Jos podívej se na Cruzee, jde dát opravdu nízko a má jen 1,8kg ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir no asi tak, zrovna jsem chtela Jos napsat, ze syn je drobny, nevim teda kolik meri, ale ma pod 10 kg a nosi velikost 86/92, a woom 1 mu velikostne sedi akorat, ani to na nej neni tezke, jen nechape rucni brzdu a brzdi nohama (=letem pres riditka). Ja na to vubec nemam nervy, takze jsem to zase schovala a chodime s endurem.
Zuzuli jee náš oblíbený hrad ![]()
Vše nejlepší princezně k narozeninám.
Gatita Viktor taky letěl nedávno přes řidítka, pořádným obloukem. Ale naštěstí do trávy, nic se nestalo. Nějak mi nedošlo, že to není Ríša a ještě neumí brzdit. ![]()
A jdu sem s tipem na knizku pro male kluky. Syn na cteni neni, tak je fuska neco vybrat. Ale kdyz tam jsou zachody, curanky a kluci, co se porad rvou jako kone, tak to je jina. Tak jestli jste na tom podobne, tak must read je Nedrazdi brachu bosou nohou. A nebylo to uplne bez vtipu, ale spis pro takova paka jako jsme my
. A syn uz se ptal, jestli zas muzu prinest neco podobneho, to je poprve, co projevil zajem o knihu.
Pinot Noir s tou vahou odrazedla souhlas. Vahu bych resila az tak od 16 kola, kdy to dite uz muze dost ujet (u nas to bylo treba i 15-18 km), do te doby to neni pro jizdu zasadni. Mozna spis pro rodice, ktery to taha.
Pinot Noir souhlasím s tebou, zejména u těch odrážedel, kdy prakticky jdou.
Lamicka jo, to je pravda, zapomínám na to, protože to u nás nehrozí, vždycky je spíš problém je přesvědčit, že před nástupem do autobusu nebo vstupem do obchodu je opravdu třeba sestoupit z kola. ![]()
Pinot Noir tak na kolo-odrážedle přes řidítka ještě neletěl ani jeden, zato přes motorku oba. Gatita brzdit brzdou mladší taky neumí, starší to uměl až ve třech. Já jsem teď spokojená s tou vodící tyčí, když jede fakt jak blázen, tak ho za ní trochu zbrzdím. Motorku nikdy nepoužívali míč jako dopravní prostředek, nikam na ní nedojeli. Helmu teda zničili při karambolu![]()
Prosim vás a kdo se tu těšil na výběr jmen? Asi budu potřebovat pomoct!
Pinot Noir ta hmotnost kola ma fakt velkej vliv. Vezmi si 20kg kolo a pak 10kg a rekni, jak se ti bude slapat. Presla jsem ted z 15kg horaka na 9kg gravel a slapu o 10km/h rychlejc naprosto bez namahy....
MPLee joooooo! huraaa co vybirame?
711990 tak ale řešíme dětská odrážedla.
Pinot Noir no dyt jo....ja s vahou 70kg pocitim rozdil v 6 kilech a dite s vahou 13 kilo nema pocitit rozdil ve 2kg? (coz je rozdil mezi motorkou a koloodrazedlem)
dzizisketa zrovna jsem se chystala na reklamaci a zjistila jsem, ze je i praskla! Preci jen schytala dost ran, tak jsem rovnou objednala novou:)
711990 potřebujeme obě pohlaví, zase si to nenecháme říct předem
A teda taky si myslím, že na váze hodně záleží, i u odrážedel Pinot Noir Odhodlání a šikovnost určitě hrají roli, ale lehčí odrážedlo se určitě lépe ovládá - zatáčení, nerovnosti, kopec... Jako u dcery to řešíme u všeho i u bot. Jak má 8kg, tak si myslím, že pozná i teď 400g. Muž u svého závodního kola řeší každý gram, počítá si i kolik vody si vezme do lahve, že to pozná
Což se mi už zdá ujeté, ale jestli 200g pozná dospělý, tak dítě určitě.
711990 no, třeba pocítí, ale některé to nijak neomezuje. Vidím to teď na Viktorovi, jezdil by na čemkoliv, i kdyby to vážilo dvojnásobek a bočilo trochu doleva. Podvyživeny, nepodvyživený, porucha, neporucha, prostě ho to baví a je v tom šikovný natolik, že ovládne jakékoliv vozidlo. Ale tak stůj si za svým, je jedno, že jiní mají zkušenosti.
MPLee tak to je krasny, neco vymyslime!:)
Pinot Noir to dítě to nejspíš pocítí, ale třeba na čtyř kilometrovém výletě, ne když jede 500m na hřiště. Naše odrážedlo má 3,5 kila a syn na něm ujel i deset kilometrů, nebyli mu ani tři. Mladší to asi nezvládne, ale pochybuju, že je to váhou kola, je i statnější než brácha, on není tak zapálený jezdec. (To mě trochu štve
) Dokonce na tom samém jezdila od dvou let i malá ségra a ta vždycky byla drobná a hubená.
MPLee tvoje dcera je opravdu hodně drobná, tam to rozdíl bude. Ale myslím, že u šlapacího kola to hraje větší roli, je rozdíl tu váhu ušlapat a uodrážet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí