brrr ten zajíček je boží
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já právě peču jen mazanec, aby toho nebylo moc. Ty perníčky jsou dobré, jak je mužeš připravit hodně dopředu, takže jsme je dělali, když byli nemocní. A kluky to hodně baví, i to zdobení, před dětmi jsme je taky nedělali. Velikonočních motivů sice máme hodně, ale stejně je převalcoval traktor, letadlo, kočička, pejsek a auto![]()
My máme umelohmotne vajíčka pokreslene centrofixkami zavesené na holych konarikoch, tak sú k tomu aspoň slivkove konariky zakvitnute

Evaeva Potrefenáhusa Dík, zajíček je takový chvilkový nápad
Mne se strasne libi, jak tu napisete "u nas vyzdoba jen takto, nemeli jsme cas/energii/material" a u toho takova krasna fotka! Vite, jak to bylo u nas? Chtela jsem udelat venec, ale nestihla jsem ho omotat provazkem, je jen do pulky a lezi mi na okne v loznici. Vajicek jsem obarvila 7, z toho na 3 ta barva moc nechytla. Kdyz jsem je chtela nekam naaranzovat, zjistila jsem, ze nemam tak malou misku, ani ubrousek, ani nic, cim bych to podlozila. Zustala tedy lezet jen tak na lince. No a jedini kolednici prisli soused se synem, v osm rano, a to jsem po narocne noci s ditetem jeste spala, takze jim manzel dal dve nejpovedenejsi vejce, a tim u nas Velikonoce skoncily ![]()
K nám nakonec přišlo docela dost lidí a to jsem tak nějak všem, u koho jsem předpokládala že se chystá, napsala ať nechodí. Snad si nikdo z toho letmého kontaktu neodnesl i náš moribundus, holky to teda zazdily slušně no:-D ,,ani se mi to nelíbí tohleto,, a pak prostě při každém zazvonění zavrely v ložnici.
Myrtila Přesně.![]()
Já jsem teda letos ani nenabarvila vajíčka, podcenila jsem množství a prostě nezbyly... Takže jsme snědli mazanec, upekli beránka se zajíčkem, na stůl jsem vyndala dva dekorační zajíce a zlatej déšť do vázy a tím končím. Ještě jsem chtěla velikonoční ozdoby od Andrey Tachezy, ale zapomněla jsem je objednat včas, tak možná příští rok.![]()
Me velikonocni tradice moc nebavi, ale to je tim, ze jsem tady jedina zenska. Tak jako abych si sama nekam v deset vecer sedla a smrdlala kraslice a vyzdobu, to se mi nechce
. Syn to ma ale rad, takze jsme udelali pred tydnem oseni a upekli pernicky,ale
jinak je to u nas podobne jako u Myrtila . Loni jsem vyfoukla vejce a na vic se nezmohla, doted se valely na skrini v kuchyni
, ale nakonec letos jako kdyz najdes. Muz se na to uz nemohl divat a z tech vejdunku vyrobil kraslice on s klukama - mame to letos genderove posunute.
Karja chytré holky ![]()
Mate to vsichni hezke. Naše Velikonoce jsou super
, v pátek jsem psala, ze jsme ještě nevyjeli, neb muž má zánět průdušek, tak rusime chalupu a jedeme bez nej jen k babickam, takže jsme odpoledne dorazili k našim, já se z plného zdravi začala vecer cítit divné a ráno se probudila s horečkou, zlata mama se starala o kluky, tak jsem mohla strávit cely den v posteli, což bylo k nezaplacení. V neděli začali chlapci kaslat jak s tuberou, máma chudák se dnes vzbudila též nemocná a když jsme dojeli domu, muži se nějak nezdá starší, tak ho změřil a 39,5. Ve stredu má zápisy do ZŠ, ja už mám fakt chut kopnout do zdi!
Gatita já maluju vajíčka s klukama, je to baví. I pomlázku pletu já, protože to baví mně. U nás se to moc neprožívá, mít holku, taky bude mít vlastní pomlázku a dostane svojí výslužku.
Malenge
ach jo. Třeba se syn do středy zberchá. Ale když bude nemocný, tak k zápisu nemusí, mám pocit.
Osobní účast při zápisu není povinná.
Garfie oooo syn je hustej ![]()
Zajtra má už pol roka

betsey neni mozna! Koralka ![]()
dzizisketa to já vim, ovšem syn se samozřejmě moc těší, navíc to je škola, kterou bychom fakt chtěli, už tam strávil nejaka odpoledne pro budoucí prvňáčky a vůbec.
Evaeva diky, uvidime no, jsem už fakt na nervy ![]()
betsey bozi ![]()
Malenge chápu. Ať už jdou ty nemoci tam, kam křižník Moskva!
V stredu máme tiež zápis, syn je stále nadchovy, takže určite v stredu do škôlky nepôjde.
My sme pôvodne mali ísť na Veľkú noc k bratovi do Zakopaneho, svagrina to zrušila, lebo mala mať nejakú pracovnú pohotovosť. A nemohli by sme aj tak ísť, lebo syn chorý, ja pocovidova, brat s celou rodinou chorí. Mňa by skôr prekvapilo, keby nám to vyšlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí