Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:42

Tak ubytování na jelení a dančí farmě naše dítě doporučuje všema 10! Už jsem muže informovala, že od teď sem jezdíme každý rok

Na kole je v sedačce překvapivě spokojená, pokud jí zastavíme u každého hřiště, kterého si všimne  Jen jsme na poslední chvilku včera jeli kupovat novou helmu, protože ta levná z Decathlonu jí vůbec nedržela na hlavě. Naštěstí jí jedna ze 7 zkoušených seděla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:51

Karja a máte opravdu chřipku? To tě teda lituju.

DrowRanger já i muž jsme taky naočkování, ale děti ne, jak byly pořád na hromadě, tak ani moc nebylo kdy.

No synova rýma se teď přeměnila na takový ten dunivý kašel, tak jsem zvědavá, co z toho bude

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2022 20:53

MPLee my dneska byli taky na jelenech, máme je kousek za chalupou. Malý je teď že zvířátek nadšený.

Dnešní den byl pro něj evidentně plný zážitků, místo spaní mi tu pořád něco vypráví

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 21:12

MPLee  haha, my tohle máme asi 200 m za domem, jsem za to vděčná 

(a čiči vlastní, ta je nej)

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 21:25

Evaeva Asi ne, spíš nějakou virozu asi. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 21:26

Tulipe dakujem. ja predbezne pokukujem co ponukaju a teda niektore baby pracuju aj s auti detmi. ak by sa cokolvek zomlelo a zo mna by sa stala samozivitelka tak po syna niekto bude musiet chodit do skolky a vykryt 2h nez sa vratim z prace pretoze skolka funguje 7-16

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. dubna 2022 21:40

eless

Mam dojem, ze kdyz je u hlidacky znacka overeno, tak musela nekde neco dokladat, ale abych nekecala, urcite to bude popsano v podminkach.

Shodou okolnosti jsem nedavno uvazovala, ze zkusim najit nejakou vypomoc na vyzvedavani a koukala jsem tam. Zkusila jsem si dat inzerat, ale skoro nikdo na nej nezareagoval. Zas je dobre, ze ten poplatek za clenstvi muzes zaplatit az na zaklade toho, jestli ti prijde dost odpovedi (k tem zpravam se nedostanes, ale vidis, ze nekdo na tvuj inzerat reagoval). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2022 21:47

Karja i tak přeju rychlé uzdravení. Lepší než chřipka, i když letos je to už fakt na hlavu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 00:01

letfenixa dakujem! Pozriem to.

betsey Mimi a Lizu milujeme (fakt vsetci) film o vianocnom svetielku, knizky som mu zatial nepoziciavala, podla odporucani su pre starsie deti, tak som ich odkladala, zeby som skusila?. Ze to nie je vyslovene chlapcenske nevadi, on ma sice rad auta, vlaky atd ale inak ma rad vsetky pribehy, aj o dievcatach, v tomto nastastie nerozlisuje.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 00:06

Potrefenáhusa google spolehlive najde flaksu v brne

​jeej to vyzera ako obed, co som dostala po prvom porode v nemocnici, len to maso bolo tak pokrutene, ze vyzeralo ako mala upecena krysa (nekecam:)). Bola som stasna zena, ze jedlo mi nosila mama, to sa nedalo.

Edit. Nasla som aj fotku. Ale pamatam si to este horsie :)

Online continuity
43195 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 00:51

Mrakoplas zabite ma, ale ja by som si to z fleku dala. Tarhoňu milujem, ale neviem to uvariť. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 00:55

continuity jezis fakt? To maso vyzera s prepacenim nechutne a krajat sa vobec nedalo. A toto tusim nie je tarhona ale slovenská  ryza. Aj ked vlastne neviem ci je v tom rozdiel :))(okrem tvaru) lebo mi to nechuti a nejem to.

Online continuity
43195 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 00:58

Mrakoplas je to rozdiel len v tvare, tarhoňa je o niečo lepšia,. Ale vieš jak, keď neprší, nech aspoň kvapká.

Bolo to moje obľúbené jedlo za školských čias. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 01:02

continuity ty budes ako moja sestra, ta mala rada skolsku kuchynu, nikto to nechapal :)) Ako pripustam moznost, ze ak by tarhonu niekto spravil fakt dobre, ze by som si pochutila, ale zatial sa to nikomu neporadilo. Nejedla som  ju vela rokov ale uz iba ako tu o nej pisem sa mi vybavila ta hrozna chut. A pritom je to obycajna cestovina, tak to musi byt bud upravou alebo psychicky odpor.

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 05:46

Syn večer dllllho nemohol zaspať,  pretože mal úplne upchaty nos  a priebežne dýchal ústami.  Dala som mu Fenistil kvapky na noc. A síce s chrcanim,  ale predsa len prespal noc. Šľak ma trafí už. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:01

Mrakoplas no Alica odo mňa požaduje každý deň, aby som jej to čítala. Tiež som si myslela, že ju to ešte baviť nebude, ale niekedy jej musím prečítať aj tri príbehy za sebou. A to ma potom celkom slušne bolí pusa, tie príbehy sú dosť dlhé

A videla som kdesi reklamu, že zajtra o 18.35 myslím na STV2 (ale fakt si nie som istá) má ísť nejaký nový príbeh Mimi a Líza - záhrada

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:05

Mrakoplas ja fakt neviem, či tým, že som vegetarian a tým pádom dostávam iné jedlá (a kuchárky toho varia málo, tak majú lepšiu možnosť sa realizovať) alebo tým, že po pôrodoch som bola fakt hladná, ale ja doteraz s láskou spomínam na nemocničné jedlá v pôrodnici. To všetko bolo tak dobré, vždy som nechala len úplne prázdny tanier

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:16
Reakce na Mrakoplas:

​jeej to vyzera ako obed, co som dostala po prvom porode v nemocnici, len to maso bolo tak pokrutene, ze vyzeralo ako mala upecena krysa (nekecam:)). Bola som stasna zena, ze jedlo mi nosila mama, to sa nedalo.

Edit. Nasla som aj fotku. Ale pamatam si to este horsie :)

continuity tarhoňu kupuju v lidlu a připravuju dle návodu na pytliku, je to moc dobrý:-)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:37

Neviem ci sa mi podari vyhrabat fotky jedla z porodnice ale bolo zopar bab co si vo vacku v zupane normalne nosili vlastnu solnicku a korenicku k stolom  to jedlo bolo vacsinou neochutene

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 08:54

betsey no lebo si nebola v tej nasej . V druhej porodnici to bolo lepsie, tam som sa aj najedla.