MPLee Mam docela novou Roombu, ale na aplikaci kaslu, na cokoli podobneho jsem lina a ten mrzak se stejne vzdycky minimalne zaplete do provazku k tatrovce nebo jine detske pohozene veci. Poustim, kdyz treba varim a hlidam ho (zdravim Potrefenáhusa pod gauc/linku zajede ale uz nevyjede). Uprimne roboticky mam jako takovou bazalni vec, aby vsude nebyly chomace prachu a pak jednou tydne vytahnu velky technicky.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No, baterka asi taky casem bude slabnout. Jinak celkove si myslim, ze ty dnesni robotické vysavace uz 10 let nevydrzi, nebo minimalne jim nebude vyrobce takovou dobu poskytovat podporu prave pro tu aplikaci, a pak z nich stejne bude obycejny hloupy robot.
Jos ještě rád žere šňůru k notebooku a náš pronásledoval malý psy ![]()
Myrtila ten náš je taky hloupý, tenkrát mi to přišlo zbytečné. Ani teď bych to nepoužívala tolik, abych kupovala nový. Ale až se rozbije, určitě budu chtít s apkou.
Potrefenáhusa mladší má tu nohu souměrnější, normální bych řekla, staršímu ty bugaard taky nejsou.
Karja ten kotník poznáš, chodí v tom divně, jakoby mu to bylo velké. Já právě trochu bojuju s tím bf, že často mu nedrží ani okolo toho kotníku a kompromis často znamená spíš užší botu. Já bych pro něj potřebovala ve špičce bf a v patě klasiku![]()
Evaeva já jsem koukala, ze ty bundgaardy jsou (asi) ve víc typech, petit (ty jsou úzký i větší) a walk - v ty vkládám naděje
Potrefenáhusa aha, tak to jsem ještě neobjevila
No je to šílený!
Jake mate helmy na odrazedlo pro mrnata? Chci koupit male k narozeninam funny wheels a nevim, jakou helmu k tomu vzit. Obvod hlavy ma 48 cm. A je nejaky velky rozdil mezi funny wheels rider sport a supersport? Krom popruhu a jinak tvarovanych riditek?
Zuzuli já moc doporučuju Abus Youn-I, vel. S je od těch 48 cm. My máme bohužel tu větší, to asi nemá smysl zkoušet, jak by jí sedla. Ale mají super tvar, dobře se reguluje velikost a vzadu maj světýlko/blikačku.
Zuzuli my měli obyčejnou ze sportisima, ale určitě ať má kolečko na regulaci. Starší jí nosil skoro dva roky, mladšímu jsme koupili novou tu samou a za čtvrt roku mu nebyla. Oproti bráchovi má velkou hlavu![]()
Zuzuli my máme nějakou Author a novější pak Ked Meggy Trend, má seřizovací kolečko i světýlko. XS je do obvodu 49 cm.
Zuzuli Mame zakladni z Decatlonu, tu nejmensi. Myslim ze je od 48cm a ma kolecko. Na to popojeti staci, doma a na terase nedavam.
Zuzuli doporucuju abus se svetylkem
Odborné neurologické vyšetření
Odkaz vede na fb. Jak se tady řešily ty odklady.
dzizisketa odborník na svém místě ![]()
My jsme ty maly helmy museli s obema rovnou preskocit, maji obri hlavy. Ted jsem jim objednavala treba nejaka tricka, neco i v o dost vetsich velikostech a co jsem vzala se stojackem, muzu rovnou vsechno vratit, protoze je to bez sance. Nepretahnou to ani ted, natoz za ty dva roky, az do toho dorostou![]()
dzizisketa Hura! ![]()
Kúpila som synovi dinosauriu bavlnenu čiapku na drace.cz a sebe okrovu. Obe sú rovnakej veľkosti ![]()
tina to byste si s nama rozumeli :-))
Hele naše holky furt zdraví ,,ahoj,, do kolika let vám to ještě přijde roztomilé? Ani ta velkamala to moc nebere a to jí budou čtyři teď na začátku léta. Jako ony umi říct všechno velice dobře, ale dobrý den z nich nedostanu a nějak na sílu aby mi pak jako naschvál na ty pozdravy a slušný chování nerezignovaly!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí