dynda Ona se prekuli sama sikovne, co ji prekazi je spodni ruka jsem dneska overila, tak u ty ji musime nejak vysvetlitz je potreba ji bud uplne slozit pod sebe, nebo naopak dat nad hlavu.
Na bok umi krasne sama i bez vyzyvani, proste si chce sahnout po necem na hrazde a nakuli se k tomu a pak ji prekazi ten loket...
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori užij si to, určitě to bude skvělý víkend!
Malenge já si taky připadám jako největší chudák v rodině, zaprvé zdravotně, zadruhé pracovně, už se ozývají z budoucí práce, jestli se nechci přijet podívat ještě před nástupem, na kafe a tak (čti převzít noťas, klienty, ať můžeš prvního začít hákovat od první minuty), a v současné práci už jsem některé emaily a úkoly tak trochu vypustila, že se mě už netýkají, protože není šance je už dokončit, ale šéfka dnes, ať to ještě rozpracuju, že každá část dobrá (čti doufáme, že to celý stihneš). Chybí mi bývalé nasazení, nějak nemám odkud brát, abych myslela na dvě strany, nemám jak zajistit tolik hlídání pro děti, které nemůžou do školky. Upřímně, potřebovala bych už starou práci hodit za hlavu. Resp. ráda bych co nejlíp dokončila rozdělané věci a předala to, začínat tam ještě něco, no ... snad mi někdo rozumí.
Ale chvíli jsem se dnes pohrabala v hlíně, osadila, přesadila, trochu mě to nabilo, tak snad večer sednu k počítači zase trochu s elánem.
Malenge No u nás měla velkámala CRP včera 12, ale už šestý den má vždycky k večeru vysokou teplotu mezi 38-39...a dobře teda nevypadá. Tak myslím, že si chudák těch devět dní doma postona jen tak a v pondělí stejně půjdeme pro atb. Hrůza no. Kolik že měl ten váš klucik a pak mu to asi za dva dny hodně vzrostlo že?
Solathis ten loket se má povysunout nahoru. My jsme měli z rhb takový cvik na otočení s posílením šikmých břišních svalů- překulili jsme mimino na bok- spodní loket jsme vysunuli jednou rukou na úroveň cca ramene dítěte. Druhou rukou jsme pokrčili svrchní nožku v kolínku a nadhmatem jsme palcem a ukazovákem objali pánev - aplikovali tlak směrem k podložce a zároveň jakoby táh dolů ve směru svrchní nožky. To vyvolá vlastně napřímení na tom boku- v ten moment jsme vždy chvilku vyčkali- což už bylo to posílení a dítě se pak na bříško už dotočilo samo. Jestli zvládá ve 4 měsících se otočit sama, je moc šikovná a stačí jí ukázat, kam si má dát nahoru ten lokýtek.
Cože, už pade? Tak to už mi za to nestojí![]()
Malenge ano, tohle byl jeden z důvodů, proč jsem chtěla děti brzy po sobě. A je to úžasný. Doufám, že jim to vydrží a budou super kámoši i v dospělosti.
Malenge ano, tohle byl jeden z důvodů, proč jsem chtěla děti brzy po sobě. A je to úžasný. Doufám, že jim to vydrží a budou super kámoši i v dospělosti.
Karja to jste teda lapli pěkný hnus! Klukům dělali crp v zimě a prý od deseti dává atb, ale byl to zastupující doktor a vím, že je "proantibiotický". Snad se z toho brzy vykřešete.
Pinot Noir Malenge fakt vás lituju. Já včera do práce něco potila ještě v 11 večer, ale byla spíš jednorázovka. Nechápu jak to teď zvládáte bez školky a hlídání ještě s těmi nemocemi.
Hanka H haha mám nový mobil a furt mi všechno opravuje,přísahám bohu že jsem psala visnovy:D
Evaeva no blbý, že to padlo takhle na víkend no, třeba by na ně už v sobotu byla zralá....takhle budeme čekat do pondělí. Já už teď nemůžu vůbec polykat ale aspoň mám ty ATB, snad to velkoumalou taky nepostihne. Ale já je hlídala ještě se sestřenici v podstatě celej týden, tak počítám že měli stejnej bacil, a ta to odbyla 6 dny teploty a je dobrá dneska.
Solathis připomněla si mi moje řvoucí dítě, že se sice podařilo dostat se na břicho, ale někdo mu zalehl jednu ruku ![]()
Karja třeba to bude do pondělí dobré, no. Předpokládám, že doktorka ví, co dělá. Tobě se to mohlo nějak zkomplikovat, že to bylo na atb.
Pinot Noir myslím, že ti rozumím, s tou změnou práce je to síla a upřímně, ono rozdělávat něco 22.4. je fakt už dost o ničem. Holt si budou muset nějak poradit. Každopádně ti přeju, ať jsi hlavně v nové práci spokojená a ať jsi ráda, žes do toho velkého kroku šla.
Karja no, on tam s nimi byl v úterý muž a ten to moc nepobral, co jsem z něj vytáhla, tak kluci měli asi 6, včera pak to bylo u staršího 65, takže ta antibiotika byla jasná. A zabrala vážně přes noc, jsem úplně nadšená a jsem hrozně ráda, že jsme to nenechali až na pátek, jak jsme tam chtěli jít původně a vyrazili hned. U vás je teď blbý ten víkend, ono to tak vyjde, když to člověk nepotřebuje. Ale třeba se to naopak zlomí a v pondělí už bude líp, držte se!
Karja to jste teda lapli pěkný hnus! Klukům dělali crp v zimě a prý od deseti dává atb, ale byl to zastupující doktor a vím, že je "proantibiotický". Snad se z toho brzy vykřešete.
já mám doktory tedy asi na opačné straně spektra, do 10 by měl být člověk zdravý a pak mezi 10 a asi 30 je takové vyčkávací okénko, kdy atb se jim zdají zbytečné a radí 2, 3 dny vyčkat a pak se uvidí. Pamatuju si to kvůli své hnusné chorobě v 6. měsíci na Vánoce, to mi vyšlo asi 22 a dr. chudák pořád řešil, co se mnou, že kdyby nebyly ty svátky nebo kdybych nebyla těhotná
, tak by ho ta atb ani nenapadla, nakonec mi je napsal pro jistotu a že mám ty 3 dny počkat a ležet. No jako bezdětná jsem ležet mohla a fakt se to po 3 dnech zlomilo a vyléčila jsem se bez nich.
Malenge kluci tenkrát měli 8, takže atb nedostali. To právě bylo mezi svátky, takže jsme šli k zástupu. Ale kašlali ošklivě, měli horečku, naštěstí to spravil nějaký "lepší" sirup. Naše dětská s antibiotiky taky spíš šetří, ale zatím jsme s crp u ní neměli tu čest, tak nevím, jak přesně postupuje.
Evaeva upřímně, už si říkám, že vážně musíme najít nějakou hlídačku, ale do toho se mi tak ukrutně nechce, vlastně je to jakási nelogická nechuť (úplně vidím, že až to bude, budu litovat, že to nebylo dávno
), ale najít někoho na nárazové hlídání, kdo by nám vyhovoval a hlídal i nemocné děti bude nepochybně oříšek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí