Gatita to, co popisuješ, je běžné. Nejvyšší teplota je odpoledne, ale malá Karja má teplotu jen v noci. S tím jsem se ještě nesetkala.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No je to divný, já jsem i přemýšlela, jestli není nějak jako moc přikrytá nebo tak, ale že by ji to takhle rozpalilo na 38,5 to mi přijde nepravdepodobne. Navíc ona se umí sama odkopat a dost často to delava, není to miminko aby se přehrála peřinou....
Karja tak ale u doktorky jste byli, asi takhle bojuje s tou nemocí. A budí jí to?
Evaeva Jj,právě se vzbudí a nemůže spát, tak to takhle zjistím. Já jinak spím a nevšimla bych si toho. Uvidíme no. Je to hroznej bacil, už to mají i naši;-(.
Karja tak snad to bude brzo lepší! Už se vás to drží dlouho.
Malá může být z postele dost vyhřátá, jestli spí přikrytá. Už jsem párkrát četla, že se má měřit až 30 minut od vylezení z postele ![]()
dynda myslíš, že až tolik? Já to obvykle poznám i z chování dítěte, že má vysokou horečku.
Karja vás to tam mele ![]()
continuity MaeGandal ajo, to mě nenapadlo, dík :)
Prosím vás, co oblékají školkový chlapečci na focení se třídou?
Evaeva ti co odmietaju gombiky a kosele su fuuj - co najmenej obnosene tricko a leginy bez dier ![]()
Mrakoplas
já si říkám, jestli košile není až moc
Evaeva Naši se chodí fotit na zahradu, takže mají všichni, holky i kluci, bundičky :o)
Evaeva Ríša se fotil v košili, v bílém polo triku i tričku s dinosaury a kraťasech s kšandami
. Ani jednou nevyčníval, směsice oblečení na fotce je vždycky pestrá, zahrnuje princeznovské šaty i očividné tepláky. Ale nejvíc se mi líbí ta trika s límečkem.
Pinot Noir to asi taky zvolím
DruI ok, píšu si vyprat bundu a kalhoty:)
Evaeva vacsina chodi v koseliach, kludne mu ju daj ak mas, oni su v nich hrozne roztomili :)
EvaevaDost záleží na učitelkách u nás to byla vždycky událost, protože byla i fotka jednotlivců, kterou vkládaly děti do urobeného blahopřání ke dni matek. Učitelky měly taky většinou šaty, takže děcko přišlo domů s očima na vrch hlavy, že se musí vyšňořit.
Mrakoplas máme košili, dokonce tři:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí