Pinot Noir taky myslím, ze to porozumění je nejdůležitější!
Vše o těhotenství a dětech
Solathis aaaa, tohle bylo strasny období, naše dite se poprvy pretocilo na bricho v těch čtyřech měsících, jenže zpátky se otočit neuměla a na brise bejt nechtěla...takže jsem ji otočila zpátky na zada, aby se během par minut otočila znova...
a už jste vyřešili to pokládáni na podlahu? :-))
Pinot Noir jak pise 711990 . Pokud rozumi, uklidnilo by me to. A jestli umi cist z tvoji tvare s gest, tak to bych brala take jako dobre znameni. Vim o tom kulove, ale zrovna jsem v aute slysela kus rozhovoru s nejakym neurologem, kde to rikal. Na vysetreni bych urcite sla, ale jestli ma tyto dovednosti, je velka pravdepodobnost, ze to ten dietolog netrefil.
Edit - a pry je dost bezne, ze ma nekdo treba jen jeden autisticky rys, ale autista pritom neni. To mi rikala psycholozka, za kterou jsem vyrazila kvuli starsimu synovi.
Sairon to je jasny, musi to byt neco, co ti dela dobre nejen telesne, ale i na duchu. Ja treba kvuli tomuhle vubec nedavam jogu a pilates. Nejde mi to a strasne me to nebavi, porad skenuju hodinovou rucicku a pocitam minuty do konce lekce. Takze nikam nechodim a doma se k tomu take neprimeju. Ovsem plavani, to mi navozuje blazene pocity a je to pro me cinnost za odmenu. Urcite je disciplina, co te bavi, a mohla bys ji delat i se svymi omezenimi?
Gatita Potrefenáhusa 711990 no jen kvůli řeči bych o tom taky tak intenzivně neuvažovala, bohužel to jídlo, podle toho, co jsem četla, je úplně typické. To neustálé osekávání jídelníčku na naprosté minimum, lpění na velmi konkrétním tvaru, značce, nechuť dotýkat se jídla... Ale i mezi těmi autisty, o kterých jsem četla, je teda Viktor opravdový extrém. Jak už jsem psala, z ostatních projevů by mě vůbec nenapadlo o tom uvažovat, je velmi společenský, komunikativní, rád se druží s vrstevníky i s dospělými, rád hraje společné hry jako kopat si ve skupině vzájemně míčem, na schovávanou, na honěnou, nadšeně dělá takové ty koulela se brambora blbosti a všelijaké tanečky. Ale tak samozřejmě je to moje dítě, že, vidím ho možná v růžovějších barvách. Takže řeč samotná by pro mě nebyla důvod k obavám, řeč dohromady s tím jídlem už ale je.
Těch poruch je hromada, jak píše Gatita může to být jen rys. Ráda bych v to věřila. Uvidíme, no. Za rok, zhruba, vzhledem k těm objednacím lhůtám. ![]()
Pinot Noir no ty lhůty budou asi šílené, to je na tom snad to nejhorší, to čekání. Ale z toho, co píšeš, bych neházela flintu do žita. Pokud vím, tak školku taky zvládá dobře. Fakt bych ti přála, aby po třetích narozeninách ochutnal třeba sýr a začalo se to pomalu lepšit.

Osení nám už zasychá! Ale doufám že oceníte, že si velkamala vybrala ten nejvíc pindulinovskej květináček, fialovej s krajkou, to nikdo ve školce neměl! Samozřejmě máme dva, ještě ruzovej......
Karja krasny to mate
Karja nevidím třpytky![]()
Máte to hezké. Některá ta vajíčka malovaly holky? My máme pořád samé abstraktní vzory. A jsem ráda, že na osení jsem se vykašlala, letos nám chcípla i řeřicha.
Karja jů, vy máte hezká vajíčka! ![]()
Tak já dám naše. Neměli jsme být doma, tak jen narychlo a provizorně. Ríša zdobil fixami a nálepkami z nějakého samolepkového sešitu. A hned jak dolepil, tak je začal jíst, takže jsem vyfotila jen jedno.

Úplne Vám rozumiem s tým časom bez / s deťmi. Som si tak premýšľala, že keby som tak išla zo školy veeelkou oklukou, že by som striasla zo seba to najhoršie, a potom to doma lepšie zvládnem. Lenže syn ma čaká v istú hodinu a vlastne aj muž, ktorý po mojom príchode ide si riešiť svoje veci.
Tak syn si koupil nový módní doplněk a je připraven vyrazit směr Tokyo! ![]()

Garfie ty jsou bozi!
Karja tak originalita se přeci cení!
My máme také samolepky jako Pinot Noir Akorát jsem teda uplně nepromyšleně svěřila dítěti o barvení a to nebyl nejlepší nápad. Kromě vajíček bylo barevné uplně všechno ![]()

MPLee no ale krásný. Takový ... vojenský! ![]()
Garfie a je pres to neco videt? ![]()
Evaeva Jo ty vajíčka, to se pomaluje vajíčko voskovkou a pak se to dá do barvy. Ale myslím že ani dospelej to neudělá moc hezky, ona ta voskovka není vidět a je to takový nepravidelný prostě.
Karja aha, já myslela, že to je taková speciální fixa, měli to loni v pepcu. Vyzmizíkovala barvu z vejce. Mně právě zaujalo, že se dcera pokouší o srdíčka a kytičky, to u nás není.
My letos takto. O vařená vejce nikdo nestál, tak jen vyfouklá. Letos jsem přes ty nemoce neměla náladu něco chystat, tak k tomu už jen mazanec.

Kokoska Jasně! Připadám si v nich jako opilá včela! ![]()
Karja to velkamala tak krásne pokreslila? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí