Malenge myslím, že by vám to fakt pomohlo, když tvůj muž je hodně zaneprázdněný. I kdyby nehlídala děti vyloženě ty první dny v té nejakutnější fázi. Ale nechuť někoho hledat naprosto chápu! Já teď asi už do toho budu muset seknout a najít někoho na úklid. A právě úplně vidím, jak si to budu říkat do září![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge No já si zas říkám, že když jsme tam šli pátej den nemoci tak snad to CRP musí být už hotový....že už to jako třeba nejde aby to vylezlo pak takhle jako u vás v podstatě za dva dny...no nevím. Ta sestrenice se ještě teď osypava pupínky, tak kdoví co to všechno bude dohromady.
Evaeva jojo, klasika, ale paní na úklid máme už 2 roky a je to úplně nejvíc nejlepší
to mohu doporučit. A tu hlídačku určitě časem najdu, myslím též, že září to jistí, až budou kluci každý v jiném ústavu, tak to bude vůbec legrace.
Malenge jo, na to převádí z ústavů to bude neocenitelné. Nejlepší by bylo mít nějaký tip na někoho, že jo.
Karja no po 5 dnech už bych taky řekla, že by se to ukázalo, ale nejsem samozřejmě doktor, já se vždycky bojím toho, že k jedné chorobě se může přidat jiná, tak jsem ostražitá. ale normálně ani s dětmi k dr.prakticky nechodím, fakt jen v nouzi nejvyšší a ta teda nastala, protože 4 dny po sobě 40, to jako je na mě poněkud moc.
jo a vlastně jsem se tu v tom stresu z nemocí zapomněla pochlubit, že jak malej minulý týdne na tříleté prohlídce jen hystericky 30 minut řval a dostali jsme pozvánku na červen, tak v to úterý, když tam šli nemocní s mužem, tak jen tak mezi řečí všechna ta vyšetření udělali, jakože oči, sluch, tlak, váhu, pohlavní orgány (prej: pindíka neeeee), ale nechal se uplatit tatrankou ![]()
Tak to já mám opačný problém, malý je opravdu hodně extrovertní, dneska jsem byla venku s kamarádkou a její dcerou, je stará jak Rostík, kterým hrdě oznámil, že "penisek musí čurat". Včera se mnou byl v novorozenecké poradně, kde čilou konverzaci začal hned se sestrou u vážení, aby plynule navázal s doktorkou. Ty z něho byly tak hotové, že na odchodu vyfasoval bonbony a samolepky. A minulý týden byl s mužem u zubařky, má za sebou první plombu (na ploše stoličky, on je má strašně členité a ani jednosvazkovým se to nedá pořádně vyčistit), byl teda statečný, prý mu steklo pár slz, ale držel ani se nehnul. Takže na tříletou se vážně těším.
dzizisketa já u doktorů taky nemám problém. Starší je sice trochu zařazený, ale všechna vyšetření včetně pcr testu, zubaře a vyšetření na ORL sondou do nosu jsme zvládli skvěle. To píšu proto, aby se všichni tady nakazili!
dzizisketa Evaeva Tak to vám upřímně zavidik, protože u nás to byl včera u doktora zase horor, ta doktorka musí být snad celá ze zlata že to tam s nima vydrží. Po mně šla moje segra a ona ji říká ,,no s vama to snad bude lepší, tyhle holky, ty mi dají vždycky zabrat,,. A že jsou hrozně lítostivé a plačtivé, ale to si myslím že není přesnej popis stavu, velkamala je hrozně bojovná, ani si nevzala žádnou hračku za odměnu ,,ani od tebe nic nechci,, a ,,nebudeš mě vyšetřovat, mamka bude,, takže jsem v jedné ruce měla nonstop řvoucí maloumalou, ta jako to tam prorve celý ať se děje co se děje, nohu mi objímala velkamala a v druhé ruce jsem měla ten stetoskop nebo jak se tomu říká a doktorka mi říkala kam to posunout...
Karja jako kdybych četla o svých klucích ![]()
A to nás těch doktorů ještě čeká!
Ale se starším se to zlepšuje, začal být hrozně úplatnej, teď litoval, že klíšťovky jsou jen dvě dávky, za Lego Minecraft by se prý dal očkovat mnohem častěji.
Ja idem so starsim na ockovanie v pondelok, uz teraz sa osypavam ked si predstavim ten krik (on je na seba hrozne citlivy a kazdu bolest extremne preziva). No ale samozrejme vobec neviem co to ideme ockovat
, doktorka mi len medzi dverami (ked som bola dat potvrdit prihlasku do skolky pre mladsieho)zahlasila nech prideme zaockovat tetanus, tak asi tetravalentna vakcina, alebo som jej zle rozumela lebo ta sa dava az v siestich rokoch? :)) No, hlavne nech oni vedia co pichnut, ze ano. Na mne bude ho tam dotiahnut a mat pripravene lizatko za odmenu ![]()
Mrakoplas no na očkování už jsme nebyli ani nepamatuju. Teda já byla a malý z toho získal bonbon, jízdu tramvají a návštěvu cukrárny, takže to udělalo dobrou reklamu![]()
Karja no velká malá se v životě neztratí
ale jinak se divím, že s nimi chodíš sama
Jsem si říkala, jací jsme chudáci, když musíme každý den dostat prášek do kočky. Ono by to asi šlo stejně i do dítěte, ale nesměl by se to nikdo dozvědět
teď už nám teda kočička zobe z ruky ![]()
Malé brala sestra crp v čekárně, do toho tam vrestel jak na lesy chlapeček co přišel po nás, a to ani nepipla. Řvát začala až když jsme vlezly do sesterny:D a nechtěla si dát vysvětlit, že to nejhorší má za sebou![]()
Evaeva no starsi bol aj v lete na dacom, mala by som vytiahnut ten ockovaci preukaz a pozriet sa, ja vobec netusim proti comu su vlastne ockovani, ja tym doktorom verim a najmä! som rada, ze to nemusim drzat v hlave ja a ma to na starosti niekto iny ![]()
rasaNori prosim ta starsi vyvadzal aj u kozneho na prehliadke znamienok. Vsetko som mu vysvetlila, on vie, ze mu neklamem a ked poviem, ze nebude boliet, tak nebude..doktor mlady uplne skvely, snazil sa ho zabavit a aj tak skoro plakal pri prezerani kože! Hrozne sa boji. Sice potom uzna, ze to bolo v pohode ale dalsi krat ideme nanovo..
ja som dnes zistila ze motivacne uplacanie asi funguje na syna. Za kazde zjedene susto dostane gulicku na gulickovu drahu. Dnes boli zelene fazulky a treska tak zjedol aspon rybu
neviem ci je to vhodny postup ale pri jeho nejedeni som bola ochotna skusit cokolvek. Som zvedava ako dlho to bude fungovat nez zacne jest sam bez uplacania lebo som ho musela krmit ![]()
eless no ked tych guliciek budete mat doma tisic, budes musiet vymysliet daco nove
.
Ale bezo srandy, mate to s tymi nejedakmi tazke, ja som si myslela, ze nas je nejedak ale prisaham, ze uz sa na to nebudem nikdy stazovat a uz som to aj prestala riesit, ked citam ako sa trapite vy :(
eless vhodné, nevhodné, jestli to funguje, tak ![]()
Mrakoplas nekupujem nove ale berem vsetky tie co uz ma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí