Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:49

Evaeva

Většinou nechtějí, občas velkamala tam vydrží třeba pár minut sama. Ale hlavně rodiče tam mají takový ten vjezd do garáže do suterénu se srázem metr a pul na beton, a další věci, kvuli kterym bych je nerada nechávala samotné, a celkově jsem od nich daleko, nevidím na ně dobre, není to že vyjdes z obýváku a jseš na zahradě. 

Offline stes
9301 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:49

continuity kdyz tomu rozumis, poprosim o radu..co ten indometacin? Ten jsem dostala na silnou bolest krcni páteře 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:51

Karja jasně, jestli na ně nevidíš, tak je to blbé. Teď už snad bude hezky a rýmám bude na chvíli konec.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:59

Karja a nemuzes si zalest do pelechu, pustit jim krtecka a treba je jen z gauce trochu kontrolovat? Nenechaly by te? Prece jen je lepsi byt zalezla pod dekou nez chodit venku. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:07

Lamicka Moc ne, malamala je strašnej uzurpátor, s velkoumalou se stona už lépe;-). Ale dá se to samozřejmě doma většinou nějak přežít, jen někdy je to pro ně fakt dlouhé a nešťastné, tak mě zajímalo jak si trochu pomoct s tou zimnicí, když jinak to není nic hrozného. 

Evaeva Snad jo. Sambo ten už má nějakej trvalej kašel asi, ten se taky potřebuje prohřát.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:07

Karja mozna uz rady padly, ale me pomaha zazvorovy caj a nebo ten Samahan. A taky Aspirin C od Bayera.  

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:34

stes no rozumím... taky se mi to už stalo. To si pak člověk k tomu něco zjistí. 

Všechny tzv. nesteroidní antireumatika vadí na žaludek, protože zabraňují syntéze prostaglandinů. 

Ale nemusí se nic stát, pokud je to akutní užívání na omezenou dobu. Já Ibalgin brala léta, teď si k tomu obvykle vezmu omeprazol. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:47

Karja aspon na chvili si lehni... my byli od zacatku roku vsichni uz 3x nemocni (regulerne, i s teplotou a vsi paradou) a mezi tim nas bolelo v krku, nebo nam aspon teklo z nosu, to uz je setrvaly stav, ze to ani nevnimame. Muz tu zrovna dycha pusou a mluvi jako ze sudu.  My to tak jako prechazime, ale je to tak na nic. Jsme sice doma, ale bud se hrbime u PC nebo se motame kolem deti. Do toho jsme nevyspani a jsme v tom letos uplne zacykleni. Posledne jsem si chodila lehnout na gauc aspon na takove 10minutovky a i tech pitomych 10 minut agonizujiciho klimbani v neporadku a ramusu mezi detmi mi hrozne pomahalo. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:50

Karja televize, tablet, mobil a trada do postele

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:58

Evaeva vieš čo, k tým taškám. Syn je estét, detské obrázky mu prišli trápne, nakoniec si vybral jednofarebný ruksak. Chodil do školy, kde aj tak viac nepotreboval, takže super. No a neprešial ani polrok, keď si pýtal "normálnu aktovku, ktorá stojí, takú akú majú ostaní"...takže na konto toho s veľkým vzdychaním nakoniec odtoleroval nejakého dinosaura.

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:08

Rosťa odmítá moje uspáváníJak předtím jsem musela uspávat já, tatínek jen výjimečně, neřekla bych, že mě to bude tak mrzet.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:11

dzizisketa dej mu čas, zase přijde za tebou. Asi si ho trochu naštvala nebo zklamala, když si byla tak dlouho pryč a ještě se najednou staráš o mimino. Musí si zvyknout na novou situaci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:11

slniecko já koupím normální aktovku/školní batoh, ale nesmí být hnusná

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:41

dzizisketa ja viem, ze ta to mrzi, tiez podobne chvile zazivam ale s mladsim. Ale z druhej strany je super, ze nemusis uspavat dve deti , ja som nakoniec  tiez rada, to uz by som psychicky nedala, hlavne v dobe, ked chodili spavat kazdy v inu dobu. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 00:10
Reakce na Evaeva:

slniecko já koupím normální aktovku/školní batoh, ale nesmí být hnusná

Tak držím palce, nech nemusíš lamentovať ako ten môj potomok

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 01:44
Reakce na Candance:

Karja televize, tablet, mobil a trada do postele

​naše dite je mladší o půl roku než malámalá od Karja a u televize vydrzi max 5 minut (u nás televize běžně pustena není, poustim něco na déčku k čištění zubů a nechavam chvíli pustenou občas, když potrebuju udělat snídani, do těch 5 minut ji mívám za zadkem

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 01:50

dzizisketa naše dítě odmita rict mama, porad jenom tata, tata, ukazuje na jeho boty nebo krámy na zahradě a činnosti, který vykonal a furt tata tata, jako je to superprakticky, protože naprosto neodolatelny a tatínek musí nastoupit, když si holcicka řekne, ale už mě s tím taky pěkne štve, mama nerika vůbec!!!!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 05:23

Potrefenáhusa ja si to uz nepamatuju presne ale nase u nejakych hlouposti vydrzely. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 07:10

Potrefenáhusa ten půlrok dělá hodně, náš už vydrží třeba půl hodiny. Starší u televize vydržel už od roku a půl, pouštěla jsem mu písničky.

A máma u nás bylo až bůhví kolikáté slovo, ale bohužel to neznamenalo, že by chtěli všechno po tatínkovi. Říkat máma je zbytečný, ta tam totiž pořád je

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 07:35

Evaeva přesně. A navíc o tátovi se mluví, čeká se na něj, těší na něj... Kdo by tak asi mluvil o matce, že jo, když je s dítětem pořád sama.