Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 16:56

Mrakoplas 

Mala lienka v Afrike,  Cvirikov prvý let, Dracia pošta,  ako zvieratá spia, Ako zvieratá jedia, asi tri o dinosauroch, Snehuliak s horúcim srdcom,  Macko Pú, Stromy, Prieskumnik oceanov,  Vtacie dobrodruzstva,   Ako sa medvedík stratil a ako sa našiel, Larousse Príroda 

Online continuity
43195 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 16:57

Potrefenáhusa já vařím gulas tak, to tlustý a šlachy nechám v kuse, aby se to jenom vyvarilo a pak to z hrnce vyndám. No jezdíme s partou, kde se o to vždy pár lidí více méně popere. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 17:14

continuity Pokud to fakt vaříš pořádně tak kližka se rozvaří to je něco úplně jinýho než ty hnusy co bývaly v jídelně

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 17:30

continuity klizka v gulasi fakt není flaksa z jídelny 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2022 17:47
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 17:50

Potrefenáhusa google spolehlive najde flaksu v brne

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 18:28

Prosim, prosim vsak s prichodom pekneho pocasia ustupia tieto vecne choroby a nachladenia? U nas teda uz mesiac vycina covid, najprv syn, po tyzdni muz, potom po tyzdni od muza mala a teraz ja . Keby nas to aspon sepalilo naraz a nie takto po jednom...

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 18:30
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 18:30

Potrefenáhusa Ne, ale jak jsem si nebrala ani ty omacky, tak jsem byla hodne na rane

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 18:31

Potrefenáhusa Ne, ale jak jsem si nebrala ani ty omacky, tak jsem byla hodne na rane

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2022 19:37

DrowRanger doufám, že ano, už jsem z těch věčných nemocí unavená. Ale teď jsem četla, že je teď opožděná chřipka, to by nám ještě scházelo

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 19:44

Evaeva No to mám teď:-D A ségry děti taky;-(.  Kašel a teplota. A to jsem se už včera z toho nachlazení cejtila líp a kdepak, padlo to na me. Antigeny máme negativní. Chtěla jsem jet i na PCR, ale na Vysočině se během Velikonoc netestuje a ani teda covid necejtim. Naštěstí děti mám uložené ještě zítra u babičky a nic jim není a doufám že ani nebude, aspoň u ní teda.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 19:45

DrowRanger ja tiež veľmi dúfam, že už to snáď skončí. U nás našťastie bol covid párdňová záležitosť u všetkých a Koralka ani nemala žiadne príznaky, ale aj tak som bola pre istotu s Alicou dva týždne doma a potom po štyroch dňoch v škôlke ochorela zas a to nás všetkých zomlelo výdatne, takže bola pár dní zdravá a teraz večer tu začala kýchať

Čakám na teplo ako na vykúpenie a normálne mi sem tam prebleskne hlavou či jej vôbec podať na budúci rok prihlášku do škôlky 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 19:59

Mate niektora skusenost s portalom hlidacky? Preveruju sa nejako tie osoby predtym nez vyvesia ich sluzby na stranku?

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:02

eless zkušenost nemám, ale jsou tam hodnocení, myslím. Řídila bych se tím a paní bez hodnocení bych si nevybrala.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:03

betsey tak ono ten imunitny system sa musi budovat a mam trebars kamosky, co nedali starsie deti do skolky ( vekovo akk Artur a Alica) a su tiez stale chori. Minule mi ta kamoska pisala, ze sa uz boji ist aj do postivej schranky, ze co si donesu domov, tak v noci mali obenjej deti zachvat alryngitidy . Nejake su agresivne tie virusy a ochorenia, ktovie ci to je kvoli izolacii pocas covidu alebo nas to uz chce vsetkych vyhubit...inak ja do skolky budem davat urcite, s Argurom sa to teraz doma vobec neda, nudi sa s nami a je potom extra protivny, navyse maju s Oli uplne opacne nastavene dlhe spanky, cize ani neviem vziat ich oboch von (v kociku ona este ked je hore nevydrzi). Ale uz na teplo cakam ako na vykupenie, hadam to konecne prestane.

Evaeva ja som sa dala ockovat ako tehotna proti chripke, aj Artura, muz sa na to vykaslal, tak dufam, ze sa vedci trafili s kmenmi a chripka sa nam vyhne. Aj ked ja si teraz uzivam aj ten pokaslany Covid, mam taku zimnicu, ze mi klepe mobilom v rukach a boli ma cela koza .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:07

DrowRanger no to s tou škôlkou nebolo myslené veľmi vážne, Alica tiež nutne škôlku potrebuje, doma len čumí na telku keď som s ňou sama, bo celý deň len Klaru uspávam

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:12

betsey Snad to bude dobrý. Jinak já mám zkušenost co drewranger, některé děti chodí a jsou fit (my třeba máme omluvy ve společné konverzaci, takže i mám prehled, které či dítě je takové odolnější a které ne) a přesne dvě kamarádky děti do školky nedávají a stejně jdou z virózy do virózy. Snad si Alice ještě letos školku užije. Já při každém dceřine zakaslani a soplu trnu, co z toho bude, protože ta školka nam fakt všem zvyšuje každodenní pohodu. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:14

eless před lety jsem využívala na doprovod syna, v te době prvňáka až třeťáka na trénink a zpět. Vybírala jsem jen mezi proverenymi uchazeckami, které byly v agentuře a měly výborné hodnocení od klientů. Našla jsem takhle dvě super VŠ studentky.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:20

Karja áno áno škôlka neskutočne zvyšuje tú každodennú pohodu, všetkých zúčastnených, vďakabohu za ňu