Hanka H Já jsem taky na prvním stupni byla ještě dost nemocná, ono pokud je syn letfenixa často nemocný jako předškolák, tak si to zřejmě ještě trosku potahne. My máme ve školce společne omluvy, tak má clovek přehled kdo kdy jakej bacil, a fakt je vidět, že některé ty děti jsou prostě odolnější a jiné ne.... Nevím no, synovec je ve druhé třídě, když tak slyším, co se tam mezi těma klukama děje (věčně nějaký rvačky, půtky, problémy, zničeny věci, sprosťárny), asi bych u dítěte, u kterého mam pocit, že je sociálně nezralé, nad odkladem uvažovala i z tohoe pohledu, to jsou takový věci se kterýma si třeba nebude umět poradit a kolikrát jde o kravinu, že jeden druhému zničí výkres, nějaký strkacky, ale pro ty citlivější to může být těžké. Přeju ti letfenixa,ať se správně rozhodneš.
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu tak hlavne maly letfenix toho do skolky kvoli pandemii a dalsim veciam az tak moc nenachodil, takze kludne moze byt chorlavy aj cely prvy skolsky rok.
Náš malej je po třech dnech ve školce zase unudlenej, navíc má červené oči s žlutýma ospalkama, takže asi zánět spojivek ![]()
Starší mazák předškolák se celkem drží. ťuk ťuk!
DrowRanger Tak pandemie (a v jejím důsledku uzavřené školky) je jeden z důvodů, proč sociální zralost u čerstvě šestiletého může být problematická.
Hanka H to ano, nas si odchodil jasle, teraz skolku, nasiel si kamaratov a konecne vidim ze zacina vyliezat z tej ulity, uz sa nehanbi, na ihrisku ho kamarati podrzia ak sa citi neisto a ja uz sluzim len ako obcerstvovacka. Ak by nechodil do skolky, myslim ze by sme dalej frcali modelom mami ja sa bojim
Nad tým, že "predĺžiť mu detstvo" to vôbec neuvažujem. Som sa teraz o 2 zobudila, a z hlavy spocitala, že bol v škôlke v tomto školskom roku spolu 31 dní ![]()
Tak Viktor má hypofunkci štítné žlázy.
Jinak z rozboru jídelníčku vyplývá, že bílkovin přijme 80 % vzhledem k ideálu, což mě celkem překvapilo, že v těch křupkách vůbec je, no ale tuků jen 40 %.
Tak přemýšlím, jak do sucharů propašovat tuk. ![]()
Pinot Noir a jak se to řeší dál? Když se srovná ta štítka, tak bude mít i větší chuť k jídlu, že? Přeju vám, ať se od toho odpíchnete a daří se mu. ![]()
Pinot Noir to je super zprava, ze to ma svuj duvod! Tak snad se to ted zlepsi!:)
Pinot Noir To zní vlastně dobře, štítku zaléčíte a měl by se mu i zvýšit apetit.
A na ty bílkoviny teda koukám, ale dobrý, čekala bych to výrazně horší. Snad budete mít štěstí na endokrinologa, v mém okolí si všichni stěžují, že jich je nedostatek a dlouhé objednací lhůty.
Pinot Noir konečně se přišlo aspoň na něco, otázka je jak s tím naložit, když je nezerka:)
Pinot Noir fíha, tak bodaj by liečba fungovala!
rasaNori nad podáváním tablety každé ráno (pokud se to takhle kompenzuje i u dětí) už intenzivně přemýšlím ![]()
Len endokrinologický ústav, kam chodím já, má už od března stop stav (to tak bývá každý rok), takové dvě pěkné dětské kliniky, které se mi líbily, nové pacienty neberou/budou nabírat až zase na podzim, takže mi zbyly nemocnice. Kvůli vzdálenosti beru Bulovku, už jsme objednaní za dva měsíce.
Pinot Noir A ten tvůj ústav by Viktora nevzal, když jsi jejich pacientka? Řešila jsem teď to stejné. Chci nechat dceru preventivně vyšetřit na štítnou žlázu, protože já i obě babičky se s ní lecime, a i přes stop stav dceru doktorka vezme.
A přeji, ať léčba zabere. Je fajn, že se přišlo na příčinu nechutenství. 80% bílkovin je super. To má jen z těch vývarů?
Pinot Noir tak super, že se na to přišlo a není to žádná tragédie. S endokrinology je to děs, já potřebovala nějakého akutně a objednali mě za 3 měsíce!!
nakonec mi jednu lékařku hned sehnal kamarád, akorát za ní jezdím od nás až na Bořislavku - ale zaplaťpámbu za to.
Pinot Noir léčí se to prášky úplně stejně jako u dospělého. Synovec je substituovan od miminka, sestra rozpouštěla prášek na lžičce v mléce
nebo tedy před třiceti lety to tak bylo
jo.a.zaroven.muzes.mit.duvod.pro.nemluveni.
Ono to má vliv i na tenhle vývoj. Ale v klidu.synovec to má od narození, byl trochu pomalejší ale jinak úplně v pohode
spis by mě štvaly ty dvaí měsíce na objednani![]()
rysamona ajaj, doufala jsem aspoň v kapky ![]()
No jo, dva měsíce jsou dobrá doba, podle toho, co jsem tak různě četla. A vzhledem k lhůtám u toho autismu, mi to přišlo vlastně jako super rychlá reakce. ![]()
notna myslím, že i kdyby vzala, tak bude čekat ještě déle, tam je to s těmi termíny taky hrozné, jakmile se třeba z důvodu nemoci omluvíš z plánované konzultace, čekáš zase měsíce. Navíc moje lékařka je sice určitě výborná, jsem s ní maximálně spokojená, ale nemluví úplně dobře česky, má trochu tik, mám trochu tušení, že s malým dítětem by to nešlo úplně hladce. Radši jsem zvolila přímo dětské oddělení.
Pinot Noir Dva měsíce nezní tak špatně, čekala bych to i horší. Ale stejně je to dost, zvlášť u dítěte. Pamatuju si, jak jsem na (dětskýho) neurologa čekala něco přes dva měsíce a odpočítávala každej den.
Memu diteti byly ve stredu 4 mesice (haha, ja jurt nechapu, ze je moje), tak si vcera protahla jidelni intervaly na tri hodiny (snad ji to vydrzi) a poprve se otocila na brisko (u cehoz jsem nebyla, volal to na me manzel, ale mam podezreni, ze ji trochu pomohl, z cehoz nejsem nadsena).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí