Garfie mozna by to chtelo trochu se priopit, ze by to vyrovnalo ten obraz?
Vše o těhotenství a dětech
Karja moje segra umi ty krasny voskovany kraslice spendlikem a tekutym voskem. Takze ja jsem za cernou ovci, protoze ani nebarvime.
Kokoska Večer vyzkouším! ![]()
My máme vesmírné Velikonoce, jak jinak
chystala jsem to v noci a lepší fotky bohužel nemám, ale o tuhle krásu vás nemůžu ochudit

Kokoska ty voskem mě hrozně baví, ale čekám až děti vyrostou do věku vhodného pro práci s horkým voskem.
Evaeva jsou krasny, kdyz to nekdo umi. Ja prave moc ne, nemam na to moc trpelivost.
Edit - zrovna mi tu pristala fotka letosnich segrinych kraslic.

Kokoska Já je taky delavam, ale s dětma to nejde a malovat to po večerech,tak to se mi nechce.....tyhle teď dělala neter, je ji 12, taky docela slušnej začátek.
Karja no sikovna moc!
Kokoska krásný a moc se mi libej ty zajicci, já dělám ptacky, co vzdycky vypadaj jak tuleni
vajicka máme letos osklivy, nějak jsme to podcenili a sobotní coop toho moc nenabidnul

Kokoska to je krása, a ti zajíčci!
Potrefenáhusa zrovna zajici jsou strasne jednoduchy, ty zvladam i ja ( letos jsem ale nedelala)
Kokoska Jj, nerozporuju, ale jsou krásný a ještě jsem to nikdy neviděla a nenapadlo mě to!
Kokoska Potrefenáhusa no, jednoduchý... Mně by určitě vznikli nejmíň sloni. Nebo chobotnice.
Pinot Noir jak jsem psala, je to uplne snadny, v podstate tornado s usima ![]()
Pinot Noir jo, mne se to vzdycky nafoukne do docela děsivých rozměrů
Pinot Noir Potrefenáhusa je pravda, ze se musi delat mensi, pocitat s nakynutim v troube.
Já jedu v minimalistické výzdobě jako obvykle

brrr ten zajíček v řeřiše je rozkosnej
ja perníčky na Velikonoce znám až odsud, koupila jsem si i vykrajovatka, ale ještě nikdy je na Velikonoce nedelala, toho jídla je tolik...
Kokoska to jo, ale často zmizi celej krk, nebo rovnou celá hlava
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí