dzizisketa no moja mama by mu vysvetlila aj tu dochodkynu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa tak ale jednu dobu jsem se synem strávila koukáním z okna víc času než bych chtěla![]()
Anema nebyl to původně úplně úmysl ( já jsem prioritně chtěla vědět jak se jí vede v předmětech, kvůli kterým tam šla). Ale budu to tak praktikovat dál. ![]()
Mrakoplas presne, ja jsem papirove v duchodu 4 roky a ze bych mela nejak moc casu a nemela co delat, to teda nemam.
Mrakoplas Nevim, ale urcite urcite bych to neodkladala, synovec ma od 4,5 diagnostikovane ADHD a je fajn, ze zi zacal osvojovat techniky, jak s tim pracovat, takhle brzo (nevim teda, jak velky to ma uspech, to jsem se neptala)
Solathis no náš tiez vyzera ako adhd ale odporucili mi ist neskor, asi zavolam rovno do poradne co mi povedia. Aj tak budu mat asi dlhe čakačky. No a ešte potrebujem pracovat na sebe, trpezlivost nie je moja silna stranka ![]()
continuity tak to je dvojnásobně pozitivní, že se jí daří v předmětech, kvůli kterým na tu školu šla
.
já si taky udělala radost - našla jsem si kroužek primárně pro sebe, kam ale můžu vzít děti s sebou (a vypadaly, že je to taky baví)
.
Anema to je ideální!
Mrakoplas do CPPP sa predsa nechodí len kvôli zrelosti, takže ho kľudne objednaj a napíš aj dôvod.
Artur sa posledne vecery budi s placom a vcera v noci sa muzovi postazoval, ze ho v skolke na ihrisku otlka predskolak z inej triedy a ze sa kvoli tomu boji chodit do skolky. Dnes to ide rano muz riesit s ucitelkami, malemu som vravela aby hned ako mu bude ten chlapec robit zle, nech to povie pani ucitelke a nech sa nenecha a vrati mu to (koncim s pacifizmom). Neviem ako inak to este uxhopit, rozpravat sa s rodicmi chlapca asi v tomto veku nema vyznam?
letfenixa viem, prave na tu diagnostiku adhd mi odporucili az v predškolskom.
DrowRanger buzení s pláčem tedy nemáme, ale podobných historek už jsem pár slyšela. Takže úplně nejdřív bych zjišťovala, jestli je to pravda. Děti, kterým se nechce do školky (a to i ty, kteří ji milují a nechce se jim jen jednou za čas a třeba jen proto, že nechtějí ukončit hru a převléct se), mají nezměrnou fantazii. ![]()
DrowRanger jestli muz poprosi ucitelku, aby na syna ted vic dohlidla, tak by to melo byt pro zacatek ok, aspon se dozvite, co se deje. Syn ze zacatku ze skolky moc odvazany nebyl a vykladal mi kazde prikori, ja mela skoro dojem, ze ho tam mučí;) Zaangazovala jsem ucitelky, aby to trochu sledovaly, a nic hrozneho se tam myslim nedelo. Ale u vas to muze byt jinak.
Vcera jsem se zasekla u vyplnovani synovy prihlasky k zapisu. Je tam kolonka i na nejake pozadavky rodicu a jak jsem jich puvodne mela asi kilometr, tak nakonec jsem tam nenapsala nic. Mela jsem v planu tam dat neco jako ze potrebujeme řád, ale pak jsem si rikala, abych mu akorat nezaridila nejakou sekernici, proroze on neni nijak divoky nebo problematicky, ale ve tride rozdivocelych kluku s lazo plazo vyukou by se asi trapil. Pak kolonka, co uz dite umi - cist, psat, pocitat. To taky netusim, jestli tam neco uvadet, kdyz sice vsechno tak trochu samospadem umi, ale ze by to umel uplne, to ne. ![]()
No asi to necham koňovi, ono je asi jedno, co tam clovek napise, ale resim to nejak moc!
Gatita taky bych řekla, že je jedno, co tam napíšeš. Když už, tak bych tam napsala, že chceš aby se učil třeba comenius script, pokud na škole psaní učí různě ![]()
Gatita přesně, já jsem věděla, že chci Hejnovu metodu a to jsem řekla. Jinak řád potřebuje každé dite, na tyto pedagogické požadavky bych se vykašlala, ona je stejně každá třída jiná, učitel je tam od toho, aby si s tím nějak poradil.
Tak som sa rozhodla pre ten odklad. Ale teda hlavne kvôli chorobnosti. Tento školský rok bol v škôlke 32-krat
a volala som na alergologiu, majú vycasovane do juna a mám si teda zavolať až v júni.
Mrakoplas ja som to pochopila, ako to myslíš. Ľudia, aj tí, ktorí by do toho mohli vidieť, mavaju skreslené predstavy o cppp. Oni slúžia napr. aj na to, že poradia, ako to na učenie a nielen pre tých so špeciálnymi potrebami.
letfenixa Alica bola v apríli v škôlke tri dni ![]()
A inak fajn, že už si sa rozhodla, aspoň sa už tým nemusíš stresovať. A ako to zobral malý?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí