betsey ne, hlavně tohle je cenová darda a jediné co mě uklidnuje je, že už máme kupce až z něho vyroste i mensi
:D
Vše o těhotenství a dětech
A jedna mala, prizemne materialisticka radost. Obe deti dostaly pred mesicem nove tenisky, peknoucke, oba stejne, kvalitni, drahe. Starsi uz je ma okopane, ale tak, ze mu za chvili vyleze ven palec - on neumi projit kolem kamene nebo obrubniku, aniz by si do nej aspon 10x vsi silou kopnul
. Druhe dite zas vsechno rozmontovava a ztraci. Takze kdyz jsem ho dnes obouvala, zjistila jsem, ze vlozka z boty je pryc. Jen se smal a opakoval "neni neni". Mela jsem po nalade, prohledala jsem cely dum i zahradu. Vlozku nasel ted muz za studnou, tak mam radost, staci mi fakt malo:))) Priste kaslu na kvalitni obuti a dostanou plastove boty z decathlonu.
Gatita Legoland je v Günzburgu, ale je to jak říkáš, jen samý atrakce. Dokonce i můj uřvaný syn říkal, že radši playmobil park, že v legolandu je strašně hlučno. ![]()
Čímž se dostáváme k doporučení playmobil parku u Norimberka. Tam se dobře pobaví i mladší a ty nebudeš muset lézt s nima na každou atrakci a budeš jen koukat. Nevím, jestli už otevřeli vnitřek, byl kvůli corone zavřený. Venku je to super hlavně když je hic, je tam spousta atrakci, kde se děti můžou rochnit ve vodě.
Tabea dekuju!
Gatita A nelíbilo by se mu spíš muzeum lega nebo lego výstava v Hamleys? Nevím, jestli to ještě funguje, ale s dcerou jsme tam byli opakovaně. Byly tam úžasné stavby, dalo se i stavět v herničce, v Hamleys k tomu patřila i hra, kdy děti hledaly nějaké kostky ve stavbách...
Gatita museum lega je, myslím, v kutné hoře.
Už aby muž koupil tu pušku:D

Evaeva Jojo, mj. v Kutné Hoře, ale taky v Praze, v Poděbradech a asi ještě na 2 dalších místech.
rasaNori
tady vypadá hrozně velká
Poraďte, co pořídit na PC pro syna (7), aby mohl do sytosti hrát šachy. Nejlíp, aby taky někdy mohl vyhrát.
Já, bláhová, myslela, že nejhorší je dělat parťáka na fotbal....
rasaNori Haha, no to teda. Ale sluší jim to.
Keď vidím tých vašich spuntov na odrazadlach, tak si vždy spomenie na synovu prvú jazdu - zastavil pri každom kanáli, ukázal naň prstom a povedal 'kanáu'. Na 5 minút vzdialené ihrisko sme išli určite viac ako polhodinu. Aj cesta môže byť cieľ ![]()
Nas vetsi jezdi uz na kole jak drak, vsak uz mu bude v lete 7. Jezdi uz dobře 3 roky, jen teda poprve si desne namlel, sice umel jet, ale neumel zabrzdit. Malej, tomu budou v zari 4, uz 2 roky jezdi na odrazecim kole. Od zacatku perfektne drzi rovnovahu, tak jsme mysleli, ze kolo bude pro nej brnkacka. A ono ho to nebavi, protoze musi slapat. Na tom odrazedle se odstrcil, zvedl nohy a jel kus, na kole holt musi slapat a odrazet se neda, slapky mu vadi. Tak to asi donuti jeho tatinka koupit si taky kolo, aby sel prikladem
Zítřejším dnem nacinam já třetí týden doma, děti devatej den a my všichni spolu dej pátej. Naštěstí dětem i dospělým začínám být líp a snad už během tohoto týdne se třeba prozenou na zahradě. Uff jako. Ale malamala je nějaká divná, ona je v dobrý náladě, kaše teda furt, ale teď obden se v noci vzbudila kolem půlnoci a úplně hořela a měla 39. A přes den nic, když uléhá ke spánku tak taky ne, ráno je taky dobrá.....Tak co to je ty noční teploty.
Sairon pomocná kolecka jsme měli u starší a akorát to celý proces příšerně zabrzdí.
Pokud umí dítě držet rovnováhu na odrážedle, je to záležitost jednoho odpoledne, kdy za ním někdo bude běhat a přidržovat ho, dokud nezíská jistotu. Akorát nevím jak teď u vás, s těmi koleckami se jezdí jinak a je možné, že se to bude muset přeučit a tím to potrvá déle.
na to jsem se ptala, jak jinak.
Karja nejsem lekar, ale nocni teploty povazuju za normalni. Mladsi s nami spi v posteli, tak mam dost prehled. Kdyz je tak jako bezne nemocny (nachlazeni), tak mu to pres den kolisa, rano miva teplotu jen lehce zvysenou, odpoledne mu vystreli, na noc dostane panadol a pak me uprostred noci vzbudi vedro, ktere z jeho horiciho telicka jen sala. A rano pak dobry.
Sairon většinou ty děti jezdí nakloněné na stranu, jedou na velkém kole a jednom z těch koleček. Takže bez držení balancu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí