Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:50

Potrefenáhusa Nam tohle delal u jedne staricke knihovny z ikey, spodni police byla mirne prohnuta a vysavac se nevesel pod jeji prostredek, nakonec ji manzel odmontoval

MPLee Ten nas na podlozku vjede, mel by zvladat i prejizdet prahy, ale to nemam jak overit, vsude mame nizke listy. 
S tema zidlema, kdyz chci mit vysato rychle, tak zidle odklizim, na tom nasem prostoru to udela asi 10-15 min (ale uklizim toho hodne, zidle, taburet, kreslo, psi pelech, hracky typu tatrovka, trojuhelnik s prknem, ucici vez...). Kdyz mi nejde o cas, necham to na miste, on si to vsechno objezdi, akorat mu to trva. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:52

MPLee
jj, to kup novej

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:55

Myrtila Aha, zajímavý a kolik takováhle sranda se všema těma funkcema stojí? Jako něco jsem vygooglila ale je to do 10.000, není to málo, nehledám to nějak blbe? Já si to chci taky pořizovat. Ale vůbec se v tom neorientuji a kdyby to bylo hodně drahé tak to vůbec;-)

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:56

MPLee Jinak my máme nějakej roborock, ten tu aplikaci má, kde se dá nastavit kde vysávat a kde ne, ale já šťastně netuším jak přesně to funguje, protože vysavač je v manželově kompetenci :o) ale teda židle zvedáme asi vždycky, protože to jeho proplétání mezi všema těma nohama je dost otravné.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:58

Karja máme dva tablety a stejně se vždycky porvou.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:58

MPLee kdyby sis roombu nakonec nechavala, tak doporucuju 1. poustet v kazde mistnosti zvlast 2. zidle jen odsunout, pak si s tim poradi a 3. ten majacek ti pak staci jeden max 2

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 09:59

Teď mají u Bati pro nejmenší holčičky kompromisní frodda o tisícovku levnější, já je holkám koupila a jsem hrozně spokojená. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:00

Pinot Noir No právě, my ani tablet nemáme. V sobotu si dcera chtěla koupit nějaké CD a já říkám prodavače že na to nemáme ani techniku:-D. My jsme sto let za vopicema. 

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:16

Mohučanka 

Rosťa při kojení asistuje, rozplývá se nad miminkem.

A jinak to vypadá, že od včerejška plně kojím

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:27

viktorka_od splavu my máme přízemí propojené bez dveří. Jen do ložnice a ta je stejně  za dětskou brankou. Jenže obývák s kuchyní je prostě i dětská herna a u těch vyšších modelů lze ty zóny jednoduše nastavit. No když se neprodá, tak mi nezbyde, než si ho nechat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:38

MPLee já bych ho prodala. Tyhle praktické dárky by se bez porady neměly kupovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:40

Karja já jim ty kompromisní froda zkoušela, taky se mi líbily, ale jim jsou úzké:(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:43

Pinot Noir já tablet zatím půjčuju jen staršímu, ale na léto budeme určitě potřebovat ještě jeden držák do auta a sluchátka 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 10:56

Karja Tyjo, ted nevim presne, my ho dostali jako darek (i kdyz konkretni typ jsme si vybirali sami), myslim, ze byl kolem tech 10 tisic. Ale podle me se fakt vyplati, zvlast s detma - drobky, pisek, kaminky... uklidi vsechno. U nas jede skoro denne, mame ho 2,5 roku, ted pred par tydny jsme menili hepa filtr a jeden kartacek, kupovala jsem na to sadu asi za 1300, vsechno prislusenstvi je v ni nekolikrat, takze pocitam, ze nam vydrzi tak na dalsich 5 let. Za tu usporu casu a to, ze porad neslapu v drobkach, mi to stoji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 11:02

Myrtila tcháni mají pořád první vysavač, už je to přes deset let. Nepouští ho tak často, ale zatím měnili kartáče a baterku (tu teda víckrát). My ho máme asi pět let a měnili jsme akorát ty kartáče. Ale štve mně, že nemá tu virtuální zeď nebo apku.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 11:07

MPLee mame podlozku stejnou jako ty a Electrolux ji vysal skvele, ma adaptivni vykon, kdy na koberci/podlozce vysava silneji

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 11:08

dzizisketa huraaa!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 11:10

Karja a který? Frodda mi přijdou jako super boty, ale naší jsou v ty nejmenší velikosti úzký i bf

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 11:17
Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 11:19

Přemýšlím, jestli by u nás dřív zešílel robovysavač nebo pes, který takové věci nesnášíU nás se uplatní víc tyčový lux, který teda už fakt musím koupit. Na tyčový náhodou tip nemáte? Mám vyhlídlý Electrolux, předpokládám, že ten nezklame.

Jinak u nás je nejnovější akvizicí sušička, mužův kamarád si koupil novou (a ještě nějaké jiné vybavení bytu, v neděli mu to muž pomáhal přivézt a odvézt), tak muž tu jeho starou odkoupil a včera přesunoval kuchyni, protože to je jediný prostor, kde ji můžeme mít. Tak máme teď v kuchyni pořádně uklizeno.