eless tak to je nejchytrejsi ale![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge to hlidani me behem lockdownu taky napadlo, ale vzdala jsem tu myslenku jeste v zarodecne fazi. Ono je strasne tezke najit nekoho, kdo bude mit cas nahodile (kdyz jsou deti nemocne) a spolehlive (takze vlastne nemuze mit jinou praci). Pred peti lety jsem mela kontakt na prima holku pres hlidacky.cz (a mela jsem na ni navic doporuceni od kamaradky), byla to takova sikovna a mila studentka, jenze to hlidani klaplo jen v minimu pripadu, protoze mela i jine povinnosti. A taky, jak to hlidani probihalo u nas doma, tak jsem tu musela jeste uklidit, coz byl teda muj mentalni problem, ale komplikace to byla:)) A taky se bojim sverit deti nekomu cizimu, ale to by se asi poddalo. A kde budes hledat? Na mistnich fb skupinach zustavaji podobne inzeraty bez odpovedi. Mozna bych zkusila dat inzerat na nastenku nekam na pedak![]()
Gatita zase pokud bys byla na HO, mohla by hlídat u vás, abys jí poznala. Ale je to těžké, někoho najít.
Karja no velká malá se v životě neztratí
ale jinak se divím, že s nimi chodíš sama
Jednou jsme byli všichni u zubaře, a nebylo to o mnoho lepší, akorát je tam dospelej člověk navíc, co je z toho vytocenej. Takže já i radši chodím sama.
rasaNori No malamala už aspoň nerve v té ulici ani v tom prostředí polikliniky a nechá si to až na ordinaci nebo když potká sestru;-). Ona to má od toho pulroka kdy začala prostě vnímat no kde to je.
Tak som práve počula:" a čo nejaká desiata? Bude?" Ja- " a čo by si chcel?"
"To je jedno, čo nachystas, to zjem." ![]()
A bola som včera v škôlke sa pýtať. Tak pani učiteľka povedala, že syn nemá problém sa presadiť v kolektíve, nesedí tam sám v kúte. A že keď idú niečo robiť, tak dáva pozor a vie, čo ma robiť, žiadne vypytovanie sa. V pozornosti patrí k tej lepšej polovici. Je tichsi ako iné deti. Že ten rok naviac v skolke by mu neublížil, ale myslí si, že školu zvládne. Že majú tam ešte citlivejsieho chlapca od nášho a ten do školy ide, lebo už odklad mal. Ak by syn v škôlke ostal, išiel by zas do úplne inej triedy, s inými deťmi a inými ucitelkami.
Tak som stále na vážkach. Objednam ho do poradne ešte.
Karja To musíš to jedno dítě nechat s druhým dospělým doma a jít k doktorovi jen s jedním dítětem. Pak to celkem jde :o)
DruI jinak to ani nedělám. Potřebná míra masochismu se naplnila už tím, že ty dvě děti MÁM, dovést je k lékaři současně je ![]()
.
711990 fakt sa bojim ze to prestane fungovat ale skusam co mozem. Momentalne sme odcestovani takze ma novu gulickovu drahu ale len s 15 gulickami. Doma ma hubelino kde ich ma cez 20 a som ochotna dokupit aby vyslo na zjedenie vacsiny porcie na tanieri ![]()

Mať dieťa, čo papá, je fakt dosť dobré. Ja sa stále neviem spamätať zo šoku, ž Koralka nadšene je príkrmy a na všetko ochotne otvára ústa. Alica do dva a pol roka žila zo vzduchu. Nikdy nezabudnem na jej zhnusený výraz pri prvom kontakte s jedlom
Za to doháňa tie príkrmy teraz, včera som aj jej musela robiť na večeru ovsenú kašu s popučeným banánom a dnes som jej varila a mixovala jablká ![]()
betsey aspoň jim můžeš vařit najednou![]()
Evaeva to je fakt, ale ja ju musím aj kŕmiť! ![]()
"Mami, ta keramika je výborná!"
Moc jsem si to užila, už se s ním dá dělat spousta věcí.

betsey Jeee, ale zas to má fakt zdravé jídlo. Já taky velkoumalou doma dost často krmím, má to prostě okoukane a je to forma jak ji matka věnuje pozornost.
DruI To víš. To se většinou snažím, ale teď když byly nemocné obě a já vlastně taky a doktorka kvůli nám přišla dříve do ordinace tak to nešlo. Zubařka je taky nechce oddělit, prej až na zákrok! Velkamala by to jinak brala všechno dobře, nejvíc ji rozčílí třeba náplast, ale ta malámala ta dokáže strhnout fakt celou polikliniku k řevu.
Evaeva ja vam tak zavidim! Ja by som chodila s detmi na vselijake dielnicky, ale to sa so starsim neda, absoutne nedokaze na take veci sustredit co i len minutu pozornosti, akurat by to tam cele zlikvidoval ![]()
Mrakoplas třeba by překvapil, ve školce taky nějak funguje. Ale muselo by ho to bavit, samozřejmě. Syn teda se soustředěním problém nemá od malička, ale překvapilo mě, že si už dokáže leccos vyřídit, odkoukat co a jak a podobně. Ale na povídání učitelky se teda taky soustředit nedokáže![]()
Jak odpovídají velikosti u dětských kalhot z hm? Kluci jsou spíš hubení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí