Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:55

Potrefenáhusa to by bylo naše dítě v 7 nebi! Ona ty zvířátka fakt totálně miluje. Tady je boží, že nejezdí auta a stačí jí tak jen otevřít dveře a i se psem se motaj kolem plotu a je o zábavu postaráno

Online dzizisketa
8988 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:56

Miminko dneska spalo od půl deváté do půl čtvrté. Moje prsa byla před výbuchem.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 09:41

dzizisketa to je hrozny, no  nebo jenom jedno

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 09:46

MPLee i ta zahrada je super, dite si jezdí spokojeně samo Tatrou po narcisech a já si muzu dat kafe

ty zvířata jsou k nezaplaceni, plus my máme tesne za plotem zahrady ty tři kamerunský ovce, to se taky ještě neomrzelo

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 09:57

Potrefenáhusa Je to je hezký. Ségra má ještě dva králíky pro děti a to je taky fajn. Má je celoročně ve venkovním kotci a vybehu, moc toho nesezerou, ale tak tam už se o ně plně dokážou postarat ty děti, starost to sice není veliká, ale minimálně nazrat jim dát musíš:-D. Ale pro ty děti je to hrozně vděčný. 

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 09:58

Mrakoplas my chodíme do knižnice,  zistíme, že knižka je super a kúpim ju

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 10:00

Karja my králíky a morčata zvazujeme, ale až bude dite trochu větší, já mám jedinou podmínku, ze nebudeme chovat nic, co bysme následně jedli, sama jsem takhle měla jako malá u babičky králíka, kterej skončil na pekaci a od ty doby králíky nejim 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 10:02

letfenixa tohle já mám s hrama. Leze to do peněz a zabírá víc místa ještě o dost víc než ty knihy

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 10:07

Potrefenáhusa toto sa mi páči na záhradke, nič tam nepestujeme, iba to, čo syn zasadi,  a čo samo vyrastie. Ale babka to nechápe a nechápe, že ho nechám, nech si robí čo chce.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 10:13

Potrefenáhusa Jo. No oni ty králíky nejedí. Ale dotazům kdy půjdou na pekáč čelí od navstev hodně často:-D. Morčata musí být vevnitr asi? Mi přijde, že to vždycky na těch návštěvách dost cejtim, morčata. Křečka ani ne. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 10:24

Karja Morčata můžou být venku, minimálně přes léto. Občas se dávají ke kralíkům. My teď asi jedno až dvě morčata dostaneme, plánuju je mít venku co nejdýl. S andulkama to provozuju stejně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 11:24

Potrefenáhusa mně udělali to samé, ale já se šla kouknout, jak ho stahují ale zpětně moc nechápu, co je to napadlo. Králíky jím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 11:26

Potrefenáhusa zahrada je pro děti super! Mně mrzí, že nemáme v dosahu žádnou zahrádkářskou kolonii, pronajala bych si jí teď na pár let než vyrostou.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 12:26

Potrefenáhusa MPLee jestli maji holcicky rady zviratka, tak hezkou zahradku maji ve Veltrusech (jen o vikendech) v Galerii na konci sveta. Nas maly tam byl nadseny z kozicek a lamy. No a az budou vetsi, tak muzete k nam na vyjizdku na ponicich, vyzkouseli jsme to predevcirem a bylo to prima. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 12:28

MPLee Zvířata jsou nejlepší! I naše dítě, který jinak venku nezajímá nic kromě autobusů a tramvají (včetně písku, hřišť apod.) si zvířátka hrozně užívá. Ve čtvrtek jsme byli v Zooparku Zelčín, syn byl úplně nadšenej a pořád píštěl na všechny strany. Může se tam přímo ke zvířatům, ovce a kozy nás málem sežraly, nadšení bylo veliký. Moc doporučuju.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 12:30

Gatita díky za tip, my musíme na zvířátka taky vyrazit.

Já přidávám zámek Častolovice, je tam hezká zahrada včetně hřiště, minizoo a je to hned u vlaku (ten jsme teda nevyzkoušeli)

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 13:14

Len v zelcine je to skvělý, jsou teda oprskly fakt hodně, taky se nám tam líbilo 

Gatita a veltrusy zname dobře, my máme oboje kousek, do veltrus jezdíme na lepší kafe, Akorat je ta kavárna na druhy strane než lama a tak má často ta strana prednost 

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 13:18

brrr pokud to nebude skinny, tak ho můžeš mít venku celoročně - my jsme ho měli normálně v králíkárně

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 13:23

Potrefenáhusa kde mají to dobré kafe? Abychom věděli, až tam vyrazíme.

Len ten zelčín mám taky v merku, když ty děti jsou pořád nemocné kdyby aspoň bylo teplo, ale tahat někam dítě s kašlem v takové zimě...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 13:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja my králíky a morčata zvazujeme, ale až bude dite trochu větší, já mám jedinou podmínku, ze nebudeme chovat nic, co bysme následně jedli, sama jsem takhle měla jako malá u babičky králíka, kterej skončil na pekaci a od ty doby králíky nejim 

​nás jednou pozvali vzdálení příbuzní, kteří měli velké hospodářství, k obědu byla vynikající svíčková, někdo z nás pochválil maso, a oni Jojo, to je náš Toníček 

I táta, který byl jinak dost otrlý, říkal, že se mu sousto toho masa najednou v puse jaksi zaseklo...