Potrefenáhusa moj syn si na odrazadlo nebol ochotny sadnut vobec. Podarilo sa az kratko pred 3 narodeninami
Vše o těhotenství a dětech
Máme tu samé krásne a šikovne deti ![]()
MPLee Já bych ten styl výchovy moc nevytahovala, kamemvédu tu matky vyhodnotily jako týrání. ![]()
Kan Ha, von to byl trochu vtip;-)
Karja Hele, ani jako vtip![]()
Priste ale už teda podhmatem!

Potrefenáhusa A se stopkama!:-D viz MPLee !
Kan kamemvedu za skoro tyrani povazuju. Byl to vtip ![]()
Potrefenáhusa
a jestli jich do konce května neudělá aspoň 5 za sebou, je bez dárku k narozeninám!
MPLee ale když jich udělá deset, dostane diplom a lego!![]()
Evaeva nebo domácí tréninkovou hrazdu ![]()
Víš, že existuje fáze mám odrážedlo a hrdě ho vodím?
Potrefenáhusa
Víš, že existuje fáze mám odrážedlo a hrdě ho vodím?
Tuhle fázi máme my, tedy od Vánoc se to dost vylepšilo, ale vedení stroje stále ještě převažuje nad jízdou ![]()
MPLee Malá je fakt neuvěřitelná ![]()
Jimik u nás vedení stroje teda nikdy nefrčelo. Ne že by jezdec byl vždy tak nadšený, ale varianta "nechám ho tady ležet" se nabízela. Dneska chtěl mladší hodit koloodrážedlo do rybníka![]()
Jimik U syna to byla vyloženě nepřehlédnutelná fáze. Teď ho ukecáváme, aby se učil jezdit na kole. Vypadá to blbě, už přemýšlíme o pořízení koleček
U nás je aspoň jasný, po kom tohle má, tak se mu vždycky dostane zastání. Akorát teda já jsem v jeho věku už na kole jezdila...
dynda Ríša taky na kole ještě neumí ![]()
Viktor to zřejmě zvládne dřív.
No, taky bych si vsadila spíš na mladší ségru.
dynda No, je pravda, že u nás to bylo dané zejména tím, že ježíšek přinesl odrážedlo bez konzultace a ukázalo se, že ač papírově mělo sedět, junior dosáhl na zem jenom špičkami. Takže hrdě vodil, protože jezdit ještě moc nešlo. Teď už dosáhne lépe, tak se rovnováha překlápí ve prospěch jízdy
Pinot Noir dynda starší už na kole jezdí výborně, ale zase nám to kazí mladší, který zdaleka není tak zapálený jezdec, respektive je poněkud nevypočitatelný. Těšila jsem se, že se nám rozšíří akční rádius, ale zatím teda nic moc:(
dynda my sme dostali povolenie zajtra dať dole pomocné kolieska a skúsiť to bez nich. A v týždni sme predali trojkolieskovu kolobezku a prešli na dvojkolieskovu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí