Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 09:06

Solathis pomáhání na bříško nevadí. Jak jí otáčíš ty? A jinak gratuluju k malému jubileu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 09:09

Pinot Noir to je vlastně dobrá zpráva, super. Ty dva měsíce utečou jako voda. Taky by mně zajímalo, z čeho ty bílkoviny bere, to jsem překvapená.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 09:12

Pinot Noir To je určitě lepší volba podle toho , co píšeš. Ty termíny jsou tragické. Byla jsem v únoru a už jsem objednaná na kontrolu v roce 2023.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 09:16

Pinot Noir tyo tak to jsou dobre zpravy, hlavne ze vite oc jde a da se to dobre resit

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 09:23

Pinot Noir jak píšu bylo to před třiceti lety, třeba pokročili dál. ale bral úplně stejné léky jako já, jen jiné dávkování.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 09:24

Len Dva mesice je jeste dobry, ja u trimesicnich nedonosenejch dvojcat s problemem dostala termin za ctyri mesice. Nastesti nas vzala rizikovka a na neurologii jim pak nekdo vypadl, takze helmicku pro malou jsme mohli zacit resit relativne vcas.

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 11:28

Pinot Noir To je dobře! Konkrétní problém s ne moc složitým řešením. (teď teda neberu v úvahu problematiku aplikace tabletek...)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 12:24

Vari Tyjo, to je taky drsný. No, ten náš termín na neurologii byl vlastně taky akutní. Uf, jsem ráda, že to máme za sebou.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 12:31

Len No kluka ted potrebuju objednat na kardiologii a urologii a to je taky mazec. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 12:54

Byli jste někdo poslední dobou v zooparku Milíčov? Nenašla jsem žádné aktuální informace.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 13:00

Evaeva my tam byly naposled minulou středu . Akorát to bylo odpoledne a bylo krásně, takže strašný masakr... Týden předtím a nebo dopoledne to bylo mnohem lepší.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 13:05

Anema no já hledám něco na sobotu odpoledne, to bude děs všude. Ale my se tam dostaneme tak ve čtyři, to už by mohlo být lepší. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 13:27

Evaeva o víkendu jsem tam nikdy nebyla... Ale jinak je to tam super, resp. stále lepší, jestli jsi tam už byla . Teď tam mají skvělý jehňata (fotku už jsem dávala).

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 13:31

Evaeva

Jo o víkendu tam bude dětí plno. Kromě zvířat tam je i malé pískoviště s prolézačkou a mají tam erární motorky, takže občas je tam trochu zmatek. Ale zase za dvacku do turniketu dobrý. Hned za koutkem mají výběhy koně městské policie a ještě o kousek dál je rybník s kachnami a labutěmi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 14:05

Anema dzizisketa díky, asi to zkusíme. Má být hezky, tak bude plno všude. Malý chce pořád někam na zvířátka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 14:11

Letíme do vesmíru!

Strávili jsme hrozně příjemné dopoledne na hřišti. Kluci si spolu krásně hráli snad tři čtvrtě hodiny, ještěže jsem si prozřetelně koupila kafe. Potkali jsme synovu školku, učitelky říkali, že tohle jaro je děsné, prý jsou pořád nemocné všechny děti.

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 14:38

Evaeva U nás je to trochu lepší, holky mají teda děsný kašel, děsný, ale snad se jim to zaleci a poslech mají čistý. Já mám vysoké CRP, vysoké teploty, tak jsem dostala atb, tak odpočítávám do neděle to už mi bude určitě líp. Strávila jsem u doktorky přesně 3,5 hodiny než na mě přišla řada, hrozny!!!!!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. dubna 2022 14:46

Evaeva Ja ji vlastne uplne zvednu z podlozky/zeme nabalim na ruku a polozim. Mozna bych se mela podivat na nejaky jiny postup... :-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 14:55

Karja 3,5hTy ATB ti určitě brzy zaberou a uleví se ti. Je to děs, odpočívej, co to jde.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2022 14:58

Solathis mně to zase nikdy moc nešlo tahle ve vzduchu Fyzio mi říkala, že dobré je to jakoby za nohu;) vlastně jí chytneš za skrčené koleno a překlopíš. Prý se tím zároveň posilují ty potřebné svaly, když už jim to jde, tak můžeš pomoct třeba jen do půlky a zbytek zvládne sama. Ona má teda ještě spoustu času a ve vzduchu to taky není blbě.