Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 12:46

MPLee Mam docela novou Roombu, ale na aplikaci kaslu, na cokoli podobneho jsem lina a ten mrzak se stejne vzdycky minimalne zaplete do provazku k tatrovce nebo jine detske pohozene veci. Poustim, kdyz treba varim a hlidam ho (zdravim Potrefenáhusa pod gauc/linku zajede ale uz nevyjede). Uprimne roboticky mam jako takovou bazalni vec, aby vsude nebyly chomace prachu a pak jednou tydne vytahnu velky technicky. 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 12:54

Evaeva No, baterka asi taky casem bude slabnout. Jinak celkove si myslim, ze ty dnesni robotické vysavace uz 10 let nevydrzi, nebo minimalne jim nebude vyrobce takovou dobu poskytovat podporu prave pro tu aplikaci, a pak z nich stejne bude obycejny hloupy robot. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:20

Jos ještě rád žere šňůru k notebooku a náš pronásledoval malý psy

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:29

Myrtila ten náš je taky hloupý, tenkrát mi to přišlo zbytečné. Ani teď bych to nepoužívala tolik, abych kupovala nový. Ale až se rozbije, určitě budu chtít s apkou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:32

Potrefenáhusa mladší má tu nohu souměrnější, normální bych řekla, staršímu ty bugaard taky nejsou.

Karja ten kotník poznáš, chodí v tom divně, jakoby mu to bylo velké. Já právě trochu bojuju s tím bf, že často mu nedrží ani okolo toho kotníku a kompromis často znamená spíš užší botu. Já bych pro něj potřebovala ve špičce bf a v patě klasiku

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:59

Evaeva já jsem koukala, ze ty bundgaardy jsou (asi) ve víc typech, petit (ty jsou úzký i větší) a walk - v ty vkládám naděje 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 14:07

Potrefenáhusa aha, tak to jsem ještě neobjevilaNo je to šílený!

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 14:14

Jake mate helmy na odrazedlo pro mrnata? Chci koupit male k narozeninam funny wheels a nevim, jakou helmu k tomu vzit. Obvod hlavy ma 48 cm. A je nejaky velky rozdil mezi funny wheels rider sport a supersport? Krom popruhu a jinak tvarovanych riditek? 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 14:29

Zuzuli já moc doporučuju Abus Youn-I, vel. S je od těch 48 cm. My máme bohužel tu větší, to asi nemá smysl zkoušet, jak by jí sedla. Ale mají super tvar, dobře se reguluje velikost a vzadu maj světýlko/blikačku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 15:02

Zuzuli my měli obyčejnou ze sportisima, ale určitě ať má kolečko na regulaci. Starší jí nosil skoro dva roky, mladšímu jsme koupili novou tu samou a za čtvrt roku mu nebyla. Oproti bráchovi má velkou hlavu

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 15:13

Zuzuli my máme nějakou Author a novější pak Ked Meggy Trend, má seřizovací kolečko i světýlko. XS je do obvodu 49 cm. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 15:27

Zuzuli Mame zakladni z Decatlonu, tu nejmensi. Myslim ze je od 48cm a ma kolecko. Na to popojeti staci, doma a na terase nedavam. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 15:27

Zuzuli doporucuju abus se svetylkem

Online dzizisketa
8986 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 16:17

Odborné neurologické vyšetření

Odkaz vede na fb. Jak se tady řešily ty odklady.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 17:13

dzizisketa odborník na svém místě

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 17:15

My jsme ty maly helmy museli s obema rovnou preskocit, maji obri hlavy. Ted jsem jim objednavala treba nejaka tricka, neco i v o dost vetsich velikostech a co jsem vzala se stojackem, muzu rovnou vsechno vratit, protoze je to bez sance. Nepretahnou to ani ted, natoz za ty dva roky, az do toho dorostou

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 19:44

dzizisketa Hura!

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:00

Kúpila som synovi dinosauriu bavlnenu čiapku na drace.cz a sebe okrovu.  Obe sú rovnakej veľkosti

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:10

tina to byste si s nama rozumeli :-))

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:24

Hele naše holky furt zdraví ,,ahoj,, do kolika let vám to ještě přijde roztomilé? Ani ta velkamala to moc nebere a to jí budou čtyři teď na začátku léta. Jako ony umi říct všechno velice dobře, ale dobrý den z nich nedostanu a nějak na sílu aby mi pak jako naschvál na ty pozdravy a slušný chování nerezignovaly!