Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 16:45

Ja som ako prvacka prisla domov so spoluziakovou taskou.  Isiel z druziny prvy a schmatol tu moju. My sme potom s mamou presli celu ulicu a pozerali na mena na zvoncekoch lebo na stitku bolo cislo strasne naskrabane a nedalo sa rozlustit  

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 16:48

A k hubelino draham. Nechcela som to velmi kupovat ale syn sa s tym hra kazdy den takze na kazdy sviatok dostal rozsirenie a u nas to boli dobre investovane peniaze 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 16:50

711990 nastesti ne, to se nelibi ani jemu

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 16:53

Gatita uf:D 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 17:29

MPLee koukala jsem na ty Lovevery kity a můj sled myšlenek byl přesně od "jééé, to je boží" k "ty vogo, tolik krátce používaných krámů by se nám tu válelo", takže pro půjčovnu ideální! Držím palce, ať se to podaří rozjet.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 17:50

S aktovkami jdete jako na zavolanou! Dá se někde v Praze najít obchod s vícero druhy na vyzkoušení? Nás hubeňour si to musí zkusit posadit na zada, podle toho budu vybírat, vzor je fakt až nadstavba. Po netu se mi objednávat nechce a vlastně bych asi uvítala i odbornou radu, jak mu má na těch zádech vlastně sedět.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 18:08

Malenge prijde mi, ze maji dobry vyber ve Skibi a v Agatine svete, co jsem koukala na web. Do Skibi jde rozhodne naobjednavat hromada veci z eshopu a pak prijjt zkouset, v Kotve maj velikej prostor s hernou.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 18:28

Malenge v luxoru na vaclavaku jsem postrehla plny regal aktovek. Mozna se pujdu se synem podivat tam. Nebo do Agatina sveta, tam tipuji, ze se v tom budou vyzivat a budou vedet.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 18:38

Gatita tyjo, luxor mne teda nenapadl, díky, dobré vedet.

711990 díky taky, agatin svět jsem měla v merku, to bude asi ono. Jako skibi jsem omrkla a z těch cen mi spadla čelist, tam asi nepujdeme, nějak odmítám dat za školní tašku 6/7

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:00

Malenge 6 tisíc? Já myslela, že ta Topgal za dva je spíš z dražších.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:03

U nás majú v papiernictvách len veľké aktovky,  takže preto som objednala online. Menšie už nie sú aj tak.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:06

Malenge Evaeva ježiš, přece nebudete škrti, to snad dětem dopřejete, ne?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:29

Zkuste ještě sevt. Nevím,co mají na kamenných prodejnách.

Evaeva Topgal hlavně vůbec nedělal klasické aktovky a ani teď myslim nedělá.

Já můžu doporučit Step by step. Druhé dítě mělo Herlitz, ten se mi zdál zbytečně těžký, jinak bez výhrad. Sice cena s tím celým setem přes tři litry, ale nemůžu říct ani popel, vydržely jim čtyři roky a pak jsme to ještě poslaly zcela funkční dál ( kromě penálu, ten byl už zničeny). Taky byl penál vybaveny fakt kvalitními pastelkami. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:48

Anema jako ty věci tam mají boží, máme teda zatím jeden ten kit, ale frčí hodně. Na bazaru se občas objeví, ale za cenu nového. Nebo 1-2 komponenty po 7-8 stovkách. Ale je to přesně ta věc, kterou využijeme a vím, že jí chci i pro druhé dítě. A co a ní v mezičase... No a jinak prostě je opruz si objednat set a pak ho zase prodávat a objednávat další  No zkusím to a uvidíme. Už řešíme web a možnosti přepravy. A hlavně teda počítám a přemýším, jak to nacenit

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:53

Evaeva no, abych byla spravedlivá, tak za tuhle cenu jsou to ty sety s pytlikem na cvičení a penalem, prip. lahvi, ne samotná taška, víc jsem to nezkoumala, každopádně tam ceny začínají někde okolo 4. Když jsem muži ukazovala set za 7.490-,Kč, tak docela ziral  to je proste úplně mimo pro mne, si představím, jak se k tomu bude chovat, kde všude ji vyvali... no, dostane tašku kvalitní, ale v poněkud jiném finančním levelu, tohle fakt ani omylem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:54

Pinot Noir tak ty dva litry za tašku a tak litr za zbytek mi právě přišlo, že zrovna v tomhle nejsem škrt

continuity já vůbec nemyslela, že by měli kluci klasickou aktovku, ale spíš školní batoh. Ale popravdě jsem do té problematiky ještě vůbec nezabředala, tak nevím, v čem je aktovka lepší.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:55

continuity jo, step by step jsem teď zkoumala, vypadají dle netu fajn, tak díky za osobní zkušenost. Ale teda ty obrázky celkové jsou dost seredne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:55

Malenge ségra měla ten topgal, vydržel jí do páté třídy a i potom ho měnila spíš kvůli vzhledu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 19:57

Pinot Noir hele, já se odjakživa hlásím k tobě do týmu skrtu, takže dopřávani fakt nebude

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 20:28

Pinot Noir Jdu si šetřit, sambo ten přidá tak litra:-D. No možná dva za těch pár let s ohledem na inflaci:-D:-D 

Evaeva To mi povídej, menší tu vysira u uspávání, já nevím jestli někde vypila kafe nebo co to vyvádí....