Evaeva já ti nevím, jestli našim klukům něco vydrží tři roky
. Vidím to na tašku z IKEA, taková pěkná klučičí barva to je! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
U nás dnes ráno jeden velký hysterický záchvat, jehož spouštěčem bylo obvinění, že ty copánky pletu moc rychle
pak už bylo špatně úplně všechno. Snídat nebude, oblékat se nebude, je jí jedno, že se nestihne vyzvednout dort k narozeninám...chtělo se mi ji zardousit, ale dokazala jsem jí docela klidně říct, že dort teda vyzvedávat nebudou a ve školce nahlásí, že oslava se ruší...tak začala spolupracovat. Z domu teda odcházela dcera nafouknutá a manžel naštvaný (první den práce po dvou týdnech otcovské dovolené, musí vyzvednout ten dort do školky a odejít z práce ve dvě, aby odvedl dceru na atletiku), snad do té školky dojedou bez řevu.
Mohučanka zadkem napřed!
Pinot Noir
to máš recht! Já nemám nic proti dětským vzorům, ale nechci, aby to bylo vyloženě nevkusné, to k tomu radši příkoupím to tričko.
Mohučanka My měli v pátek velký hysterický výstup kvůli tomu, že jsem si já moc rychle oblékla tričko. To je jako živelná pohroma, s tím prostě člověk nic nenadělá.
Mulen díky moc za doporučení, jsem se teď na to podívala a našla jsem jednu, která váží 650g
, půjdu to ještě prozkoumat, my to zajdeme někam vyzkoušet, příp. zkusím 2, 3 objednat a uvidím, co mu sedne, on je fakt takový droboučký celkově, tak nechci, aby ho taška převážila. Ten vzor je mi celkem jedno, nechám mu pár variant a vybere si, nemám problém s tričkami s tlapkovou patrolou ani supermanem, když se mu to líbí, ať si to užije, akorát jsem teda vyřadila ty zombíky a pak nějakého ostřelovače s útočnou puškou nebo čím, to mi teda pro šestileté dítě přijde poněkud mimo...
Mohučanka nebyla nervózní z té oslavy?
Evaeva nemyslím si, ona má takové záseky dlouhodobě. Já se snažím mít pochopení, zvlášť teď s miminem, takže jsem z ní neudělala 3 malý ![]()
Ona už se myslím těší, až se zase zapojím do jejího života, v těhotenství to bylo tristní, i když jsem jí část týdne aspoň do té školky dopravovala. Teď pořád sedím doma s miminem a když po mě dcera něco chce, tak obvykle kojím
Mám v plánu se zase začít zapojovat po velikonocích, manželovi se taky dost uleví
on má sice svatou trpělivost a baví ho to dětské blbnutí, ale všechno má své meze.
Malenge tá naša má 650g
Mohučanka hm, no někdy jsou na pár facek. Jako ten můj včera. Jak začne být hezky, budete moct být víc venku i s miminkem, tak si tě víc užije. Pro ní to musí být velký šok asi, přecejen je už velká a nezná nic jiného.
prave som zacala riesit prihlasku do buducej zs pre syna. ako fakt
tieto specialne treba vo velkom predstihu hlavne kvoli vysetreniam. a to sa este len v juni dozviem ci vobec klapla ta specialna skolka ![]()
eless to je sice strašné, ten předstih, ale dobře děláš! a hlavně, až bude správný čas, jako když najdeš. držím pěsti, ať vám to vyjde, oboje, školka i škola.
Mohučanka haha, já už druhý den ležím jak placka v autě, takže se stará muž. Starší dnes po půl hodinové debatě nasílu převlekl z pyžama, celé dopoledne mu tady kvilela jak siréna. Zakončil to prasknutím dverma a zarvanim že to balíme a jedeme domů, jestli nezacne spolupracovat. Takže začala řvát i menší, že chce na skály a nechce domu:D vcera když mě bylo nejvíc blbě, a malá se nechtěla prezout do tenisek ze me vyletelo ale doprdele už, tak mě udelil prednasku jak nemam furt nadávat...
Malenge no prave. z tych specialnych skol je toto jedina co ma triedy pre funkcnych autistov a vzdelavaci program maju ako v beznej skole ale s nizsim poctom v triede a s asistentmi. samozrejme tam maju triedy pre auti deti s mentalnym postihnutim ale tam uz maju nizsiu uroven vzdelavania. on by mozno vedel fungovat aj v beznej skole s asistentom lenze skutocnost je v praxi taka ze ak aj asistent na skole je tak beha napr medzi 4 triedami a roznymi detmi pricom kazde jedno z nich ho potrebuje pri sebe pocas celeho vyucovania a nie len na chvilu a v konecnom dosledku to ostava na rodicoch aby to detom doma dovysvetlili ![]()
eless no, jasně, a ty by ses z toho potom ze všeho zhroutila. je super, že tam máte takovou školu, která by vyhovovala synovým potřebám, věřím, že pro něj by byla mnohem mnohem lepší než obyčejná základka a takové vzdělávání přinese lepší výsledky. ještěže jsi informovaná a zvládáš to všechno řešit takhle hezky včas, i když je to ukrutně brzy!
Malenge mala som stastie ze som stretla fajn odbornicky - a najma specialne pedagogicky a tie ma upozornili na tento problem. nemam nervy ani kapacitu na to aby som syna ucila doma a fakt cakam ze so spravnym pristupom bude napredovat
Malenge ta co vážila 650 právě neseděla :(. Neseděla jich víc, vybírali jsme nakonec asi ze tří.
Snipera pro malé dítě taky nechápu, i ten zombík.. Dcera si naštěstí vybrala motýlka![]()
Ja se zeptám úplně blbě asi, ale co děláte vy dospělí když jste nastydli a máte zimnice? Já totiž na nic moc netrpivam, rýma kašel vždycky slabý, ale i bez teploty mívám zimnice, venku je mi hrozná kosa a nepříjemne i když se nabalim,. A ven děcka aspoň na chvili vyvenčit musím nebo do školky atp. Ale je to vždycky hrozně nepříjemný, takový ty lidi co normálně fungujou po venku i když jsou přistydli nechápu. Nějakej prášek nebo hot drink z lékárny, třeba do sebe předtím nacpat?
Karja já to mám stejný, zimnice bez teploty a podle toho poznám, že jsem nemocná. kdyz už fakt musím ven, akorát se líp obleču a snažím se nenamahat - nezadychat a nezpotit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí