Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 06:13
Reakce na MPLee:

Potrefenáhusa  a jestli jich do konce května neudělá aspoň 5 za sebou, je bez dárku k narozeninám!  

​dostane odrazedlo a stopky!!!!

Offline Zuzuli
3805 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 08:23

Rikal nekdo odrazedlo?

Presne takhle jsem si to predstavovala. Dite nadsene jede, ja jdu za nim. Na prochazky v tomhle pocasi idealni, jsem fakt rada, ze se mi unavi a ja se nemusim placat v blate na hristi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 09:16

Zuzuli . V tohle doufam! Zatim jsem mela odvahu jen byte a na zahrade a i tak je to obcas sebevrazedna mise

Offline Zuzuli
3805 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 09:32

Jos ja musím odrážedlo hned po příchodu domů dávat do skříně v předsíni, jinak se z něj stává člen rodiny, co taky musí na gauč, na stůl, do postele... a ideálně se na něm sedí na gauči a kouká na pohádky. Ale helmu u toho malá má, jak jí dostala spolu s ním, tak si jí vždycky hned bere, když si na něj chce sednout. Asi jí zatím nedošlo, že to bez ní taky jde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 09:43

Zuzuli to je hezké kluci toho na odrážedle tolik nenajezdili, to až později. Je vidět, že ona ho teda fakt miluje.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 09:55

dynda Pinot Noir naši se na kole naučili až dost po 4. Narozeninách. Byli oba hodně rychlí na odrážedle, takže jsme nespěchali. Mladsi s nami parkrat dal 4km na zmrzlinu a pak zpatky. My na kolech, on na odrazedle. Pak oba sedli na kolo a během 10 minut jezdili sami úplně v pohodě. 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:07

MaeGandal my jsme taky nespěchali, ale jemu už je pět a půl. Kolo má doma už rok. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:16

Pinot Noir ale vy na kolech nejezdíte, ne? Asi nemá úplně potřebu to umět, jestli jezdí rychle na odrážedle. Nebude mu třeba už malé?A co nějací kamarádi, potkáváte někoho na kole?

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:22

Evaeva všichni jeho spolužáci jezdí na kole do školky, odrážedlo už dávno zabral Viktor, takže do školky jdu rychlou chůzí až během s Viktorem na odrážedle a Ríša za námi utíká. A nedá si říct. Na kole jezdíme, ale teď samozřejmě ne, jak, že jo, když on žádný dopravní prostředek nemá. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:24

Pinot Noir já myslím, že na to se ho žádná partnerka ani šéf v práci ptát nebude. Když ho to neláká, nemá motivaci. Ale je pravda, že já jsem velmi neambiciózní rodič a děti málokdy tlačím, asi mi to v dospělosti vytknou, kde je  mohly být 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:29

Pinot Noir aha, tak to mně nenapadlo, že klidně odevzdá odrážedlo, to bych nečekala, myslela jsem, že byl nadšený jezdec. My s kluky absolvovali pár cyklo výletů (v sedačkách), tak to mohla být jedna z motivací. Syn na kolo teda taky několik měsíců jen koukal, vyjma pár pokusů, které skončily než začaly, ale na konci léta řekl, že to zkusí a bylo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:30

MaeGandal mě by u toho kola štvalo, že nemůže jet s námi na výlet, že to omezuje celou rodinu. Ale když ho nepřesvědčíš, tak asi nic nenaděláš.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:32

MaeGandal no já taky netlačím, ale mohla jsem koupit vehikl z Decathlonu, a ne super lehké kolo dražší než moje, o které se budeme ve školce bát, protože za chvíli bude mít dvacet kilo a klidně by zvládl těžký křáp.

Hádám, že ho začne strašně potřebovat ve chvíli, kdy na něm opravdu začne jezdit Viktor.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:34

Pinot Noir Viktor ho užije, tak to nebyl zbytečný nákup. My už taky pomalu uvažujeme o dalším

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:35

Evaeva byl nadšený jezdec, ale odrážedlo i v nejvyšší poloze už fakt nejde, mohl by se odrážet koleny. Je už velký.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:43

Pinot Noir jo, to chápu, právě bych čekala, že pak přesedlá na kolo více méně ochotně. Tak třeba se to naučí letos, až se bude učit Viktor.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:50

"umí na kole" to myslíte s pomocnými kolečky,nebo bez? Příšerka jezdí na kole od loňského léta, ale s pomocnýma kolečkama. Já bych jí je ráda sundala, protože mě štve že jsem kupovala celkem drahé lehké kolo a jsou na něm ty těžké pomocné díky kterým to i zabírá zbytečně místa. Ale byla jsem celkem překvapená, že i když umí držet perfektně rovnovahu na odražedle a umí v pohodě šlapat, tak dohromady to nějak nefunguje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 10:57

Sairon my jsme kolečka vůbec neměli

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 11:03

Evaeva já jí je chtěla nechat třeba tak 2 týdny, at si osvojí šlapání a pak jí je hned sundat, jenže když jsem s nima byla venku pořád sama a zároveň jsem měla hlídat krtečka, tak se to prostě nedalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 11:07

Sairon já jsem dost odpůrce, ani já je kdysi neměla. Ale máš pravdu, že ze začátku jsme holt museli chodit oba. Ale to byly ty marné pokusy, kdy syn ani moc nechtěl. Jakmile sám chtěl, během hodiny jezdil sám. Akorát ho bylo třeba odstrčit při rozjezdu a podobně.