Pinot Noir uf, to se vam asi muselo ulevit. I kdyz zajistit tu vyzivu bude asi vyzva...
Vše o těhotenství a dětech
Můžeš ji překulit po podložce, netahat za ruku, ale opravdu kutálet. Určitě najdeš i video, jak to správně dělat. Oni se to pak rychle naučí sami, jak zjistí, v čem je ten fígl. Dá se zapojit i hračka, je to zábava, jedna z denních aktivit.
Evaeva my ted taky meli par takovych obycejnych, ale hezkych, odpoledni. Dost to ocenuju, protoze jsem jinak dost groggy, dlouhodobe blbe spime a uz se to propisuje do moji dusevni i fyzicke kondice. Vubec s detma ted nemam trpelivost, tak jsem rada, kdyz to jde tak nejak samospadem.
Jinak mam velkou radost ze starsiho syna. Je to takova blbost, ale vcera sam od sebe zavolal pres pul sidliste na nejakeho chlapecka:"ahoj xy!" A pak jsme potkali souseda, kteremu zvucnym hlasem odpovedel na pozdrav. Donedavna se jen plouzil se sklopenyna ocima a delal, ze nevidi, neslysi. Ani mi nejde o to zdraveni, jako spis o to, ze je najednou takovy sebevedomejsi. No spatne se to popisuje, ale mam radost, ze jakoby pookral![]()
A kdyby mel nekdo potrebu, tak v orionu maji formu na brumiky. Fotka vysledku je strasna, ale melo to mega uspech (a to slo o zdravotni mrkvovou buchtu
)

Gatita to se synem chápu, zase jakoby o kus vyrostl, že? Mně se dneska hrozně líbilo, jak si vyloženě hráli spolu, řídili loď či co. Komunikovali spolu a tak. To se mi venku snad ještě nestalo.
Evaeva jo, dost ted vyspel a zda se mi i trochu spokojenejsi nebo jak to rict.
A u vas to musi byt nadhera. Taky se na tenhle moment tesim. Kluci se maji fakt radi, ale ten mladsi je proste jeste malej, tak si jeste takhle nahrajou. Spis ten starsi se na chvili ujme toho mladsiho a neco mu ukazuje nebo vysvetluje, ale samozrejme ho to za dve minuty prestane bavit. No asi jako me![]()
Gatita no tak ty je máš dál od sebe, mladší je holt pro staršího pořád spíš mimino. Náš právě vyrůstá z toho batolecího věku, doma už si hrají moc hezky (když mají dobrý den teda), ale venku je to poprvé.
Muž právě nalodil malou, psa a jeli pro starší do školky a vrátí se snad až v neděli!
rasaNori jak ja ti zavidim
Muž mi jde vyzvednout dárek k narozeninám, syn sonduje, co to bude: Kafe? Pistole?![]()
rasaNori Ten tvůj manžel je teda borec. ![]()
rasaNori tak nech to vyjde a uzi si vikend!
rasaNori úžasné, závidím a teda prajem, nech si to patrične užiješ. A ja teda tak v mysli spriadam plány, čo všetko by som robila, keby sa toto stalo mne. No čo, snívať môžem, že ![]()
Evaeva dzizisketa Ten zoopark teda podražil - už stojí za dospělého pade (děti zdarma).
Evaeva Je lepší mít fakt padesáti koruny, je tam turniket. Ale kdyžtak jde u okýnka bufetu rozměnit.
Anema aha, díky za info. Zkusím někde rozměnit.
Evaeva jo, rozmění ti kdyžtak bez keců tam v tom bufetu, jen je to blbý, když je fronta, což teda v sobotu možná bude, dávaj si tam i kolemjdoucí pivo a tak...
Candance betsey Mrakoplas Kan zacla jsem bazenem, pokracovala sushi barem a ted sedim v divadle Antonína Dvořáka a cekam az zacne tresnovy sad. Po těch třech týdnech pakárny mám pocit, že si to zasloužim! Protože muž to pristi úterý odjede, vrátí se v pátek, a další týden to samé, akorát přijede až v neděli...
rasaNori každopádně si to zasloužíš. Užij si to.
rasaNori Višňový, Antone Pavloviči![]()
!
Karja ježkovyvoči, 3,5
ty chudáčku malý, to musel být zážitek. Hele, ale moc přeju vývoj jako u nás, z mrtvolky se 41 se ráno po třech antibiotických dávkách prubudilo (po prospané noci!!) čerstvé dítě s 37,5 (což přes den ještě lehce spadlo) a dotazem co budeme dneska dělat
takže tímto hlásím pozitivní vývoj, díky Pinot Noir za včerejší povzbuzení, že jim to doma zabralo prakticky ihned. U nás taky.
Jo a mám radost ze zpráv o Viktorovi, jestli ti to teda nezní moc blbě. Přijde mi to v rámci možností jako dobrá zpráva, na něco se přišlo, je to celkem řešitelné a ty výživové výsledky nejsou zase tak tragické, jak bys možná očekávala. Jen tak dál!
No a teď jsem největší chudák v rodině já, šílený týden jsem korunovala vyčerpávajícím dnem v práci, dobře mi pořád není a už nějak nemám rezervy, ze kterých brát, snad se dnes vyspíme a zítra bude líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí