continuity s tímhle teda ségra problém neměla, dno bylo pevné. Akorát to otevření, to máš pravdu. Oni měli mít všechno v takových těch pevných plastových deskách, takže ve škole vytáhla tohle. No ještě mám dva roky čas![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no já ty desky nerada vidím, protože je to dalsi váha navíc. Starší je nenosila nikdy, mladší asi rok.
Já mám ty děti strašlivé bordeláře. Tam kolikrát z tašky vytahnes takové poklady... ![]()
continuity živě si pamatuju ty svoje![]()
Oni je měli "povinné", měla ty plastové, ty nic neváží oproti papírovým. Dokonce myslím, že je nosí i teď.
Karja My jedeme doma v dracich hodne, tak v sesti by v tom jeste stale stala jet s nami... (ano, mam i nositko a satek s drakem)
Většina těch aktovek je zase tak šeredná :-( já asi pak necham dite vybrat, i když to bude bolet, počítám s Annou a Elsou a třpytkama, Barbie nebo jednorozcem...ale proč to pro ty děti nemůžou dělat aspoň trochu hezky?
Potrefenáhusa ja s tou ruzovou, trpytkama a jednorozcem pocitam taky. Porad to je jen taska do skoly a kdy jindy si to maj ty deti uzit, nez jako uplne male. Porad lepsi, nez aby si ve triceti kompenzovala v barbie oblecku, ze ji matka kvuli nejakym dospelym estetickym duvodum nedovolila mit ruzovou aktovku, i kdyz po ni touzila ![]()
Mne ty aktovky nevadi. Dbala jsem, aby byly lehke, samy staly, dobre se zaviraly a mely nejake bocni kapsy. A odrazky.
Dcery si vybrali docela pricetne vzory. Jedna sedoruzovou a malou korunkou myslim, jinak jen drobne ornamenty.
Druha tmavou Aneke. I ta je podle me pricetna.
Ja tez nosim nejaka tematicka tricka podle filmu a serialu obcas, takze nevidim duvod jim to nedoprat na aktovce
Potrefenáhusa ja s tou ruzovou, trpytkama a jednorozcem pocitam taky. Porad to je jen taska do skoly a kdy jindy si to maj ty deti uzit, nez jako uplne male. Porad lepsi, nez aby si ve triceti kompenzovala v barbie oblecku, ze ji matka kvuli nejakym dospelym estetickym duvodum nedovolila mit ruzovou aktovku, i kdyz po ni touzila
![]()
Syn docela prekvapil. Vytipovala jsem par tasek a dala synovi vybrat, pocitala jsem, ze si vybere aktovku lego s obrazkem hasice. Ale zatvaril se zdesene a vybral si topgal s abstraktnim vzorem. Pry chce tasku, co vypada jako batoh. Tak ted jen to nekde vyzkouset a je hotovo. Tak ted jen aby nas vzali do te skoly![]()
Zuzuli souhlasím s tebou.
Zuzuli mne nevadí obrázky ani barva, jen některý ty provedení jsou proste hnusny moc.
Ale hezka taška se vybrat dá, jen jich je málo :-)
Pinot Noir mně třeba růžová a třpytky nevadí, ale Elsa by mi vadila a na tašce bych jí nechtěla stejně jako třeba Spidermana.
Gatita do nějaké školy ho vzít musí a pokud ta spádová není nějak výjimečně vyhlášená, tak není důvod, proč by to nemělo vyjít. Kdy jdete k zápisu?
Dítě si ráno místo krtka pustilo Panoramu
je z toho úplně hotový!
Evaeva tak já to nosit nebudu, jestli tam bude chtít Spidermana nebo zombíky, je to jeho věc. Zrovna jsem mu na jeho přání objednala triko Minecraft. Myslím, že nic hnusnějšího neexistuje, ale proč mu nutit něco, co se líbí mně.
Evaeva to je prece nejlepsi ranni porad naseho detstvi!
Potrefenáhusa Zuzuli za 4 roky si povime![]()
Pinot Noir tričko je něco jiného. Myslím, že dokážeme vybrat něco, co se bude líbit oběma. Co když za půl roku přijde s tím, že Spiderman je trapný a chce tlapkovou patrolu? Tu tašku by měl nosit třeba tři roky minimálně.
711990 já ti nevím, moje ségra sledovala teleshoppingy, panorama neměla šanci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí