Miru jenomže to trvá už rok a čtyři měsíce a pořád se to zhoršuje. Skleničky jsou v podstatě plnohodnotné jídlo, jen rozmixované. Dala bych ledvinu za to, kdyby chtěl jíst jídlo že skleniček.
Za dva měsíce mu budou tři roky.
Miru jenomže to trvá už rok a čtyři měsíce a pořád se to zhoršuje. Skleničky jsou v podstatě plnohodnotné jídlo, jen rozmixované. Dala bych ledvinu za to, kdyby chtěl jíst jídlo že skleniček.
Za dva měsíce mu budou tři roky.
Pinot Noir vic druhu ne, pouze kureci a jednou tydne, kdyz to doveze maminka .
babovka kousek a pak uz taky fuj ble.
Muz uz moc k nasim nechce , protoze je to vecne tema, oni o nicem jinem nemluvi.
tak ta rajska muze byt jen z protlaku z tuby a hodne cukru.
Pinot Noir to me mrzi:( jinak ja ted na neofobii dopsala diplomku(u opic, haha) a prosla jsem i par clanku o detech a vychazi z toho, ze nikdo nic nevi vlastne. Ze dobrej vliv maj vrstevnici, rodice atd., ale pokud se to nepovede pres to socialni uceni, tak vlastne nikdo nevi jakej je duvod...to jsem ti pomohla, co.
...aha, tak to je podobný věk.
No, hele, ségra zas byla na nervy z těch skleniček. Ono také, holčičce nechutnaly všechny, že jo, takže sortiment fakt omezený. To víš, že se sestra snažila podstrkovat, nabízet domácí zdravou, pak i klidně nezdravou kuchyni, mini kousky. Nic prostě. Pak to začalo tím, že malá začala olizovat(!) špičku rohlíku, pak asi nějaké polévky, ale téměř vody. Jakmile v tom bylo něco ve formě kousku, dávila se tím. No, ale pak se to fakt spravilo!.
Viděla bych jako nejdůležitější, jestli synek prospívá a je spokojený.
Ke všemu Ty sama jsi štíhlá, má to v genech být štíhlý. A jestli doma všichni jíte tak nějak rozumně, vidí to. Takže prostě jí, jen když má fakt hlad a jí to, co zná, co mu momentálně chutná.
Sami tady kolikrát píšete, co vidite za rodiče s dětmi, resp. že většinou tlustí rodiče mají i otylé děti. Prostě v tom nastaveném režimu vyrůstají...
(určitě by stálo za to, skrytou kamerou natáčet, co "papá" taková neštíhlá rodinka...)
Určitě to bude dobré!.![]()
Miru ale Pinot má pravdu, že v té skleničce je všechno - maso, zelenina i příloha. I kdyby jedla jen jeden druh, nic by jí nechybělo. Kdyby jedla jen rohlíky, bylo by to horší.
...joo noo. Jen jsem chtěla trošku uklidnit, že i jiné děti se s tím jídlem srovnávají různě.
Tak třeba pomůže ještě odborník.
Ale stejně se to dítě nemůže do něčeho nutit, myslím, že fakt časem samo postupně začne zkoušet jiné chutě. Obvzláště, když bude třeba v kolektivu
Pinot Noir musí to bejt hodně frustrující, i kvůli tomu, jak je vidět i tady z těch reakci, jak si to asi nikdo neumí představit
Potrefenáhusa no, je to tak.
Myslím, že srovnáním s dítětem, které jí plnohodnotnou stravu, moc neuklidníš.
Pinot Noir ja s tebou soucitim velmi.
Vsichni cekali ze ve skolce to prejde, ostatni deti, priklad atd.
no ale pry je to lepsi, protoze dnes jedla ve skolce brambory. Oblibena ucitelka pry rekla ze velke holky jedi vsechno, miminka ne.
po skoro osmi mesicich tam snedla kousek brambory, dobry.
Pinot Noir A tak teď budeš hledat nějakého psychologa? Nebo už máte kontakt na nejakeho? Jeste bych zkusila to vaření hrou, budeš krájet mrkev, ať to rovná, kouká se ti pod ruce, vidí jak se jídlo mixuje,ať míchá vareckou testa, hraje si s testovinama z pytliku. Ať si to prostě ošaha. Blbý je když ho to nebude zajímat a bude si chtít jít po svejch. Jako vim je to kravina ale moc věcí se už asi podniknout nedá. Nebo když jedete tu dlouhou cestu na Moravu,tak vim, vy v autě nejite, ale kdybys mu tam podstrcila nějakej rohlík že by z nudy že nemá co jinýho dělat nebo že je to nova věc jíst v autě něco trošku oliznul? Prostě nejakou novinku bych zkusila, i když ono jestli třeba ani dětem nezávidí zmrzlinu venku...no tak to je fakt nějaka těžká averze a to se asi nějakým trikem nezvrátí. Je to debilni,zvlášť když už chodí do ty školky a ty jiné děti tam vidí jíst různé věci, člověk už se pak nemá čeho chytit zadnyho milníku, co by to mohl zmenit! Držím palce na toho psychologa, ať to jak brzkým termínem tak výsledkem šlape!
Pinot Noir Omlouvam se za nevyzadanou radu, ale vzhledem k naprosto silenejm objednacim lhutam k detskym neurologum v Praze (a predpokladam, ze u psychologu to nebude jiny) bych s objednanim nevahala, vsak zrusit to muzete vzdycky, oni se zlobit nebudou, nahradniku maji vic nez dost.
Pinot Noir musí to bejt hodně frustrující, i kvůli tomu, jak je vidět i tady z těch reakci, jak si to asi nikdo neumí představit
vystizny:-) ja si to dost dobre umim predstavit protoze to znam z vlastni zkusenosti, ta bezmoc je hrozna. navic ja to dostala za trest ze jsem se rouhala, pac jsem jako dite nejedla a rodice me do jidla nutili. prvni dite jsem mela bezproblemovy a rikam: vidite?! staci nenutit a dite se naji az dostane hlad. tak urcite...
Pinot Noir Kamarádky jezdí k dětské neurolozce do Kolína, bere dost brzo. Ale nevím jestli ji jako můžu doporučit. No vyšetření udělá, pořád se tam jezdí na kontroly, ony si na ni možná stěžovaly protože ty jejich děti jim přišly OK tak je to tak obtezovalo...ještě bych se poptala nebo by něco na ni třeba vytáhl strejda Google.
Karja my jsme už na neurologii kdysi byli, v Krči, je tam vedený, tak bychom šli nejradši tam. Po Velikonocích tam zavolám. Horší to bude s těmi psychology.
711990 neofobii maj i opice, jo? ![]()
Doktor říkal, že tomu nahrávají i některé projevy, jako že nechtěl šlápnout na váhu, ale když jsem se zvážila s ním, tak už pak na tu váhu lezl opakovaně, že při vstupu do ordinace brečel, že mu chvíli trvalo, než byl ochotný si sednout k bedně hraček... Ale mně to připadá jako běžné chování dítěte toho věku, navíc byl nedávno nemocný, odběr CRP si ještě určitě pamatuje... No, moc to na neofobii nevidím.
Pinot Noir neofobie je naopak zadouci v urcitym veku jako prevence otravy neznamym jidlem(u opic i u lidi:). Akorat se to muze proste zvrtnout obema smerama, no. U vas fskt nejde rict ze by nemel ten vzor, protoze ma sourozence, chodi do jesli, to jsou vsechno momenty, kdy prave to dite(i opice
) okouka jidelni navyky od ostatnich...no ale abych te potesila, tak ja jsem se snazila prokazat, ze ty "moje" opice budou vykazovat neofobii a ty mrchy to udelaly presne naopak a nadsene se vrhaly na to neznamy![]()
Pinot Noir No, to by dělalo i moje dítě to co píšeš, v té ordinaci. To je podle mě hodně běžné chování, právě asi kdyby to nedělal tak by mi to přišlo neběžné.
711990 A tys měla někde nějakou skupinu opic na pozorovani jo? A kdy máš státnice? Teď už na jaře?
Karja že? To je takový standard u těch svéhlavých a hůř ovladatelných, nic neobvyklého.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.