continuity No teď si říkám jestli by nepomohl zázvor třeba. Sambo ten když je nastydlý tak třeba jen kašle a v podstatě s tím docela dobře funguje... Ono totiž takhle s těma skolkovyma bacilama, nedostatkem spánku, se marodí furt, to nejde být furt doma.
Vše o těhotenství a dětech
Karja ibalgin. ja mam zimnici i kdyz jsem unavena nebo ve stresu celkem casto
Karja coldrex pití, vypít co nejteplejší sneseš. Nebo džus s rumem, ale to s dětma asi nejde :D No a ten Modafen, co se tu kolem něj vedly řeči! Ale nezapíjela bych to tím coldrexem :)
viktorka_od splavu Tak jo, já to zas nechci jíst tak často, ale poslední dobou na to taky dlabu a ten ibuprofen si dám než abych čekala třeba do večera a bolest hlavy zaspala. Jako já se tlemim sama sobě. Včera jsem chtěla udělat něco pro fyzičku a psychickou pohodu a šla v tom aprilovem počasí na výšlap a to mě dostalo. Takže jsem na tom moc nevydělala.
Kokoska hmmmm:-D. Asi si koupím ten modafen na střídačku. Teta moji kamarádky byla závislá na běžných lécích, my jsme to moc tehdy nechapaly, bylo nám 23. No už to chápu. Ona měla dvě malý děti, pracovala na služby v nemocnici, asi fyzicky nic moc v kondici, furt chtěla fungovat a už se to vezlo, ale vůbec nevím jak to s ní tehdy dopadlo. No do toho mám daleko,ale už to prostě chápu.
Karja prosím tě, když si to vezmeš párkrát, tak na tom závislost určitě nezískáš. Ono toho efedrinu v tom nebude moc, to by to neprodávali volně. Občanku na to chtějí, protože z toho feťáci vařili něco jinýho, tak aby toho člověk nekupoval víc a častějc. Závislost můžeš mít i na běžných nosních kapkách, když to přeženeš. Nakonec na tom rumu taky ![]()
Karja ibalgin na fungovani pres den a na noc paralen a zapit horkym cajem. Blby je, ze s detma tohle proste clovek nevylezi, pritom by stacily 2 dny v klidu a teple.
Zkus si nasadit vit C a brat vit D. Mne to dost pomohlo (tuk, tuk, tuk).
Karja mne na to zahřátí úplně báječně funguje zazvorovy kurkuma latte od sonnentoru. Nebo pak ty zazvorovocitronovy dryjaky s medem
ale to zlatý mliko je takový po dobrým

Potrefenáhusa Děkuju!
Lamicka Jj paralen na noc si dávám snad každou virózu, ono to i cloveka fajn uspí, když se necenti
Kokoska No já vím, jen mi to nepřijde moc zdrave, dost se pořád ibuprofenem a říkám si abych tak jako neschoulostivela že si na něj zvyknu a nebude to zabírat.
Karja ja se potom hlavne i vypotim a pak je lip
Karja horka vana,nejaky hot drink na noc. Tluste ponozky a dve periny.
Karja já si v případě nouze beru Ibalgin, ale já na to moc netrpím, zimnici nemívám. Obvykle to mám až po dětech, ty ještě bývají doma, tak nikam nejdeme. Když už musím, tak fakt dělám jen nejnutnější pochůzky typu nákup a školka, holt jsou nevyvenčení nebo je aspoň na chvilku vezme odpoledne muž.
Karja mě hlavně nepřijde zdravé ty nemoci přecházet, proto mi ty prášky moc nejdou pod nos. člověka to nevyléčí, akorát to potlačí příznaky, ale organizmus dostává zabrat úplně stejně jako kdyby si nic nevzal - kolikrát ještě víc, protože tě nic neomezuje. Je mi jasné, že s těma dětma je to horší, ale snažila bych se ty první 2-3 dny prostě sedět doma.
Jinak tě ztráty účinnosti se až tak neboj, mě takto přestal zabirat na migrény Ibalgin a stacilo ho nebrat dva roky a je to zas lepší. Mě teda nejdřív protestoval žaludek, to mi přišlo vlastně zásadnější.
Karja jo, chápu. Mně zas tak často blbě není a když vyloženě nemusím, tak si to neberu. Paralen na mě moc nefunguje. Když mě jen bolí hlava a jinak nic, tak ten ibalgin taky stačí, ale když je mi fakt i zima a pocit "něconaměleze", tak holt ten modafen. On mi to kdysi doporučil jeden neurolog, že to není jen reklamní trik, že to fakt pomáhá, tak mu holt věřím. Možná kdyby do toho mleli jen křídu, bude mi to díky tomu doporučení pomáhat taky :D
Potrefenáhusa zazvorovy kurkuma latte mi zní jako něco, co musím mít ![]()
Karja jinak ta závislost na lécích je taková doména zdravotníků. Z doslechu jsem slyšela o lékařce závislé na triptanech, jenže normální člověk při těch doplatcich driv dřív zbankrotuje než si vypěstuje závislost.
continuity ja jsem bohuzel znala lekarku zavislou na lecich v kombinaci s alkoholem, znicilo ji to dost mladou. A moje jedna vzdalenejsi pribuzna, lekarnice, myslim taky neco pojidala. Ale ta s tim dokazala nejak fungovat. Jen si pamatuju, jak u nas byla na navsteve, vzdycky zmizla v pokoji, hrabala se ve sve tasce a za chvili byla cela takova rozjuchana.
continuity jezis no ibalgin, ted po operaci jsem brala trikrat denne, po dvou tydnech jsem mela uplne znicenej zaludek a davala jsem prednost bolesti kolene pred zaludecnima krecema :D
Karja Já si teda dám paralen, lehnu si a nechám děti, ať mi lezou po hlavě a nevenčím, protože mívám pocit, že venku by to se mnou někde seklo. Ono je to asi nejlepší vypotit.
Mohučanka jestli to Z-K-latte chceš zkusit, tak za kód na Zásilkovnu jedno plonkový ráda pošlu. Mně to moc nejede a dostala jsem nedávno od kamarádky další balení...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí