Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 23:46

continuity s tímhle teda ségra problém neměla, dno bylo pevné. Akorát to otevření, to máš pravdu. Oni měli mít všechno v takových těch pevných plastových deskách, takže ve škole vytáhla tohle. No ještě mám dva roky čas

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 23:50

Evaeva no já ty desky nerada vidím, protože je to dalsi váha navíc. Starší je nenosila nikdy, mladší asi rok. 

Já mám ty děti strašlivé bordeláře. Tam kolikrát z tašky vytahnes takové poklady...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 23:55

continuity živě si pamatuju ty svoje

Oni je měli "povinné", měla ty plastové, ty nic neváží oproti papírovým. Dokonce myslím, že je nosí i teď.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 00:11

Karja My jedeme doma v dracich hodne, tak v sesti by v tom jeste stale stala jet s nami... (ano, mam i nositko a satek s drakem)

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 07:12

Většina těch aktovek je zase tak šeredná :-( já asi pak necham dite vybrat, i když to bude bolet, počítám s Annou a Elsou a třpytkama, Barbie nebo jednorozcem...ale proč to pro ty děti nemůžou dělat aspoň trochu hezky? 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 07:41

Potrefenáhusa ja s tou ruzovou, trpytkama a jednorozcem pocitam taky. Porad to je jen taska do skoly a kdy jindy si to maj ty deti uzit, nez jako uplne male. Porad lepsi, nez aby si ve triceti kompenzovala v barbie oblecku, ze ji matka kvuli nejakym dospelym estetickym duvodum nedovolila mit ruzovou aktovku, i kdyz po ni touzila

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 07:45

Mne ty aktovky nevadi. Dbala jsem, aby byly lehke, samy staly, dobre se zaviraly a mely nejake bocni kapsy. A odrazky.

Dcery si vybrali docela pricetne vzory. Jedna sedoruzovou a malou korunkou myslim, jinak jen drobne ornamenty.

Druha tmavou Aneke. I ta je podle me pricetna.

Ja tez nosim nejaka tematicka tricka podle filmu a serialu obcas, takze nevidim duvod jim to nedoprat na aktovce 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 07:45
Reakce na Zuzuli:

Potrefenáhusa ja s tou ruzovou, trpytkama a jednorozcem pocitam taky. Porad to je jen taska do skoly a kdy jindy si to maj ty deti uzit, nez jako uplne male. Porad lepsi, nez aby si ve triceti kompenzovala v barbie oblecku, ze ji matka kvuli nejakym dospelym estetickym duvodum nedovolila mit ruzovou aktovku, i kdyz po ni touzila

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 07:46

Zuzuli myslím, ze pravděpodobně půjdou do školy spolu a ještě s Tondou 711990 , tak si tu pak o tom muzem napsat

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 07:53

Syn docela prekvapil. Vytipovala jsem par tasek a dala synovi vybrat, pocitala jsem, ze si vybere aktovku lego s obrazkem hasice. Ale zatvaril se zdesene a vybral si topgal s abstraktnim vzorem. Pry chce tasku, co vypada jako batoh. Tak ted jen to nekde vyzkouset a je hotovo. Tak ted jen aby nas vzali do te skoly

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:05

Zuzuli souhlasím s tebou.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:14

Zuzuli mne nevadí obrázky ani barva, jen některý ty provedení jsou proste hnusny moc. 
Ale hezka taška se vybrat dá, jen jich je málo :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:15

Pinot Noir mně třeba růžová a třpytky nevadí, ale Elsa by mi vadila a na tašce bych jí nechtěla stejně jako třeba Spidermana.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:17

Gatita do nějaké školy ho vzít musí a pokud ta spádová není nějak výjimečně vyhlášená, tak není důvod, proč by to nemělo vyjít. Kdy jdete k zápisu?

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:26

Gatita Malenge Zrovna pred rokem jsem to tu resila ja. Dcera ma ted v 7.5 letech v první tride 120 cm a 19 kg. Vybrali jsme Herlizt, co váží 950g. S motylkem, takze treba pro kluky by tam byl taky nejaky pricetny vzor.

Zkousela to trda v Brne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:29

Dítě si ráno místo krtka pustilo Panoramuje z toho úplně hotový!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:30

Evaeva tak já to nosit nebudu, jestli tam bude chtít Spidermana nebo zombíky, je to jeho věc. Zrovna jsem mu na jeho přání objednala triko Minecraft. Myslím, že nic hnusnějšího neexistuje, ale proč mu nutit něco, co se líbí mně.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:43

Evaeva to je prece nejlepsi ranni porad naseho detstvi!

Potrefenáhusa Zuzuli za 4 roky si povime

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:44

Pinot Noir tričko je něco jiného. Myslím, že dokážeme vybrat něco, co se bude líbit oběma. Co když za půl roku přijde s tím, že Spiderman je trapný a chce tlapkovou patrolu? Tu tašku by měl nosit třeba tři roky minimálně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 08:45

711990 já ti nevím, moje ségra sledovala teleshoppingy, panorama neměla šanci