Kan jo, mam trauma ze skolky, zapomnela jsem na foceni, nemela jsem pripraveny specialni obleceni a fotila jsem se v zasterce(ktera teda byla na dnesni pomery fakt krasna). No a pani ucitelka me strcila mezi kluky do stinu, abych nehyzdila nastrojeny holcicky![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 blbá učitelka! Já měla do školky taky moc pěkné zástěrky, dokonce myslím, že jí mám i na fotce.
Dcera se včera zadívala na můj zásnubní prsten a úplně bezelstně se zeptala: maminko, tohle je nejmenší diamant na světě nebo existují ještě menší?![]()
Lamicka
a co na to muž?
Evaeva zasmál se a nekomentoval ![]()
Boze zase som matka roka. Som zabudla, ze syn je lavak a ockovanie dostal do lavej ruky a teraz ho samozrejme boli a on place, ze nemoze nic robit ![]()
Lamicka
zas lepší, když se zeptala tebe, než tatínka... ![]()
Mrakoplas prosím tě, zítra to bude dobrý.
Evaeva no len ho dnes pocuvat, to je hrozne. Ale vsak sama si za to mozem.
Vyzrála jsem dnes na konzultační schůzky ve škole. Kromě třídní jsem si pak vybírala už jen učitelé předmětů, kde to dceři fakt jde. Docela mi to spravilo náladu. ![]()
Mrakoplas já bych mu klidně dala nurofen. Možná by stačilo jen maličko;)
continuity to je super taktika! ![]()
Evaeva no bol protivny jak bolava noha:) Ale ked som spomenula nurofen, tak si hned zacal vymyslat, ze ho boli aj brusko a v krku a teda mu ho musim dat. Ale ked som mu odpovedala, ze na brusko mam nechutny liek a na krk nedobry sprej, hned ho prestali boliet ![]()
Dneska v kriminálce zazněla super věta: Vyslechněte důchodce, maminky na mateřské, zkrátka všechny, co nemají co dělat.
Matka na mateřské že nemá co dělat? Debil.
Jo a dnes bol syn u logopedicky skoro celu dobu sam a ona mi potom s velkym povzdychom vravi, ze ma velky problem udrzat pozornost a vsetky tie veci co viem aj ja.. Trochu som tajne dufala, ze si to len namyslam chjo. No ale odporucila mi v pedpsycho poradenskom centre nejaku metodu zlepsenia pozornosti ale cez dve deti som nevnimala (ehm kto tu ma problem s pozornostou :))) co konkretne myslela, netusi niekto? Do poradne mi jedna špeciálna pedagogicka odporucila ist az v predskolskom veku, tak na diagnostike stale nebol..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí