tys to asi učitelkam říkala ne? Já bych mu teda zkusmo dávala do té krabičky i něco jiného, že by měl nějakou dělenou a měl tam třeba ty křupky a vedle to jablíčko, třeba bude nějakej zaujatej jinýma dětma a dá si to. Nebo myslíš že ho to naštve? Nebo nevím jak jsou ty učitelky šikovné nebo empaticke, že by se jim chtěl clovek sverit, ale co víš třeba by si od nich někdy něco vzal omylem. Snad vám někde pomůžou, ale zřejmě to bude prostě dlouhé nepříjemné období které jednoho dne se zlepší. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:35

Pinot Noir To je skvělý, že máte termín takhle brzo! Jako já bych se styděla za jídelníček taky, ale co, vždyť proto tam přece jdete. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 10:54

betsey no Bukovský je teda ukaz. Moje deti jedly rozhodne líp než ty od Pinot Noir , ale když jsem to četla chtěla jsem ho mít poblíž a v druhé ruce lopatu.

Ergo kladívko, ráda ho komukoliv přidržím.