Pinot Noir ježkovy zraky, to je teda pech.
Kdyztak Knihy Dobrovský teď mají velkou akci na puzzle Dino a je tam i to puzzle Evropy a světa, kdybyste potřebovali nějakou zábavu na doma.
Pinot Noir ježkovy zraky, to je teda pech.
Kdyztak Knihy Dobrovský teď mají velkou akci na puzzle Dino a je tam i to puzzle Evropy a světa, kdybyste potřebovali nějakou zábavu na doma.
Anema mladší pěšky chodit nechce, takže varianta, že já ho tlačím a on si jen tak klimbá nožičkami mu přijde dobrá:) Ale s kočárkem by to nešlo.
Pinot Noir no lepší dobu si vybrat nemohl![]()
Pinot Noir takový blbý dotaz, jsou to fakt neštovice? Protože ta nemoc, co byla u nás ve školce, asi byla spíš ta sedmá nemoc. I učitelky si mysleli, že je kluci měli, když jsme po týdnu přišli do školky. Což mě dost překvapilo, čekala bych, že učitelky v MŠ tuší, že to trvá déle.
žluťásek je, to jsme chtěli! Skvělý, děkuju.
Malenge
ach jo. Starší dneska taky smrkal žlutě, ve školce byl třikrát. Nechápu to.
Evaeva jo, myslím, že jsou. Nejdřív drobné červené flíčky, kterých postupně přibývá, ty nejstarší se začínají měnit na puchýřky.
Pinot Noir já měla jasno, jakmile těch pupínků bylo víc, ale pořád jen okolo pusy a na rukou, na těle téměř nic. Jestli je má tak nějak všude, budou to neštovice. Tak přeju mírný průběh oběma klukům.
Pinot Noir tak bodaj by to aj Viki rýchlo chytil, nech to máte za sebou ![]()
Tento mesiac som dieťaťu kúpila knihy za cca 100 €
jednoducho tomu neviem odolať, a to je väčšina z druhej ruky a potom z megaknihy.
letfenixa a co si nakupila? Daj nejaku najlepsiu. My uz vacsinou chodime len do kniznice ale u nas maju celkom biedny vyber knih. Obcas im poradim co maju kupit, aj co sa tyka hier, tam je vidiet, ze nemaju nedospele deti, kolkokrat mi uz jedna pani dakovala, ze nevedia co ![]()
Mrakoplas pre chalanov to nebude, ale môžeš im v knižnici keď tak poradiť knihu Mimi a Líza. Alica to úplne žerie, od vianoc kedy dostala prvý diel, nechce nič iné
Myslím, že vyhráváš největšího parfuchudáka letošních Velikonoc. Držte se všichni ![]()
Pridam historku o jidle: Mamy se po pul roce ve skole skole druzinarka opatrne ptala, jestli doma jako nevari, protoze jim v jidelne jim jen suchy suchy knedliky, tak jestli jako omacky a maso neznam... z tlustyho podesvovyho masa se mi navaluje dodnes a s chuti si dam jednu omacku + gulas, jinak to teda snim, ale nepochutnam si. Doufam, ze mala bude vic po tatovi....
Na vinted fungují stále stejné přihlašovací udaje? Pořád mě to vykopává, i při žádosti o nové heslo...prostě mě tam asi nechtěj.
Karja vinted je už několik měsíců nejakej novej na nový platformě, tak jestlis tam delší dobu nebyla?
Solathis haha, tlustý podesvovy maso někdo rad, jo?
Karja na té nové platformě mi fungovaly staré údaje, si myslím.
Potrefenáhusa moje spolužačka od nás v jídelně vybírala ty tlusté kusy, takže někomu asi jo ![]()
Evaeva no já si hodně dlouho myslela, ze libovy=tlustý, protoze mi tata říkal, sněz to, je to libovy a vzdycky to byla ta tlustá flaksa
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.