Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 23:07

brrr šiš, mě se takhle syn pořád ptá, co znamená "čekáte nečekaně dítě?". Evidentně cítí, že to je takový ožehavý téma, protože jsme si to u toho debilního plakátu vysvětlovali už tisíckrát a stejně to chce vždycky znovu slyšet.

Fakt tady buďte rády za děti, co ještě nemluví a nečtou

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 23:17

žluťásek smrt máme aspoň jednou denně, obvykle před spaním. Většinou to končí prohlášením, že on ale nechce umřít.

Ale vůbec mu to nebrání v tom, aby se panáčci z Lega mydlili hlava nehlava, propichovali mečem, zastřelili lukem a kousl je zombík.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 23:27

Pinot Noir K.asi zatím vůbec nedošlo, že by mohl umřít on nebo my, babičky... Zatím si to jede tak jako odosobněně, umírají hodně staré babičky a dědečkové o holi a nemocnej pejsek od malý Husičky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2022 23:46

žluťásek Pinot Noir syn taky věřil na reinkarnaci, ale teď už to dlouho nezmiňoval. Ale často něco vyrábí pro tu babičku, co loni zemřela, prý na ní bude vzpomínat na vždycky, i potom, co on umře. U nás evidentně smrt není nic děsivého ani konečného.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 03:24

Syn si tiež vzal reinkarnáciu za vzor, akurát,  že sa musí znova narodiť preto, lebo si už nepamätá,  aké to bolo, keď sa narodil.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 08:53

Nemáte některá zkušenost jestli neustále nemocným dětem pomůže 2-3 tydenní pobyt někde v teple u moře?

Krtečkovi hned po dobrání ATB rýma zase zezelenala a příšerkamá tu svou stabilní průhlednou, o které si teda myslím že bude asi alergická, a dneska prokašlala kromě jednoho 4hodinového okna celou noc. A já už fakt nevím co s nimi. Tak mě napadlo se s nimi sbalit třeba do španělska nebo někam, jestli by to k něčemu bylo.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 08:56

Sairon stopro pomuze, jestli mas moznost tak vyrazte

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 08:58

Uz treti tyzden sa doma morime s covidom, najprv hc mal syn, ten to zvladol v ramci moznosti skvele. Potom sa nakazil muz, ktoremu je uz druhy tyzden naprd aj ked pozitivny uz nie je. A vcera sa mi nezdala mala, tak som ju pre istotu otestovala a pozitivita na teste vyskocila za 20 sekund. Ma upchaty nos, zacina jej stupat teplota a vcera sa mi dva razy povracala, z tphp vecer tak, ze som ju musela nanovo kupat. To vracanie dufam bolo len z toho, ze chce byt na prsniku a prepjedla sa mlieka. Do toho.jej este ide aj zub...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 09:01
Reakce na žluťásek:

Karja nedávno byla tady diskuze, že když se to nenaučí do pěti, tak už nikdy. Ještě máte rok

My jsme to už prošvihli, syn doteď většinou používá ahoj, jen při rozloučení nashledanou. 

​Ahoj, je taky pozdrav. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 09:01

viktorka_od splavu zařídit byy to šlo, jen bysme teda kvůli tomu museli následně oželet letní koupací dovolenou u moře, na kterou se těším už 3 roky, takže jsem ochotná ji obětovat jen v případě že by skutečně k něčemu bylo

a nejsem si uplně jistá těmi né zcela zdravými dětmi v letadle, co udělá klima a změny tlaku.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 09:15

žluťásek 

Prosím, jaká je ta druhá značka razítkových barev (polštářků) než stampominos?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 09:29

Syn musí na operaci s mandlemi. Přiznám se, že mám trochu strach.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 10:40

Evaeva Před patnácti lety to dělali pod celkovou anestezií, hodina pro probuzení peklo, potom dobrý a bez komplikací. Hospitalizace necelý týden.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 10:45

Kan dělají to v celkové, druhý den půjdeme domů, pokud nebudou komplikace. Víš co ale, pořád se řeší ten případ, jak ten kluk začal krvácet a je dodnes v kómatu. To se teda v Motole snad nestane. Taky je to jeho první operace, tak mám strach, i když iracionální. Plus má mamka špatnou zkušenost z jiné ORL operace se ségrou. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 10:49

Evaeva tlapkám.

A bude to normální operace nebo ten laser?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 10:49

Evaeva To bude dobrý, budeš s ním a ohlídáš si to. Synek byl na trhání v pěti a nepamatuje si nic, jenom že jsme v noci courali po špitále. 

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 10:54

dynda stampo,aladine?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 11:01

žluťásek Prosím tě, dcera si vymyslí sama různé písničky. Jakože řekne a znáš tuhle a zazpívá ,,kočka bezela a do toho zakopla, pak viděla houpačku....,, No různý nesmysly. A minule to hrála s babičkou a ta nějak zpívala mimo jine něco jako ,,Kája brecela a Táňa řvala,, a to velkoumalou dost popudilo a zazpívala písničku s textem ,,kdo je tady starej dědek a stará babka,,. WTF!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 11:42

dynda windflower máme my

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 11:48

žluťásek 

Windflower, díky!