Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 12:46

Jeee, padli ste mi s tymi bicyklami do rany. Alici chceme kúpiť na štvrté narodeniny. S mužom sme sa o tom bavili a on neuvážene zadal do google obrázky detských bicyklov pred ňou. Hneď prvé vybehli krámy s obrázkami Pepa pig, celé vytrblietkované, s košíkom v predu aj vzadu a z riadidiel visia nejaké motúzy. Správne, Alica chce zrovna taký.

Ja by som ho aj kúpila ale akosi mám pochybnost o funkčnosti takýchto bicyklov, takže kde zohnať nejaký poriadny funkčný bicykel, ktorý bude zároveň správne gýčový neviete náhodou niekto?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 12:53

betsey koupit nějaký nekýčový, růžový a polepit nálepkami a podobně? Dokoupit košík dopředu, sedačku pro panenku dozadu a prostě ho celkově vyzdobit?

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 12:53

betsey neporadím, ale vidím to v živých barvách. Jak z amerického filmu!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 12:57

Pinot Noir no asi tak nejak. Doteraz nám vyčíta, že sme jej nekúpili kolobežku ruzovú so svietiacimi kolieskami  

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 12:58

Evaeva jaj vidíš, no asi to budeme musieť urobiť tak. Už vidím, ako sa muz bude chytať za hlavu, keď začnem drahý bicykel obliepať nálepkami

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:01

letfenixa záleží kolik tam mají místa. Ani třeba nemůžou růst rovnedcera má velké druhé zuby a vyrostlo jich poměrně hodně naraz. A vidím jak se pomalu rovnají jak se čelist rozšiřuje. Takže bych byla zatím v klidu. S rovnátkami počítám a mohu být jen příjemně překvapená.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:06

betsey starsi ma 16 tohle

a pozadavek na sedacku pro panenku a kosicek ve predu uz taky u nas probehl:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:25

Pinot Noir žluťásek starsi tiez na biku este nechce jazdit, aj ked uz to skusal a jedno popoludnie mu to fakt islo. Lenze teraz je zamilovany do kolobezky, bike odmieta a uz na tom zas nevie. Co ma mrzi, lebo by nam to ulahcilo letne kupacky a vylety a za druhe mu to mega drahe kolo bude uz buduci rok male (tiez tu uz nan rok sada prach)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:25

rasaNori to je krásne, to by som brala ja, ale u Alici stopro neprejde. V ružovom ho nemajú?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:33

betsey to jsem si říkala, už jak jsem to psala:) Ale třeba to ani nebude potřeba, koupila bych hlavně ten košík dopředu, třeba s elsou, ten udělá dojem:D A aspoň vám ho nikdo neukradne:)

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:36

betsey co růžový ku bike?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:39

betsey naše taky dělají v růžové:) 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:41

Sairon Naše taky jezdí s těma kolečkama, ona vůbec nechápala šlapání. No a je fakt že taky má docela těžkej verk, takže třeba s nějakým lehčím kolem by to šlo, takhle to dost odmítala. Ale my toho moc nenajezdíme, tak se nám nechtělo investovat. Takže počítám že ji to prostě jednou odstraníme. Tady kluci v sousedství se taky učili s těma kolečkama aby se naučili šlapat a pak jim je sebrali, i ségry děti, ale je fakt že všichni jezdili hrozne brzo no;-( Třeba ty starší už na to sebrání nejsou tak tvární. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:42

Když jsme šli v deset ráno z bazénu, našla jsem v tel sms od matky dceřiny kamaradky, jestli by jí dodatečné nemohla přinést dárek narozeninám. Když dcera slavila, byli rodiče C+. Napsala jsem, že ok, ať si pohrajou. Když ji otec dovalil, tak jsem rekla, že tak do dvou. Žádný instrukce nevydal. Dítě nechtělo chřest, tak jsem jí udělala na pánvi párek, co moje včera nechtěly, protože to chutnalo moc jako maso. Byla by si dala rada ještě jeden. Když jsem to rekla rodičům, tak vyjevili, že jsou vegetariáni a doteď měla jen vege párky.  No prý v pohodě, že ji to nezabije...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:43

Tabea asi už má chřestu plné zuby

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:47
Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:48
Reakce na Sairon:

continuity jak jinak jezdí ? 

​tady asi nerozumím dotazu?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 13:59

Evaeva noooo, to by mohlo byť. A to vyzerá byť aj na tú správnu ružovú

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 14:10

Tabea

Kdyz te tu mam, nemela bys na nejaky tip na legoland nedaleko od cz hranic? A ma to vubec smysl pro dite, ktere nema rado poutove atrakce? Syn touzi po legolandu, ale predstavuje si to jako jednu velkou hernu, kde se bude rochnit v lego. A mne to prijde spis jako zabavni parky - horske drahy atd., coz pro nas vubec neni.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 14:16

Evaeva prý chřest ještě nezkoušeli. Měli radost, že jsem to zkusila za ně.