Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:50

betsey skriatok malý

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:56

letfenixa Malenge tak jelikoz jsme se jiz pracne nadrtili basnicku k zapisu, je mi jasne, ze k zadnemu nepujdem a budem take nemocni doma;) Nas doufam vzit musi tak jako tak, ale ja jsem ze synovy blizici se skolni dochazky tak namekko, ze bych snad i sla rada. Drzim palce, at jste brzy fit.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:01

Gatita díky moc, snad už bude jaro a bude lip. Mě ta škola taky bere, my už na jednom zápisu byli a dost mě to dostalo, jak jsme se s mužem krcili v te malinke lavici vzadu a vpředu nás malý školák  navíc můj zápis je jedna z mých prvních vzpomínek, takových, co vím, ze je opravdu vzpomínka a ne jen připomínka z fotek. Syn se tam moc těší, tak uvidime. Vám držím pěsti, ať jste zdravi! Kdy jdete?

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:10

Malenge ja si prave na svuj zapis taky vzpominam, jak jsem si prisla dulezita. Jdeme az pristi stredu, pocitam, ze to je tak akorat, aby se syn stacil osypat nestovicema, ktere ted maji ve skolce, a o svuj zapis prisel. No uvidime. Bere me to necekane dost, syn mi najednou prijde tak velky. A pritom vlastne hrozne maly, takovy mravenecek. Uz by tu skolu potreboval, ale soucasne je mi jasne, ze mu konci ta bezstarostna cast detstvi... 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:13

Gatita neštovice  no snad ne, moc držím pěsti, ať vám to klapne. Pocity mám hodně hodně podobne, můj malý chlapeček najednou už není tak malý, ale velký školák, jak se to jen mohlo stát? A přesně, casum dnes se nám nechce vstavat, uděláme si line dopoledne na gauci tímto definitivně odzvoní... plus už zdaleka nebudou trávit tolik času spolu s bráchou a to je mi taky líto.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:15

Len To jste ale oproti nam porad v plusu o beránka, zajicka, dekoracni zajice a zlaty dest!  Mazanec jsme meli taky, ale uz jsme ho davno snedli, no a ty nase vajicka ani nepocitam, to bylo dost fiasko  
Asi to pojmu jako Gatita , rozdelany venec schovam na pristi rok, to se bude hodit, a dalsi roky snad nejake dekorace prinese dite ze skolky, ja na to stejne moc nejsem. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:32

Myrtila počas prvého roku v škôlke na Veľkú noc bol Covid, aj počas druhého, teda úplne zatvorená,  až teraz, v treťom roku si to zažil a doniesol 1, slovom jedno polystyrenove vajce pokreslene fixkami - obrázky tučniaka.  To len aby si až tak nepočítal s výzdobou zo škôlky

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:39

letfenixa Tak to jsem v haji, fakt na tu skolku dost spoleham

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:42

Myrtila my měli letos ze školky docela obstojné dekorace, nepřestávej doufat! . Kdybych měla osení, bylo by to hezké.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:52

Dítě má zítra přijímačky, tváří se, že se nic neděje, ale já jsem nervozní jak sáňky v létě.

Garfie Co u vás?

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:56

Gatita ja som dnes preukázateľne syna informovala o stredajšom zápise

samozrejme tam nechce ist

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:00

Myrtila Neboj, my jsme si letos tu výzdobu ve školce ,,museli,, koupit a musím říct, že tam byly některé věci fakt moc hezké. Plus ta miska s osenim, dokud mi to nezezloutlo, tak to bylo moc hezké. 

Malenge A co myslíš že máte? Já myslím, že my máme fakt něco toho chřipkového typu. Holky jinak moc na teploty netrpí, ale teď má velkamala 39, rýmu jak blazen kašel se teda trochu umírnil už po těch dvouch dnech. A já mám klasické bolehlavy a hroznej noční kasel, jsem už z toho unavená. Neteř má taky vysoké teploty a kašel.  

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:11

brrr držím palce, u nás to bylo stejně. Starší byla v klidu a tatínek, který ji tam vezl, úplně v háji. Ještě ho uklidňovala, zeo nic nejde.

Mladší ta je nervní i za spolužačky. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:12

Myrtila syn minuly rok doniesol zo skolky pekne vajicko, je suverenne najkrajsie z celej nasej biednej vyzdoby :)) Tento rok bol chory, skoda, spoliehala som sa na to :)

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:13

Pinot Noir Krasny to mate! O takhle flekata vajicka jsem se prave taky pokousela, ale kdyz mi nechytla ani ta zakladni barva, na fleky ani nedoslo. 
Karja Taky bych si to klidne v te skolce i koupila, hlavne abych to nemusela resit  Jsem strasne nedekoracni, zvladnu maximalne na Vanoce ozdobit stromecek a zapichnout svicky do svicnu (keramickeho, nijak ho nezdobim), vsechno ostatni jde uplne mimo me. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:24

Gatita Malenge s tím zápisem vám rozumím, mě tyhle věci taky hrozně dojímají

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:26

Pinot Noir Mrakoplas u syna dělali zajíce, dokonce ty dva dny i byl ve školce. Ale domů nic nedonesl, podezřívám je, že to rozdávali zrovna, když jsme byli u doktora:(

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:33

Myrtila muj muz si vcera rekl o nabarveni aspon jednoho vajicka. Ma upletenou pomlazku, tak aby symbolicky rano mohl koledovat. Dala jsem proto varit ctyri bila vajicka se slupkama z cervene cibule. Vubec se neobarvily. Tak jsem do toho hrnce jeste nasypala kurkumu. Vysledkem byly prirodne hnede vejce, proste jsem mohla rovnou uvarit ta a ne bila a jeste tri ze ctyr pri vareni praskly. Dostali jsme nad tim vysledkem doma zachvat smichu. Venec, beranka, dekorace, zajicky, vajicka... Nic takoveho nevedeme. Jen jsem pekla mazanec, ktery to letos taky nejak vzdal v troube. Model "rozvalina", je uz ale skoro snedeny. I tak to byly skvele ctyri dny volna, o velikonoce nam nejak ani neslo. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:42

Maly dnes cele odpoledne tece z nosu krev, k tomu ta teplota. Jako jsem z toho utavena, ze neni chvili klid.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:48

Zuzuli Konecne nekdo s podobnym osudem   A mazanec je nahodou paradni!

Mrakoplas Tak to chapu, ze zamrzi, prijit o hezkou vyzdobu bez prace