Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 11:43

A Alica si včera večer zasa rozbila hlavu o obývačkový stolík tentoraz sme našťastie nemuseli ísť na pohotovosť a stačili mašličky. Keď sa konečne ukľudnila (strašne sa bála, že zasa bude musieť ísť do nemocnice), tak vyhlásila: Ten stolík bude musiet ísť do prdele! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2022 11:44

betsey má jasno. Jinak je dobře, že se to obešlo bez šití.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2022 11:46

letfenixa podle mě ve vašem případě nebylo žádné rozhodnutí špatné. Je dobře, že už ses rozhodla.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 11:49

betsey Má recht holka :o)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 12:03

DruIno má veru. Po prvom úraze sme tam dali silikonové chrániče na rohy, lenže tentokrát netrafila roh

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 12:45

betsey promiň, ale

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 12:56

betsey do prdele ale hlavne, že ste to doma zvládli

Lukasko o tom ešte nebol zodpovedne informovaný,  zatiaľ sme len naznačovali,  hlavne ked na otázku, či už chce ist do školy alebo ešte ostať v škôlke, krútil hlavou a odpovedal,  že chce byť doma. 

A ja som chcela ešte poprosiť riaditeľku škôlky,  či by nemohol  ísť do svojej minuloročnej triedy, lebo tam mu pani učiteľka najviac sadla a vďaka nej aj išiel do škôlky rád. Mám to prisľúbené,  že to tak bude.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 12:58

Evaeva vnutorne som este rozpoltena, ja mam teda velky problem sa rozhodovat aj o malych veciach, a co este o veľkých.  Ale keď ho tak vidím,  ako po bežnom predpoludni,  aj domacom, dokáže kľudne 2 hodiny poobede tvrdo spať,  aj to prispelo k rozhodnutiu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2022 13:26

letfenixa víš co, on by asi školu zvládl. Ale všechny tyhle věci dohromady, jako ty nemoci, spánek... docela nahrávají tomu odkladu.

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 13:55

Včera přijela moje mamka, já jsem ještě pořád ne úplně schopná. Takže nám dnes uvařila, což Rosťa po dvou soustech ocenil výrokem "ty ale hezky vaříš, babičko", a pak šla uspat Rosťu tak úspěšně, že s ním spí taky

A venku jezdí po trávě sekačky, takže dobrý spánek obou dětí zaručen.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 13:59

DrowRanger over si,  ze to je pravda, teda jestli ho opravdu bije nebo se jen nepohodli a vznikly detske strkanice 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2022 13:59

dzizisketa maminka je hodná. A zřejmě uspí každého

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 14:34

Mrakoplas V Pedagogicko-psychologické poradně ti stejně ADHD nediagnostikují. Nově to musí dělat psychiatr, alespoň tak mi to řekla psycholožka v naší PPP. Pokud to není extrémní, asi bych taky počkala až na předškolní nebo brzký školní věk, ona se i ta nervová soustava trochu vyvíjí. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 14:52

betsey Ja mam vzdycky pri cteni vasich historek s Alici dojem, ze mam doma jeji o dva roky mladsi klon. :-D Silne osobnosti ty nase Alice jsou, jen co je pravda. :-D

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 15:05

Evaeva áno, školu by zvládol. Len to všetko okolo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 15:06

Vari no veru

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 17:36

takže který trapný naiva tu v pátek sděloval své dojmy, že uz bude brzy líp? I probudili jsme se v sobotu, aby starší vypadal jak z hororu, polovina očního bělma rudorezavá, hezky pěkně symetricky v obou očích, i pojala jsem podezření a po přečtení příbalového letáku atb solidní paniku ohledně krvácivých stavů a čeho všeho ještě. No, po telefonických konzultacích a posílání fotek jsme zatím zavrhli pohotovost a jali se dítě dle pokynů důkladně sledovat a pravidelně svlékat, zda mu někde nevyskakují modřiny. Na chvíli jsem se uklidnila, načež horečka vylítla menšímu dítěti, které už večer jen zoufale sípalo, poté 2x ze záchvatů kašle pozvracelo celou postel i sebe, načež jsme strávili hezkou společnou noc pod otevřeným oknem, kdy se dítě dusilo, brečelo a chroptělo mamíííííí a v zoufalství do mě bušilo pěstmi a kopalo, ráno ten strašný záchvat laryngitidy přešel a zůstala jen krásná 40 horečka, nudle tekoucí proudem z nosu i očí a obyčejný tuberácký kašel. I v pondělí muž opět vyrazil k dr., neb já musela do práce, kde byla dítěti diagnostikována angína a nafasovali jsme jiná atb. V noci mělo dítě opět 40, nurofen naštěstí zabral, takže od 2 jsme celkem slušně spali. Dnes a zítra jsem si vyjednala HO a jsem akorát tak ve stavu nechat si předepsat flašku vodky

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 17:42

Malenge . A nemuzes si vzit očr? Vim, cloveku je to blbe, ale tohle je na masli.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 17:43

Malenge Ty jo, takže ten menší má angínu a ten starší co? Tomu to odeznělo ty oči? 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 17:44

Pinot Noir tak on chodi do skolky od septembra a nokdy nic nespominal, len dievcata, ze su protivne. Ale ucitelky potvrdili, ze ten chlapec je problemovy a ubkizuje mensim detom, ze to nedokazu ustriehnut, lebo to rovi bez varovania. Gatita ano, dnes sme sa rozpravali s oboma, potvrdili co syn hovoril, slubili, ze na neho viac dozru. Z chlapcoc je tam najmladsi a najmensi, navyse je jemnejsia povaha, tak asi si to na nom vybijaju...