dzizisketa máme tenhle a jsem moc spokojená
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa tak to jí budou úzký. Ty bf synům jsou, ale kompromisní ne.
MPLeejeste muzes delat useky tou jednou stanici- oddelovat podelne nebo pricne useky . Zidle jen povytahuj, on mezi nimi pojezdi.
Ja mam stary typ a majak jeden a jeden v dokovaci.
Obvykle mi staci jen majak. Dokovaci nezapojuju, protoze do ni divne najizdel. Prostor mame tez velky - obyvacka, kuchyn a jidelna v jednom. Prepojuju mu useky a nekdy mu necham vsechno najednou.
Mozna tomu jeste dej cas, ono se ti to bude blbe prodavat, bud s velkou ztratou nebo nejistym vysledkem. U nas na bazaru jich vidim uz delsi dobu asi 3. Uplne nove, nevybalene a s docela velkou slevou. 2 maji i zaruku
dzizisketa koupila.jsem.elektrolux tchyni a zda se ok. Typ nevim. Dostala jsem na nej radu od kadernika. Oni maji doma ve trech domacnostech 3 ruzne elektroluxy a se vsemi jsou spokojeni
Chci ho i do domu kvuli schodum. Ale porad zvazuje, jestli nahodou nechci i vytiraci (ze se treba zlepsi vytiraci moralka)
dzizisketa mamka musela dát robotický vysavač kvůli kočce pryč. Já ho teda taky pouštím, když jdeme ven. Tyčový doporučuju, bez něj si to už vůbec neumím představit. Ale máme teď za sebou naštěstí krátké období, kdy ho mladší nesnášel.
Candance jako samozrejme to nejak resit jde, ale uz to proste neni ta pomoc, co jsem od tohoto typu spotrebice cekala. Jestli mam pred prochazkou behat s majakama po obyvaku a po prichodu zase, nez je rozhrabe dcera - tak to uz skoro muzu vytahnout tycovy vysavac a vysat, no. Ja vim, ze jsou mnohem horsi veci, je to uplna blbost, ale nejak me to uplne rozlozilo a vecer jsem probrecela (ok, tady asi vidim tehotensky hormony) Jinak ten co má 711990 se mi moc líbí a v Datartu je teď ve slevě, levnější než ten náš aktuální ![]()
Candance vytírací mám a vůbec to nepoužívám. Ono to moc nevytírá, kapky třeba džusu zůstanou tak, jak byly.
MPLee a nevzali by si ho třeba rodiče? Já teda v domácnosti před odchodem taky musím udělat úpravy, ale to je tak pět minut a půlku z toho už umí i děti. A pouštím ho jen, když není vyházeno moc hraček.
Evaeva rodiče mají 2 svoje, mužovi na to nemají prostor ani už schopnosti věřit novým technologiím. Takže udat ho nemám kde. Jako samozřejmě jsem počítala, že nějaké úpravy v domácnosti budu muset před puštěním udělat - ale stylem že naházím hračky do jednoho rohu nebo na gauč a maximálně zvednu psí misku s vodou. Pod gauč mu řeknu ať nejezdí a bude hotovo. A už ukončuju fňukací vlákno, nic to nezmení. Pokud se mi podaří prodat, koupím si lepší, jinak se s tim nějak smířím a budu doufat, že se brzo rozbije ![]()
Skvělý!! ![]()
Evaeva já doufám, ze až ji ta noha trochu poporoste do délky, už to takový problém nebude, zatím je úzká i velká část bf bot
Evaeva naše kočka se robovysavace vůbec nebojí, z klasickyho má teda vítr desnej
Ale nechápu to, ona žádnou extrémní nozicku nemá, normální dětskou buclatou, ani nart nemá vysokej a ty klasicky boticky by byly úzký i o víc než půl centimetru
Potrefenáhusa no ty kompromisní froda jí nebudou. Ta noha se jí určitě bude měnit, i tou chůzí. Staršímu taky poporostla do délky, ale pořád jí má širokou, k tomu hubený kotník, ani jemu Froda moc nesedí. Teď má jonap a mladší bugaard, ten má nohu souměrnější. Já si myslím, že klasické boty jsou úzké skoro každému, na místo pro prsty se tam moc nepočítá.
Potrefenáhusa nás to taky překvapilo, prý byla úplně hotová. Dala ho ségře, ta má dvě a s vysavačem problém nemají.
Evaeva Jo tak já si právě nejsem jistá jestli holkám nejsou kolem kotníku moc volne, já to neumím moc poznat no;-(. Ale aspoň nemám tak zúženej výběr když koupím i nesedici botu:-D
MPLee ja vim, i te plne chapu, toto se mi taky obcas stane a rvu jako blbec, jeste u vetsich kravin.
Nechces ho, nerozbije se. Zkus ho prodat, i s vyraznou slevou (pokud si to muzes dovolit) a kup si ten z datartu.
Hele ja cekam, az ten nas se rozbije a prd. furt nic, tez chci ten s aplikaci. Uz jsem zvazovala, ze budu mit dva, jakoze v kazdem patre, ale...
Myrtila No tak to je dobrý. Já myslela že ty co k čemu se pohybují třeba kolem 20 tisíc. Tak to už bylo takové na hraně dost no.
Evaeva jedny bundgaardy mám vyhlídly na leto, zatím v 21 jsou ale taky úzký, tak uvidíme
Potrefenáhusa To bude taky Ouzký. My máme teda se dvěma suchacema, ale řekla bych že jinak je to stejné. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí