Evaeva mojmu hubenourovi sedia ale treba pozerat tie skinny strihy a s nastavovacim pasom a rovnako aj zara kids
Vše o těhotenství a dětech
Něco mívají označené jako slim fit, tak to pak sedí krásně. (Druhá věc je, že to pak odhalí ty dráty do betonu
) Jinak bych řekla střih od střihu, ale co není slim fit, to musím hodně utahovat. Ale zatím všechno mělo gumu s knoflíkem.
Edit: Možná to není slim fit ale skinny. To je fuk, poznala bys to tak i tak.
Jsem tady správně ve skupině vyznavačů Kamemvédy? Dcera si zajela první závod ![]()

Evaeva obavam sa, ze neprekvapil :) ani v skolke neusedi pri tvorbe, vlastne ani doma. Chce nieco vyrabat ale za par sekund uz jazdi s autom a ja musim makat ![]()
Ale za to je najlepsi zberac odpadkov, dnes sme boli upratovat mesto a bol tam za hviezdu :)
Mrakoplas každý na to není, tak třeba si ještě užiješ vyrábění s mladším. A sběr odpadků je stejně užitečnější ![]()
MPLee vyhrála, doufám!!!!!!![]()
MPLee bozi:D Nas se pokusil zlanarit svagr, at starsi prihlasime s jeho starsim na zavody na kole (tusim ze to bude neco podobneho jako jste absolvovali vy) ale u ni desne zalezi jak se vyspi![]()
Řekla bych, že sedí. Dříve mi jejich oblečení připadalo větší, ale poslední 2 roky ne.
Evaeva ja by som tiež povedala, že veľkostne sedí
Potrefenáhusa první od konce
Jako i kdyby chtěla, tak mezi ročníky 2018 a 2019 nemá šanci. A ona udělala dva odrazy, zamávala, usmála se na diváky, zase popojela
Ale medaili nesundala z krku a všem ji hrdě ukazovala.
rasaNori ona teď chce pořád jezdit, bylo to zadarmo a v mezičase, co jsme čekaly na muže, až dojede svůj závod. A většinou jde ty děti přihlásit až na poslední chvilku, takže se dá počkat, jak se vyspí! ![]()
Evaeva podla mna ano. Ak su nahodou nohavice dlhsie ze zoberem schvalne o jednu velkost vacsiu tak sa vzdy daju zahnut
problem som mala skor pri mensich velkostiach tak do 18m ze mu boli body velke a teplaky s napletom v pase mu padali aj ked z toho davno vyrastol
MPLee prosím te, naše dite je starší myslím o 7 měsíců a na odrazedle ještě nikdy ani nesedela! Na hristi si ho sama ještě ani nechtěla vyzkoušet!
MPLee je dobra! A to s tema rocnikama je pravda, muz takhle jednou chtel prihlasit syna na dovolene na nejaky zavod, chtel mu sundat z kola slapky, ze by mohl jet jeste v kategorii tech nejmensich na odrazedlech, cimz by se jeho sance zvysily ![]()
. No dost jsem koukala, co to mame za ambice. Ale nic z toho nebylo, syn jakekoli hromadne akce a zavodeni nema rad, tak slapky zustaly primontovane a nikam se neslo.
My byli dneska na traktoriade a vypada to na budouci vysneny zavod syna, az bude velky. Malotraktor a bahno, uz se tesim
. Nejhorsi byly male pojizdne John deer trakturky pro predskolaky, to byl uplne v soku.
Potrefenáhusa no pro mě je samozřejmě vítěz, že v 15 měsících dokáže jet a že sama chce
Ale Housátku fakt nic neuteče!
Gatita tak ale ono asi občas neni na výběr, když dítě chce závodit, ale naučí se na kole dřív. Viděla jsem to mockrát
Ale chápu, že u muže tě ten nápad překvapil.
MPLee mne to prislo trochu absurdni, i kdyz to nebylo nic proti nicemu. A navic syn vubec zavodit nechtel, to chtel tatinek:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí