letfenixa Taky jsem přemýšlela o dračeti, ty čepice jsou tam moc pěkné.
Vše o těhotenství a dětech
Karja za mě mají nárok, než půjdou do školy.
Karja nedávno byla tady diskuze, že když se to nenaučí do pěti, tak už nikdy. Ještě máte rok ![]()
My jsme to už prošvihli, syn doteď většinou používá ahoj, jen při rozloučení nashledanou.
continuity Tak cajk, mám klid! No a jednu k zasmání nebo možná pohlazení svého ega, že naše děti takové nejsou...... Synovec ma průšvih, šel v nějaký partičce a přidružil se tam takovej klucik, kterej je trochu problémovej, ségra ani nechce aby se spolu vidali, no kluci toho zneužívají jakej je, že jo, ta ho jeden navedl ze nezavolá na jednu paní ,,ty tupko,, (prý je to jako ty blbecku, že má maminku Slovenku), no ztratilo se to v překladu, klučík zavolal na paní ,,ty čubko,, a ještě to byla shodou náhod učitelka. Myslím že ségra se důchodu nedožije.
Karja Já myslím, že mají nárok zdravit ahoj, dokud i je všichni zdraví ahoj. Koneckonců děti prostě zrcadlí svoje okolí ;o)
Karja ja som rada, keď syn vôbec to ahoj povie.
žluťásek Jejeje, no jsou to takoví Američani! Ale ono je to těžký, v podstatě málokdy se tady stane že si řekneme obousměrně dobrý den. Když už já někomu vykam tak mi tykaj, vlastně to jen v obchodech je ten základní model dvou cizaku, u doktorky jejich mi tykají, u zubařky, ve školce polovina učitelek, ve školce teda je fakt že s hodně maminka si vykam, ale tam zas do toho člověk zdraví ty deti....no budeme muset začít asi vymetat různé kavárny a podniky nebo zůstaneme zatraceni (jako vy):-D.
Karja u staršího si teď začínám všímat, že třeba váhá, jestli říct Ahoj nebo Dobrý den, ale já jsem teda ráda, když řekne aspoň něco. Mladší říká to, co ten dotyčný nebo já. Ten teda zdraví jen tam, kde o nic nejde, třeba u doktora nebo ve školce radši neřekne nic![]()
Evaeva No vlastně mám být ráda že nezdraví horsima slovama!
continuity Tak cajk, mám klid! No a jednu k zasmání nebo možná pohlazení svého ega, že naše děti takové nejsou...... Synovec ma průšvih, šel v nějaký partičce a přidružil se tam takovej klucik, kterej je trochu problémovej, ségra ani nechce aby se spolu vidali, no kluci toho zneužívají jakej je, že jo, ta ho jeden navedl ze nezavolá na jednu paní ,,ty tupko,, (prý je to jako ty blbecku, že má maminku Slovenku), no ztratilo se to v překladu, klučík zavolal na paní ,,ty čubko,, a ještě to byla shodou náhod učitelka. Myslím že ségra se důchodu nedožije.
![]()
viktorka_od splavu No ta paní si ségru odchytla a ségra říkala že ji v hlavě celou dobu rezonovalo jen několikrát opakovane hlášení ,,za čtrnáct let pedagogické praxe,,. Takže děs no.
Karja
no děcka sou občas na přesdržku ale ty kolegyně, to bych nevydejchala![]()
Karja myslim, ze to pochopi uplne prirozene ve skolce nebo ve skole. Zrovna tohle me vubec netrapi, syn vetsine dospelych tyka, protoze jim tykame my (jsou to ruzni znami a kamaradi) a zdravi je ahoj. Mne cizi deti taky rikaji ahoj... Ucitelkam a doktorce uz asi rika dobry den, uz pro to asi pomalu ziskava cit.
Tohle bych neresila. Co me ale sejri straslive, je skakani do reci. To me hrozne unavuje a delaji to moje deti, i vsechny ostatni deti, co znam
. Ja mam proste tu komunistickou vychovu typu "ted mluvi dospeli" a moc nedavam, kdyz do me nekdo huci a desetkrat me prerusi, casto aniz by potreboval neco zasadniho sdelit.
Dneska večer nám 2x zvonil monitor dechu. Mimino přes den téměř nespalo, takže večer po koupání úplně odpadlo, málem mě ranila mrtvice, když jsem s ní třásla, aby se vzbudila ![]()
A pak jsem přišla na to, že ten monitor zvoní, protože z něj vypadl kabel ![]()
viktorka_od splavu Jo to byla ta druhá ségra, já myslím že učitelé drzej spolu a decka si navzájem radši nehanej.
Dnes jsme s Ríšou jeli delší úsek tramvají a paní, která s námi seděla, se nejdřív jen tak usmívala, pak smála a nakonec vyprskla smíchy. Nejdřív řešil, kdo všechno podporuje Ukrajinu - tamta tramvaj podporuje Ukrajinu, tam na tom balkoně podporují Ukrajinu, tenhle obchod podporuje Ukrajinu... Řekl to asi dvacetkrát a pak se zeptal: Co je to podporovat? ![]()
Pak změnil téma na "kde se rodí takoví hnědí lidi?", protože s námi jel černoch, a nakonec řešil, kolik hodin už jedeme (jeli jsme 40 minut), jestli jsme vyjeli už včera a jestli se domů vrátíme ještě tento týden. ![]()
Pinot Noir To jsi na tom dobře. Mě se dítko "tichým" hláskem v pátek v tramvaji ptalo, jestli jsem očkovaná proti rakovině děložního čípku
Pinot Noir u nás včera syn před spaním zabřednul do tématu smrt a umírání a rozseknul to: "když už je člověk hodně starý, tak má opotřebované a unavené tělo. A srdce už mu bije jen 50 tepů za minutu a pak už nebije vůbec a už nikdy nebude bít. A pak se ten dědeček recykluje a narodí se z něj miminko" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí